2023-01-15 465 浏览
ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ 一講三文治就會諗起hand3ag 好多唔同鐵板三文治選個個都勁厚,豐富!🤤 足料! 😎完全係填滿咗空虛寂寞😂唔想食三文治🥪又可以選 salad 🥗 素食同主張低碳飲食就岩哂你 ❤️ 自選沙律,嚟HAND3AG自行搭配你中意又健康嘅沙律 😚仲有少少甜點比你選,例如croffle 今次選咗芋頭味 👌🏻真心重芋頭味得黎又唔會死甜 very good !掛出嚟個個menu可以寫下有咩配料睇個名未必咁易睇得出ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ◇◇◇◇◇◇◇◇◇💌 有咩好野快啲分享比我地知啦 😎 期待你嘅推介 ❤️🔎 #cass_sandwich🔎 #cass_saladbar🔎 #cass_tst🔎 #cass_尖沙咀🔎 #eatwccinhk

ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

一講三文治就會諗起hand3ag
好多唔同鐵板三文治選
個個都勁厚,豐富!🤤 足料! 😎
完全係填滿咗空虛寂寞😂

唔想食三文治🥪又可以選 salad 🥗
素食同主張低碳飲食就岩哂你 ❤️
自選沙律,嚟HAND3AG自行搭配你中意又健康嘅沙律 😚

仲有少少甜點比你選,例如croffle
今次選咗芋頭味 👌🏻
真心重芋頭味得黎又唔會死甜 very good !

掛出嚟個個menu可以寫下有咩配料

🔎 #cass_tst
🔎 #cass_尖沙咀
🔎 #eatwccinhk
2023-01-12 200 浏览
📍HAND3AG (尖沙咀)初嘗呢間鐵板三文治🥪店面行簡約風格 空間感大 坐得寬敞除咗鐵板三文治仲有沙律同意粉等選擇-☆ Oppa炸雞鐵板三文治 $68☆ 歐陸監獄鐵板三文治 $58麵包好香牛油味 食落仲係暖暖的🍞入面有卡邦尼通心粉、蕃茄肉丸、炸薯餅、荷包蛋等等加上燒烤醬同蛋黃醬 味道好夾因為飽餡嘅關係 一口係咬唔晒的🤤不過店家都提供左匙羹方便食啲餡~-☆ 炸魚薯條 $45份量勁多 適合兩個人share✌🏻薯條都炸得夠脆-☆ 粒粒西瓜檸檬特飲 $38夠晒大杯 飲落唔會太甜 消暑一流🍉-♥️回頭度:8.5 /10有時食厭粉麵飯 會想食下呢種輕食✨
📍HAND3AG (尖沙咀)
初嘗呢間鐵板三文治🥪
店面行簡約風格 空間感大 坐得寬敞
除咗鐵板三文治仲有沙律同意粉等選擇
☆ Oppa炸雞鐵板三文治 $68
☆ 歐陸監獄鐵板三文治 $58
麵包好香牛油味 食落仲係暖暖的🍞
入面有卡邦尼通心粉、蕃茄肉丸、炸薯餅、荷包蛋等等
加上燒烤醬同蛋黃醬 味道好夾
因為飽餡嘅關係 一口係咬唔晒的🤤
不過店家都提供左匙羹方便食啲餡~
☆ 炸魚薯條 $45
有時食厭粉麵飯 會想食下呢種輕食✨
  • 蝦兵蟹將鐵板三文治
  • 歐陸監獄鐵板三文治
2023-01-08 131 浏览
Have been drooling over teppanyaki sandwiches and here we go!HAND3AG specializes in Korean-style sandwiches and is one of the best spots to get your sandwich fix given the amazing taste, portion, and reasonable price. 🥪𝗞𝗼𝗿𝗲𝗮𝗻 𝗦𝗶𝗻 𝗧𝗲𝗽𝗽𝗮𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶 𝗦𝗮𝗻𝗱𝘄𝗶𝗰𝗵 HKD62Highly recommend this! The chuncheon style fried chicken was super juicy and paired so well with the sweet potato tempura and malted cheese. The spicy doenjang mayonnaise leveled up the taste and made it extra mouthwatering. What an incredible c

Highly recommend this! The chuncheon style fried chicken was super juicy and paired so well with the sweet potato tempura and malted cheese. The spicy doenjang mayonnaise leveled up the taste and made it extra mouthwatering. What an incredible combination!

