2022-10-19
之前佢喺銅鑼灣時已經聽過,但初頭爭多人排隊一直冇食,過咗一排就冇咗件事。前排朋友生日食完飯提議想食呢間梳乎厘Pancake,就即興去咗The One呢間睇吓,8點幾去到,原來依家已經人龍不再,唔洗等位直入。店員安排座位之後俾咗餐牌我哋,睇完自己出去櫃檯落Order俾錢,我哋3個人,因為食完飯已經好飽,只點了一款口味Pancake Share食,榛子朱古力焦糖香蕉班戟💛 (其後本身佢選擇也不多,只有三款,另外兩款口味係原味班戟 同 士多啤梨藍莓香蕉班戟) 班戟每份即叫即做,大約要等20-25分鐘,但嚟到嗰時仲係熱辣辣,每一口都入口即化~ 真係好似食空氣😆 但係正嘅!係幸福嘅感覺☺️另外我哋分別叫了3杯唔同口味嘅飲品:椰子沙冰、士多啤梨沙冰 同 芒果熱情果沙冰❄️ 飲品味道做得唔錯😋 三款都有好足料嘅味道,而唔係得個甜字同糖漿嗰種👍🏻📍FLIPPER'S (尖沙咀)地址-尖沙咀彌敦道100號The ONE i.t orange forest環境/設施-⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️特色-⭐️⭐️⭐️⭐️人均價格-$80評分-⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
📍FLIPPER'S (尖沙咀)
環境/設施-⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
特色-⭐️⭐️⭐️⭐️