2022-03-20
味道😋😋😋😋環境😋😋😋😋服務😋😋😋😋衛生😋😋😋😋抵食😋😋😋今日一起身感覺個人心情麻麻,所以決定晏晝要食好d,所以去左位於聯和墟嘅西餐廳食lunch,咁岩有新餐單上,樣樣都好吸引,但岩岩訓醒個胃口未開,所以叫左個海鮮薯仔胡麻沙律食。個餐跟餐湯同飲品,個湯係忌廉湯(入面係加左d豆茸),另外,我再加$30蚊叫左杯生啤300ml stella個湯味道岩岩好,唔會太杰,有淡淡嘅豆味(似紅豆,但應該唔係飲)好難得d跟餐餐湯可以入得口,依個值得一讚。碟沙律上枱嚇親我,咁大碟!我諗住輕食嫁嘛😅入面有d蜆肉,蝦仔,魷魚撈埋一齊食感覺幾好,不過唔知點解久唔久有一兩粒魷魚腥腥地,依到就扣左d分,不過整體黎講算唔錯😄可以再返叫埋單都係講緊差唔多90蚊,閒日唔加一都算係咁!搵日再去試下其他野食先
環境😋😋😋😋
服務😋😋😋😋