2022-06-25
之前食過呢間嘅午餐覺得好好食😋所以今日已經急不及待黎試吓佢嘅晚餐😍依家佢哋仲做緊優惠4人套餐:有湯有頭盤有主菜仲有甜品同飲品🤩原價$968,openrice買prepaid先$768,仲會送多個海鮮燉飯😆今日個湯係白松露蘑菇湯,好creamy,好熱好有綿滑質感既口感👍🏻👍🏻頭盤有鮮果柚子醋沙律🥗勁靚呀!!一上枱我地就驚艷😍拼色好靚,水果新鮮又甜😋仲有小食拼盤,紫薯芝士波世一!拉絲好驚喜好煙韌好味😆其他普通,配左4個醬汁👌🏻主菜來了!🤩🤩白酒煮蜆:份量好多,完全食唔到有沙,惹味👍🏻紅酒燉牛肉:好成6-7塊,不過有啲偏硬,但味道很可以😄美國安格斯西冷雖然得八安士,但真係要七成有七成熟,質感都好豐富🙌🏻最後就係個巴馬火腿卡邦尼意粉🍝小小偏咸,但都磨損我哋清晒盤🥰🥰甜品本身係四個雪糕🍦但係餐廳好好人俾我哋換成一個窩夫🧇😛😍😍冇換錯呀!係牛角包🥐窩夫,好正😋😋仲有球雪糕和水果👍🏻👍🏻我鍾意😛PS餐廳所有職員都好Nice☺️好友善又可愛😆會間唔時搭下嗲🤣🤣又要就住我哋食嘢嘅速度去上菜,每一樣野都好熱好熱,新鮮熱辣咁出爐比我地,好欣賞❤️❤️❤️
鮮果柚子醋沙律
小食拼盤