🐽夏威夷薄餅 $59有好多款唔同口味既Pizza,但個人比較鍾意啲傳統口味,就揀左夏威夷薄餅,雖然話薄餅係一人份,但都分到5舊,份量都唔細🤣,餅底雖然有啲厚度,但口感非常鬆軟,薄餅邊焗得很香脆,芝士既份量都好多,做到拉絲既效果🤤🤤🤤配上甜酸既菠蘿同火腿,會令人一口接住一口🤩有機會一定會試埋其他款••••••••••••••••••••••••••••••🐽意粉套餐 $73加錢升級左卡邦尼意粉,首先賣相好靚,個汁都幾creamy,但可以再鹹返少少🙊套餐仲有包薯條同一罐汽水,薯條都炸得幾脆口😋••••••••••••••••••••••••••••••🐽原味雞翼(6隻) $52外皮好香脆,裏面好多肉汁,味道鹹鹹地同微微既辣,十分惹味😝———————————————————————————滿分係🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷好味Level:8.5🐷抵食Level: 8🐷
🐽夏威夷薄餅 $59
🐽意粉套餐 $73
🐽原味雞翼(6隻) $52
外皮好香脆,裏面好多肉汁,味道鹹鹹地同微微既辣,十分惹味😝
———————————————————————————
滿分係🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷
好味Level:8.5🐷
抵食Level: 8🐷
2021-07-28
  • Buffalo Wings
2021-07-15 198 浏览
一個人都可以食pizza?當然可以啦 GOPIZZA HK 幫到你😜 來自首爾的GOPIZZA主打單人Pizza,餐廳的一人份Pizza有不同特色口味,如煙肉甜薯薄餅、韓式烤肉薄餅等韓式風味既pizza,另外亦有炒年糕、意粉等其他選擇。✨韓式烤肉薄餅第一次食韓式口味既pizza,牛肉和pizza 上面充滿韓式烤肉醬的香味,食落甜甜地,比起般芝士pizza 無咁漏,配埋蘑菇、青椒、蛋黃醬,口感口味更豐富.✨車打芝士火腿薄餅一望就知芝士份量超級足料,雖然用料比較普通淨係得火腿,但芝士味非常香口美味,好快就已經食哂。✨薯條+薯角兩款都係即叫即炸,薯角一如以往咁好食,因為多薯蓉,而薯條非常有驚喜,因為同平時食開M字薯條唔一樣,薯蓉非常飽滿,第一次食咁好食既幼薯條。

✨韓式烤肉薄餅

✨車打芝士火腿薄餅

✨薯條+薯角
2021-06-07
2021-07-04 153 浏览
地鐵站行過嚟大概8分鐘路程位置唔算特別難搵入店坐低後 係需要去買餐再返自己位食一個人嘅時候想點食都得因為pizza份量啱啱好一個人!最多人嗌嘅「韓牛味」&「夏威夷」
地鐵站行過嚟大概8分鐘路程
位置唔算特別難搵
入店坐低後 係需要去買餐再返自己位食

一個人嘅時候想點食都得
因為pizza份量啱啱好一個人!
最多人嗌嘅「韓牛味」&「夏威夷」
2021-06-27 2892 浏览
店舖小小, 只有20個座位。本想坐在靠窗位置, 望著開揚景色, 想必令人食欲大增, 唯店內冷氣嚴重不足, 即使餐廳有安排風扇, 但送風角度單一, 只有部份座位受惠, 未能令窗邊或近門口位置的氣溫下降, 必需坐有風扇直吹的位置, 眼下只有6人卡位有風扇直吹, 雖然有點不好意思, 我們2人也要佔用該位置, 幸好客人不多, 沒有做成太大不便, 否則全程滴著汗吃, 蠻倒胃口的。 餐廳設有套餐, 研究過後, 覺得散叫和套餐價錢其實相差無幾, 我們2人為免點兩份套餐吃兩份薯條, 最後決定只叫1份套餐和散叫其他食物。點餐後, 餐廳提供可攜式消毒啫喱, 即使用不完也可帶走, 頗為貼心。  1) Single Package $75- Blue Cheese Pizza + $10- French Fries- Zero Coke2) Napoli Prawn Pizza $793) Original Buffalo Wings (6 pcs) $524) Special Ade - Blueberry Lemon $25薯條炸得脆身, 雖然幼身, 但啖啖薯肉和滿滿薯味, 不沾茄醬也可以。 原味雞翼外表

