2021-03-20
在北角滙有细細的店舖是賣意粉、薄餅、烤🐔雞翼、炒年糕。我已經是第三次買外賣。第一次買是好傳統芝士焗肉碎意粉,味道好好又夠熱,可以再焗香一點。👌👍😋不太大盒剛剛好。第二次買夏威夷薄餅有菠蘿,好薄脆可以的話加多一點點菠蘿🍍。另外,買一份烤雞翼都好好味😋。因為前枱有位女服務員介紹的,她笑容好好,因我稱讚我上次買的肉醬意粉好好味,佢就即刻同韓國老闆或廚師講,咁嗰個韓國老闆走出嚟仲講多謝。有這麼一位職員在前檯懂得推薦及服務態度非常良好關係,應該好生意囉!第三次今天我買套餐試蕃茄蘑菇意粉跟薯條,今次麻麻地,我都是喜歡芝士焗肉碎意粉,薯條不太脆。今天星期六20/3前枱的3位服務員態度不熱誠冇笑容,同那個比真是天與地,下次如果見唔到那位靚女我都不入去了。