🥪𝗦𝗼𝗳𝘁 𝗦𝗵𝗲𝗹𝗹 𝗖𝗿𝗮𝗯 & 𝗦𝗵𝗿𝗶𝗺𝗽 𝗦𝗮𝗹𝗮𝗱 𝗧𝗲𝗽𝗽𝗮𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶 𝗦𝗮𝗻𝗱𝘄𝗶𝗰𝗵 HKD68
Another signature! The deep-fried soft shell crab was super juicy and crunchy, and worked perfectly with the deep-fried shrimp cake. The green papaya salad and lemon garlic mayonnaise were refreshing and slightly toned down the richness of the deep-fried ingredients. The overall flavor was amazing which just blew my mind.

🦞𝗟𝗼𝗯𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗠𝗮𝗰 '𝗡' 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲 HKD78
One of the most popular dishes apart from the sandwiches! Already drooling over the huge amount of cheese and the crispy crust on top with the lobster simply refined the traditional mac and cheese.

🍟𝗔𝗻𝗶𝗺𝗮𝗹 𝗦𝘁𝘆𝗹𝗲 𝗙𝗿𝗶𝗲𝘀 HKD38
Basically a must! The fries were relatively thick and extremely crispy. All the fries were evenly topped with grilled onions, thousand island, and cheese.

🌟𝐑𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠𝐬🌟
Taste: 9/10
Service: 9/10
Environment: 9/10
Presentation: 9/10

📍HAND3AG
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓B226號舖
Shop B226, B2/F, K11 Art Mall, 18 Hanoi Road, Tsim Sha Tsui

****

#hand3ag #sandwiches #koreansandwiches
Korean  sin
Soft  shell  crab  &  shrimp  salad
Lobster  mac  'n'  cheese
Animal  style  fries
Korean  sin
Lobster  mac  'n'  cheese
Animal  style  fries
2023-01-03 92 浏览
《HAND3AG》平日夜晚行過K11見到依間主打鐵板三文治嘅專門店,有各種餡料嘅三文治🥪,吸引咗我入去試下😆遊日懶人鐵板三文治🥪 $73 Menu 寫餡料有吉列和牛漢堡、照燒北海道帆立貝、熔岩芝士、脆生菜🥬,三文治烤烘過但都仲幾軟熟,吉列和牛漢堡香脆,配上配他他醬、香蒜檸檬蛋黃醬幾開胃加咗$35 升級咗套餐H3 自家手切薯條 + 指定飲品芝士龍蝦汁🦞通心粉 $78芝士鋪滿通心粉面,熱辣辣,芝士有拉絲效果但唔會太膩,龍蝦汁味道唔算重,有蝦肉粒夾雜係通粉入面,增加口感推薦指數:🟠🟠🟠⚪️⚪️味道:4/5環境衛生:4/5服務:3.5/5抵食:3.5/5《HAND3AG - 尖沙咀》📍尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓B226號舖#hongkong #hongkongfoodie #hkfood #hkeats #852food #852foodie #tst #尖沙咀美食 #尖沙咀 #尖沙咀好去處 #美食 #香港美食#HAND3AG
《HAND3AG》