1) Single Package $75
- Blue Cheese Pizza + $10
- French Fries
- Zero Coke
2) Napoli Prawn Pizza $79
French Fries

原味雞翼外表香口, 肉厚juicy, 入口即感微辣, 沾糖漿吃又有另一番滋味。
Special Ade - Blueberry Lemon

藍莓檸檬特飲味道偏甜, 打開杯蓋發現有藍莓果肉, 吃過濃味食物, 喝一口, 感覺清爽。
Blue Cheese Pizza

Napoli Prawn Pizza

薄餅餅底質感似pita bread, 餅底軟綿, 薄餅邊烤至少少脆。每款pizza均1開5, 方便分享食用。

藍芝士薄餅外間少有, 友人看見即二話不說要點。藍芝士味道濃郁, 味道討好。

拿坡里鮮蝦薄餅的蝦大隻兼爽口, 啖啖芝味, 唯吃到羅勒葉時, 羅勒葉味道濃烈, 蓋過其他味道。

我們2人share各吃了5件薄餅, 我吃了2件藍芝士薄餅和3件拿坡里鮮蝦薄餅。當吃了兩件藍芝士薄餅, 已開始覺飽, 即使一個人吃一個single package, 其實蠻多的, 不過好耐無食pizza又心思思, 叫個single package吃, 也未嘗不可, 最多帶個食物盒, 把吃不完的帶走便是了。
2021-06-17
French Fries
Special Ade - Blueberry Lemon
Blue Cheese Pizza
Napoli Prawn Pizza
  • SpecialAde-BlueberryLemon
  • NapoliPrawnPizza
  • OriginalBuffaloWings(6pcs)
  • BlueCheesePizza
2021-05-18 172 浏览
今日lunch同同事去咗依間餐廳食。都想試一排喇見口碑唔錯。卡邦尼意粉。味道香濃而不咸。十分夠汁。意粉彈牙。可惜分量太少。兩三叉就chur晒碟粉。當然要叫pizza啦。韓式牛肉。始終驚一個人隊晒成塊pizza too much。點知食食吓又唔覺喎。唔油膩唔漏。係簿身嘅pizza。邊脆卜卜。有啲甜汁。加埋牛肉好好味。真心一個人啱啱好食得晒。另外叫咗兩杯嘢飲。柚子同藍莓蜂蜜。略嫌太甜。總結。環境比較細唔多位。同都略貴。但有時得一個人又想食pizza真係推介

。真心一個人啱啱好食得晒。
另外叫咗兩杯嘢飲。柚子同藍莓蜂蜜。略嫌太甜。
2021-05-18
帶大家來點不一樣 韓國超熱賣一人pizza🍕據聞這間過江龍已經超過100間分店 人氣直逼全球🌎 現在香港都有分店啦! 既然在香港登陸 當然要試試🤤🤤-🔻🔻🔻🔻🔻✨韓國烤肉薄餅(HK$69)👍👍👍之前都有聽過別人介紹這款! 果然沒令我失望🤤 一直都好喜歡烤牛肉볼고기的味道 再上甜甜的醬汁 沒想到弄成pizza會這麼夾!! 餅底更是值得一讚 據聞是24小時低溫發酵再用手揉的薄餅 外脆內軟🤩-✨日式燒烤醬雞翼 (HK$52)👍👍👍我媽媽大力推薦給大家🤣 原先想點個辣炒年糕小食 但誤打誤撞選了個日式雞翼 誰不知很有驚喜! 燒烤醬汁很濃郁豐富 令每一口都能吃到燒烤醬味道 而且肉質嫩滑 一口氣吃2/3隻絕對不是難事😂 (我很不捨得的只吃了2隻 其餘都給娘親🥲) 唯一的缺點是$52只得6隻 性價比不是太高-✨蕃茄醬蘑菇意粉 (HK$52)好多好多好多蕃茄醬的意粉~ 加上原粒蕃茄青椒磨菇 對比以上兩項 這個意粉的表現就沒那麼出色! 但醬料豐富的關係 即使吃到最後也不會很單調~-✨青提子特飲(HK$25)初初喝的時候就覺得是單純的青提子汽水 但喝到最後 竟然有果容😍-✨藍莓檸檬特飲(HK$25)偏甜的藍
🔻🔻🔻🔻🔻
✨韓國烤肉薄餅(HK$69)

