2016-08-20 564 浏览
睇完篇報導,就決定lunch去匯景掃街喇個商場都幾難行,但好在好快就見到呢日間野𥄫一𥄫個menu, 一定揀薯蓉,因為我係薯迷叫一盒薯蓉,有兩球。又想試佢個漢堡扒,就加左8蚊,要埋。先係叫左蕃茄sauce, 但諗諗下,好似甜咖哩吸引啲,想轉啦!點知今日無為有保留原來的選擇。因為要食其他野,就外賣拎走。Packing好好,一個硬紙盒,再加一個紙袋,拎仲盒野,都覺得暖暖的行左一陣,忍唔住要開餐喇一開盒,好香個sauce到不得了,甜甜地,一啲酸味都無。濃度啱啱好,少少都唔會Sai丫薯蓉好實正,食到有少少薯粒。個扒就要彈下,鬆散,好細塊,8蚊完全唔值丫下次都淨係食薯蓉好喇,加咖哩汁
睇完篇報導,就決定lunch去匯景掃街喇

個商場都幾難行,但好在好快就見到呢日間野
𥄫一𥄫個menu, 一定揀薯蓉,因為我係薯迷

為有保留原來的選擇。因為要食其他野,就外賣拎走。

行左一陣,忍唔住要開餐喇
一開盒,好香
個sauce

下次都淨係食薯蓉好喇,加咖哩汁
2016-08-19
8 分钟 (外卖自取)
  • 薯蓉
2016-08-18 337 浏览
肉醬X大啡菇🍄味道原來都幾match❤️肉醬都幾多料,食到粒粒肉碎,洋蔥同番茄粒😀再加上香草調味~啡菇爽口仲好juicy😀一咬就漏汁💦啡菇吾算好大,二三啖就食完🙈癮已上😍系吾錯嘅小食!

外卖自取
2016-08-16 269 浏览
放工同老公行過,見到有新店開張,入去試左焗大蘑菇,特別係芝士菠菜焗磨菇同芝士通粉焗磨菇,芝士超重手,味道好濃郁,價錢超抵,$30有2隻連野飲,仲有朱古力流心杯,流心朱古力同香蕉好夾,勁正值得一試!PS:店主耐心介紹店內每款食物。圖中為芝士通粉焗蘑菇;蕃茄肉碎焗蘑菇;芝士菠茶焗蘑菇;朱古力流心杯
值得一試!

PS:店主耐心介紹店內每款食物。

流心杯
流心杯
  • 芝士菠菜焗蘑菇
2016-07-31 361 浏览
路過匯景商場,見到呢間新開的小店。由於藍田冇呢類食肆,所以膽粗粗試下。今日試左流心蛋巴馬火腿大啡菇,以及芝士蕃茄漢堡扒迷你漢堡。兩樣食物都好新鮮,口感及味道好有層次。下次再去試新嘢先。
外卖自取
  • 流心蛋巴馬火腿大啡菇