服務:3.5/5
抵食:3.5/5

《HAND3AG - 尖沙咀》
📍尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓B226號舖

上次食完一汁一菜見到隔離有呢間三文治原來係同一個集團🤭尖沙咀店座位都好多三文治好多餡好足料咁 餐牌上仲有薯條沙律小食甜品等遊日懶人鐵板三文治 $73(吉列和牛漢堡 照燒北海道帆立貝熔岩芝士 脆生菜 他他醬 香蒜檸檬蛋黃醬)和牛漢堡好厚身 咬落好juicy 帆立貝都好大粒 質感彈牙 唔會煎到過韌三文治微微烘熱左 好重牛油香好軟熟仲有脆生菜加埋啲醬汁真係口感好豐富芝士焦糖洋蔥薯條 $38都無諗過咁大碟 好抵食😆仲有3個口味有芝士醬肉醬同焦糖洋蔥 全部都同薯條好夾照燒蘑菇釀雞翼 $38呢個都好有驚喜 照燒汁有小小甜無骨既雞翼啖啖肉 入面就食到有芝士同蘑菇片大甲香芋麻糬牛角包窩夫 $38賣相好吸引 粉紫色既芋蓉 亦唔會太甜Croffle酥脆Mochi夠哂Q彈 好加分伯爵茶鮮奶咖啡 $42
上次食完一汁一菜見到隔離有呢間三文治
原來係同一個集團🤭尖沙咀店座位都好多
三文治好多餡好足料咁 餐牌上仲有薯條沙律小食甜品

遊日懶人鐵板三文治 $73
(吉列和牛漢堡 照燒北海道帆立貝
熔岩芝士 脆生菜 他他醬 香蒜檸檬蛋黃醬)
和牛漢堡好厚身 咬落好juicy

賣相好吸引 粉紫色既芋蓉 亦唔會太甜
Croffle酥脆Mochi夠哂Q彈 好加分

伯爵茶鮮奶咖啡 $42
2022-12-16 45 浏览
🍴HAND3AG@尖沙咀🍴 同朋友經過尖沙咀K11 Art Mall,估唔到有一間餐廳主打韓式三文治,鍾意食韓國嘢嘅我當然唔會錯過😋😋 ------------------------------ 🟡慢調撕理食肉獸鐵板三文治($58) 呢個三文治非常juicy。佢地嘅手撕豚肉,除咗肉汁夠多,材料亦都好豐富,啖啖肉之餘亦夠晒濕潤,推薦大家試吓!👍🏻👍🏻 . 🟢遊日懶人鐵板三文治($73) 另外呢款三文治,味道都唔錯,除左有吉列和牛漢堡,仲有照燒北海道帆立貝,加埋熔岩芝士真係好正!😍 . 除左三文治,小編仲叫咗士多啤梨吉士忌廉法式吐司同照燒蘑菇釀雞翼!佢哋嘅蜂蜜檸檬特飲酸酸甜甜好開胃,啱晒各位食肉獸調劑一下!☺️ . 提下大家,趁住世界盃未完,餐廳係有世界盃Promotion架⚽, 有「贏波優惠」、「和波優惠」同「著波衫優惠」,同埋有靚口罩送!鍾意睇波嘅朋友把握機會,唔好錯過!😉
🍴HAND3AG@尖沙咀🍴

🟡慢調撕理食肉獸鐵板三文治($58)

🟢遊日懶人鐵板三文治($73)

• 慢調撕理食肉獸鐵板三文治
  • 遊日懶人鐵板三文治
2022-12-02 67 浏览
喺 K11 行街見到呢間 ❥⧽HAND3AG ❥⧽, 睇完 menu 覺得d 包幾吸引, 所以就入去食咯。餐廳採用冷色系, 係我覺得好靚嘅銀灰色, 環境好闊落, 可以靜靜地食嘢。餐廳仲有一部洗手機比大家食嘢前後洗手, 全程唔需要接觸任何掣, 真係好貼心。𓊈慢調撕理食肉獸鐵板三文治 $𝟻𝟾𓊉三文治裡面有手撕豚肉, 炸洋蔥圈, 烤番茄, 生菜, 中間仲有熔岩芝士, 疊得好高, 份量都幾大份。手撕豚肉好juicy, 一d 都唔鞋, 連埋墨西哥辣椒醬 mix 芥末籽蛋黃醬一齊食, 香濃惹味, 推介!𓊈蝦兵蟹將鐵板三文治 $𝟼𝟾𓊉三文治裡面有軟殼蟹, 吉列手打蝦餅, 青木瓜沙律同生菜, 同樣疊得好高好大份。軟殼蟹同蝦餅都炸得脆卜卜, 不過要食快d, 如果唔係有機會索曬d 醬汁就淋咗, 另外青木瓜沙律整得好好食, 同三文治好夾。𓊈芝士韓式烤肉薯條 $𝟹𝟾𓊉薯條係自家手切, 所以條條都好結實, 而估唔到薯條配泡菜係好好食㗎, 芝士, 泡菜同烤肉夾埋一齊食, 口感好豐富。𓊈焦糖鮮奶咖啡 $𝟺𝟸𓊉焦糖咖啡重咖啡味, 焦糖味只係輕輕帶出, 唔會好甜。𓊈伯爵茶鮮奶咖啡 $𝟺𝟸𓊉咖啡有淡淡伯爵茶味, 幾香,