✨日式燒烤醬雞翼 (HK$52)

✨蕃茄醬蘑菇意粉 (HK$52)

✨青提子特飲(HK$25)
✨藍莓檸檬特飲(HK$25)
偏甜的藍莓檸檬汽水 但內裡有原粒藍莓 立即感受到誠意😂

🔺🔺🔺🔺🔺
🔸環境:位於北角新商場 坐在餐廳可以遠眺海景🌊 雖然位置雖小 但感覺整潔而且有空間感 是快餐的好選擇👍

🔸價錢:價錢合理~如果選擇套餐的會更為划算🤣 一人薄餅也是平均$49-$79的價錢
🔸服務:自助形式~吃完後也需要收拾餐盤 所以未能感受到店員的服務
🔸等候時間:星期日下午茶時段無需等候 中途看到很多人點外賣
🔸回頭度:會再回訪的! 媽媽已經說著下次要買一人/二人套餐回家😂
📍 GOPIZZA HK (北角)
🗺 北角渣華道123號北角匯2期地下G10號舖
2021-04-26 175 浏览
個麵包底真係有驚喜,香味口感都好,雞件都係,個醬係 洋蔥沙律醬係好特別都好味。經典芝士pizza勁抵$49。綜合咩都有,味道都ok.食過幾次,希望可以繼續有,所以上黎留言。其他款式嘢未試過。

經典芝士pizza勁抵$49。
綜合咩都有,味道都ok.

食過幾次,希望可以繼續有,所以上黎留言。其他款式嘢未試過。
2021-04-25
15 分钟 (外卖自取)
  • 雞件
2021-04-25 1425 浏览
🍕一個人都可以盡興🍕推介指數 ❤️❤️❤️❤️❣️韓國綜藝節目「第六感」曾經出現嘅「GOPIZZA」,原來响香港開咗第一間分店啦。當然要去朝聖下哩間過江龍啦!响韓國佢地已經有超過100間店鋪,已過賣咗超過100億塊pizza!GOPIZZA 學霸店主畢業後放棄學業優勢,選擇白手起家經營餐車賣pizza,幾年後向韓國開設連鎖店、更發展到新加坡、印度等國家。而近幾年韓國興起獨飲獨食文化,一人pizza 深得獨食族歡心,一人份量啱啱食完罪惡感都少啲嘛!主打pizza 有12款,除咗常見嘅水牛芝士、辣肉腸、仲有啲幾款韓式風味!Pizza大概HK$50-HK$80就有交易,加多HK$30就可以升級轉餐食埋薯條同飲汽水!🍕意大利辣牛肉腸薄餅份量十足嘅食材,辣牛肉腸味道濃郁,芝士香濃仲有拉絲,經典配搭都已經好好食!🍕韓式烤肉薄餅烤肉配上芝士、青椒同洋蔥絲,仲有沙律醬,外貌討好,味道感覺偏甜嘅韓式pizza。🍕藍芝士薄餅藍芝士愛好者表示聞到好香,食落芝士味濃厚,亦沒有膩嘅感覺,大滿足!🌀炸雞柳啖啖肉嘅炸雞柳,香酥內軟滑又唔乾,啱哂肉肉愛好者!全部即叫即製、新鮮熱辣,食物有水準,再加上親民價錢,有機會想坐低食睇埋
🍕一個人都可以盡興🍕
推介指數 ❤️❤️❤️❤️❣️

🍕意大利辣牛肉腸薄餅
意大利辣牛肉腸薄餅

🍕韓式烤肉薄餅

🍕藍芝士薄餅
藍芝士薄餅

🌀炸雞
啖啖肉嘅炸雞柳,香酥內軟滑又唔乾,啱哂肉肉愛好者!
炸雞柳

全部即叫即製、新鮮熱辣,食物有水準,再加上親民價錢,有機會想坐低食睇埋海景!

