2024-02-23
聽朋友講最近好興去室內釣蝦場😆今次跟朋友去位於新蒲崗既Habo釣蝦場玩下,鑽石山站A2出口行大約7分鐘就到~一入到去場地好大好闊落👍🏻有兩邊大既釣蝦場,側邊就有個用餐區。釣蝦時間分為1-4小時,價錢相宜,同朋友黎聚會傾下計,又想有啲娛樂就岩哂。職員會先教釣蝦方法同技巧,學完之後就可以自己試下啦😆我好好彩岩岩開始就釣到兩隻蝦🤣真係要跟職員教既技巧🙌🏻開單價錢已包基本烹調(白灼及鹽焗),另外可加錢試其他烹調方法同埋小食~場地都有飲品購買👍🏻我地揀左秘製蒜香醬油蝦,個汁真係一流🫶🏻十分入味,生鮮釣既蝦好彈牙🦐我地釣得唔算好多,但廚房都比多左幾隻我地食😆另外我地仲叫多左個小食:唐揚魷魚鬚配魷魚軟骨👍🏻外脆,魷魚鬚好有咬口,份量足,值得一試👍🏻覺得釣蝦場真係好值得黎呀,同朋友間唔中想搵啲新意思既話十分推介👍🏻食物:⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️🍽️ 餐廳名稱:Habo 室內釣蝦場📍 地點:新蒲崗六合街9號Artisan Hub地舖
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️