總結:-
食物 ❤️❤️❤️❤️❣️
環境 ❤️❤️❤️❤️❣️
服務 ❤️❤️❤️❤️❣️
餐廳:GOPIZZA HK (北角)
地址:北角渣華道123號北角匯2期地下G10號舖
意大利辣牛肉腸薄餅
藍芝士薄餅
炸雞柳
2021-04-11 257 浏览
未去食淨係 openrice 睇其他食評都已經吸引我想去。 去到果然冇失望呢間我會覺得係Pizza 快餐店,即使一個人去食都唔會尷尬。 地方都裝修得好舒適, 係座位方面比較少。食物主打當然係Pizza, 款式我覺得已經夠。 再加埋啲小食, 加杯/罐汽水, 感覺一流。食物都只係需要等10-15分鐘, 等緊野食期間都見到好多人買外賣, 香港人都真係幾鍾意食Pizza, 佢地既Pizza Size 都係合理,如果住附近,比起自己係屋企買啲急凍Pizzs 焗, 價錢都係差唔多, 緊係食新鮮既好。

Ham & Cheddar Pizza
Teryaki Buafflo Wings
  • Potato Wedges
  • Buffalo Wing
2021-04-01 175 浏览
🍽水牛芝士薄餅(4.2/5)💰79佢地薄餅係比較似面包,但非常鬆軟既面包黎‼️就連邊邊都超好食的🤤但當然成塊拎起都唔會跌番落黎所以可以放心啦😂薄餅有水牛芝士、parma ham同火箭菜,份量滿滿😲而且佢地既火箭菜食落冇出面咁苦,我呢啲唔好佢既人都食得幾開心😍🍽韓式烤肉薄餅(4.8/5)💰69呢個我同朋友共同推薦‼️‼️烤肉醬配薄餅超好食,仲同朋友爭最後一塊黎食添🤫但我地額外加5蚊要多啲芝士,可能呢點都有關係架🤔冇滿分既原因係希望烤肉下次可以再多啲😂😆🍽韓式芝士辣炒年糕(4.5/5)💰49我好中意佢個醬🥺辣得黎有小小麻,甜甜地咁,我十小辣超勉強食到🤔雖然愈食愈辣...年糕同芝士好多,芝士仲拉到絲添架😍兩個朋友黎食我覺得一個薄餅一個年糕就飽架喇啊😲🍽芝士條(4/5)💰22三大條22蚊我覺得呢個價錢都幾合理😗個陣望住芝士條冒曬煙但點知店員等埋薄餅一次過比我地所以凍咗啲冇拉到絲🥺但芝士份量都幾多下😆隱藏食法係芝士條點炒年糕冒醬,超美味🤫店鋪係北角匯2期既後面,裝修幾靚,仲有oppa店員添😍價錢整體都好抵,味道都非常OK🤤
🍽水牛芝士薄餅(4.2/5)💰79
佢地薄餅係比較似面包,但非常鬆軟既面包黎‼️
薄餅有水牛芝士、parma ham同火箭菜,份量滿滿😲

🍽韓式烤肉薄餅(4.8/5)💰69
呢個我同朋友共同推薦‼️‼️
烤肉醬配薄餅超好食,仲同朋友爭最後一塊黎食添🤫
但我地額外加5蚊要多啲芝士,可能呢點都有關係架🤔
冇滿分既原因係希望烤肉下次可以再多啲😂😆

🍽韓式芝士辣炒年糕(4.5/5)💰49
年糕同芝士好多,芝士仲拉到絲添架😍
兩個朋友黎食我覺得一個薄餅一個年糕就飽架喇啊😲

🍽芝士條(4/5)💰22
三大條22蚊我覺得呢個價錢都幾合理😗
但芝士份量都幾多下😆隱藏食法係芝士條點炒年糕冒醬,超美味🤫

店鋪係北角匯2期既後面,裝修幾靚,仲有oppa店員添😍
價錢整體都好抵,味道都非常OK🤤
2021-04-01
  • 韓式芝士辣炒年糕
  • 韓式烤肉薄餅
  • 水牛芝士薄餅
2021-03-31 145 浏览
Have a Pizzful Time🍕Korean Pizza Eatery with a wide variety of choices. The pizzas have ample amount of toppings and are made to order as well! You can either choose to dine in or takeaway to enjoy them comfortably at home.Considering the affordable prices, it's such a good bargain. Overlooking the victoria harbour, it's got quite a view as well.Napoli Shrimp PizzaThe prawns are exceptionally gigantic! There are plenty of them to go with the pizza, and the cheese and tomato sauce complemented so
Have a Pizzful Time🍕

Napoli Shrimp Pizza
The prawns are exceptionally gigantic! There are plenty of them to go with the pizza, and the cheese and tomato sauce complemented so well with them.

Burrata Cheese Pizza
The burrata cheese is super creamy and yum! Love these kind of pizza with a can of Coke.

Buffalo Wings
There are 3 chicken wings and 3 drumsticks in total. The sauce is very thick and rich, complementing the fried pieces very well.

The food all went well with a nice can of Coke, especially after a hectic long day. So glad to have tried their pizzas as I rarely go to North Point. Will definitely try out the other ones in Korean style next time for sure.
2021-03-28
Buffalo Wings
/𝐺𝑜 𝑃𝑖𝑧𝑧𝑎🇭🇰/➖➖➖<係韓國超過100間分店嘅pizza 店進駐香港> ➖➖➖最近都有幾多海外嘅店舖開係香港🇭🇰包括呢間韓國pizza 連鎖店🍕🍕之前去韓國都唔覺有 係香港就試下先店舖係北角滙嗰邊 對住碼頭附近價錢都唔貴 大概$250 都食到兩個pizza同主食➖➖➖1️⃣超級組合薄餅 $69 🌟唔好睇好似好細個咁 其實都幾飽肚😆店員會幫你切好件 大概五件 無咁論盡 差不多每款配料都有✨辣肉腸、黑橄欖、肉碎等等番茄醬酸味幾突出😗仲有微微拉芝Pizza批底夠軟熟 不錯! 食完唔會口乾➖➖➖2️⃣水牛芝士薄餅 $79 批底都差唔多 夠軟熟!呢款有大量火箭菜 亦有parma ham 同水牛芝士Parma ham 幾有咸香✨水牛芝士係偏軟綿綿嗰種 如果更有咬口就好😝➖➖➖3️⃣拉絲芝士番茄焗意粉 $65都有大量番茄醬 食落唔會好乾好淡亦都夠掛汁✨ 芝士都做到拉絲效果意粉軟硬度適中 可以更彈牙🤤➖➖➖4️⃣Blueberry lemon ale $25 呢個反而就比較貴少少似平日飲嘅+C lemon 🍋 + 幾粒藍莓🫐➖➖➖📍Go pizza 🍕
/𝐺𝑜 𝑃𝑖𝑧𝑧𝑎🇭🇰/

1️⃣超級組合薄餅 $69 🌟
唔好睇好似好細個咁 其實都幾飽肚😆
店員會幫你切好件 大概五件 無咁論盡
差不多每款配料都有✨
辣肉腸、黑橄欖、肉碎等等
番茄醬酸味幾突出😗仲有微微拉芝
Pizza批底夠軟熟 不錯! 食完唔會口乾
超級組合薄餅

2️⃣水牛芝士薄餅 $79
批底都差唔多 夠軟熟!
呢款有大量火箭菜 亦有parma ham 同水牛芝士

超級組合薄餅
水牛芝士薄餅
拉絲芝士番茄焗意粉
2021-03-29 1038 浏览
食店: GopizzaHK有時自己一個人都想食pizza,但係嗌返嚟咁大個又點食得晒,所以每次食Pizza都要搵班朋友仔share,韓國過江龍Gopizza🍕係北角匯開咗舖🌟主打一人份量pizza~自己一個人嘅時候都可以放心order pizza食,自私食又唔使擔心食唔晒,當然咁啱同朋友仔經過嘅話,可以嗌多幾個,試晒幾款唔同嘅口味!張梁點餐👦🏻🧒🏻 1)$79《拿坡里鮮蝦薄餅》評分(10分滿分):7️⃣食評💬:我想會幫你cut開五件左右,大蝦份量正正常常,味道有少少香草味,薄餅咬落質感偏硬同脆,好似白飯咁,好睇個人口味!2)$73《Single Package》評分(10分滿分):7️⃣食評💬:一個套餐抵少少,包一個經典芝士薄餅+一包薯條+一罐飲品~薄餅嘅芝士幾香,一個男仔食一個餐夠晒飽!3)$52《日式燒烤醬雞翼》評分(10分滿分):7⃣食評💬:張梁都好愛食雞翼🤣52蚊雖然得6隻但都要食🤣味道唔錯,係甜甜地嘅BBQ醬味,味道亦夠濃~4)$22《芝士條》評分(10分滿分):7⃣食評💬:22蚊有3條,都幾抵食,但因為我哋對芝士唔係太喜好,所以冇乜特別感覺🤣GOPIZZA HK (北角)📍北角渣華道1
食店: GopizzaHK

北角渣華道123號北角匯2期地下G10號舖
👉🏼港鐵北角站A1出口行3分鐘👈🏼
1K
2021-03-28 967 浏览
以前食親pizza一定凝住係開大餐,因為一個批都起碼有你兩塊面咁大,但有時食飯都想食吓,原來都有韓國過江龍專做pizza lunch set㗎喎究竟韓國人做嘅pizza有冇其他餐廳咁好食呢?其實塊包口感好好,可能因為大家都係東亞人,會整得冇咁硬同乾身(因為歐洲人口水分泌較多,佢地會偏好乾硬嘅餅底,索咁啲口水),反而好綿綿仲有fusion嘢,韓國炸肉mix薄餅,燒汁同pizza本身就好夾,仲有啲青椒絲同菇,好好食呀呢度嘅薯角質感好實,絕對唔係空氣一派幼身嘅薯條,連埋批唔淨嘅薯皮,raw raw地先至係最理想卡邦尼煮得好入味,醬汁好夠,意粉軟硬適中,加上好多菇,食落好香奶香,呢個意粉抵加店員推介近來好受歡迎嘅菠蘿汁,有汽飲落夠解渴最特別係檸檬汽水,揭開蓋就會見到好多粒藍莓呢度對住北角碼頭,有晒落地玻璃㗎,對住個海一流享受啦

雙人套餐

薯角

呢度嘅薯角質感好實,絕對唔係空氣一派

薯條

幼身嘅薯條,連埋批唔淨嘅薯皮,raw raw地先至係最理想

卡邦尼意粉

Sunny  10

店員推介近來好受歡迎嘅菠蘿汁,有汽飲落夠解渴

藍莓檸檬

最特別係檸檬汽水,揭開蓋就會見到好多粒藍莓

呢度對住北角碼頭,有晒落地玻璃㗎,對住個海一流享受啦
2021-03-27
雙人套餐
薯條
卡邦尼意粉
Sunny  10
藍莓檸檬
2021-03-22 216 浏览
北角匯開左新餐廳,係韓國餐廳,有pizza, 意粉, 年糕都有有一張大梳化,應該都坐到6個人,另外有長枱落地玻璃可以望住個碼頭/海食,都幾chill有唔同嘅餐組合,都幾抵食,一個人或多人嚟都岩我今次點左GoGo套餐$146,另配多個意粉🔸夏威夷薄餅 薄底都唔係好薄,有啲厚度,好多芝士而且夠juicy所以唔會乾爭爭,材料都充足,包邊麵脆口估唔到咁好食普通就跟炸薯條,同麥記差唔多,脆口啲!有一個加左$5轉薯角,抵食惹味,建議可以+$5轉🔸芝士肉醬意粉睇相到見到好多芝士,味道剛好,不過份量有點少如果當正餐單點食應該唔夠飽🔸拉絲芝士蕃茄焗意粉佢呢款芝士唔同啲,而且酸啲,因為係蕃茄醬底所以我比較喜歡肉醬意粉最後個餐有兩罐飲品跟
有一張大梳化,應該都坐到6個人,另外有長枱
落地玻璃可以望住個碼頭/海食,都幾chill
有唔同嘅餐組合,都幾抵食,一個人或多人嚟都岩
我今次點左GoGo套餐$146,另配多個意粉

🔸夏威夷薄餅
估唔到咁好食

普通就跟炸薯條,同麥記差唔多,脆口啲!
有一個加左$5轉薯角,抵食惹味,建議可以+$5轉

🔸芝士肉醬意粉
睇相到見到好多芝士,味道剛好,不過份量有點少
如果當正餐單點食應該唔夠飽

🔸拉絲芝士蕃茄焗意粉
佢呢款芝士唔同啲,而且酸啲,因為係蕃茄醬底
所以我比較喜歡肉醬意粉

最後個餐有兩罐飲品跟