𓊈慢調撕理食肉獸鐵板三文治 $𝟻𝟾𓊉

𓊈蝦兵蟹將鐵板三文治 $𝟼𝟾𓊉

𓊈芝士韓式烤肉薯條 $𝟹𝟾𓊉

𓊈焦糖鮮奶咖啡 $𝟺𝟸𓊉
焦糖咖啡重咖啡味, 焦糖味只係輕輕帶出, 唔會好甜。

𓊈伯爵茶鮮奶咖啡 $𝟺𝟸𓊉
咖啡有淡淡伯爵茶味, 幾香, 味道偏甜。

♡♡ 整體食物同飲品都好好, 除咗三文治仲有健康沙律可以揀, 幾值得去食吓。
2022-11-28 57 浏览
很久沒有吃三文治了,今晚就決定買了這間人氣三文治回家吃!這間餐廳近日轉了新menu,而且還推出了世界盃套餐,什有球賽氣氛!他們的沙律亦轉了為自選款式,另外還加入多款甜品可供選擇!Oppa炸雞鐵板三文治,這款三文治有甜辣炸雞、芝士、酸蘿蔔絲、泡菜、生菜,炸雞外層脆身,內裡肉質嫩滑juicy,食落味道酸酸辣辣,十分刺激味蕾!蝦兵蟹將鐵板三文治,這款三文治有軟殼蟹、蝦餅、木瓜沙律和生菜,軟殼蟹的份量都好大份,食落好脆身,蝦餅彈牙,木瓜沙律口感爽身,味道酸酸辣辣,十分開胃!慢調撕理食肉獸鐵板三文治,這款三文治每次黎都會必點,內裡有手撕豬肉、芝士、炸洋蔥圈、蕃茄和生菜,手撕豬肉味道酸酸辣辣而且juicy,洋蔥圈脆口又鮮甜!大甲香芋麻糬Croffle,這款甜品令人有驚喜,Croffle食落脆卜卜,上面有蜜糖,味道甜甜的,加上上面的香芋cream,有淡淡的香芋味,味道不會好甜,麻糬粒粒口感煙韌,十分美味!芝士辣肉醬薯條,薯條是粗薯條,外脆內軟,加上有熱溶芝士、牛油果醬和辣肉醬,味道十分惹味,令人食唔停口!
很久沒有吃三文治了,今晚就決定買了這間人氣三文治回家吃!
2022-11-22
5 分钟 (外卖自取)
【 🧀雙重芝士通心粉 】---💰價錢:$68 ~~~📍評分:9.5/10~~~⏩ 地鐵站D出口一出,入到k11 art mall 就見到呢間餐廳👻,純白風設計好有文青feel🤍!星期六晚黎竟然都冇乜人😳!其實呢間就主打三文治,但我又想食飽d🤣,就叫左個 all day eat 系列!~~~wa wa wa d 拉絲芝士‼️‼️絕對係勁厚勁厚既double cheese omggg🤩!真心對得住雙重芝士呢個名啦💛!芝士口感好柔軟柔滑😚,燶邊芝士烤焗得好焦香👍🏻!入面又有creamy芝士既口感,應該係有忌廉汁mix左,所以食落更加香滑🤤!芝士味係濃濃濃,重要既野要講三次👌🏻!芝士控們你地唔係唔試吖嘛😏!估唔到入面仲有咁多煙肉🥓,豐富灑成個口感,又更加香口惹味😋!通心粉俾滿滿既拉絲芝士包住😝,配埋洋蔥碎、百里香等等一齊食,味道好鬼jeng,絕對係一大無法抗拒的邪惡美食😈!~~~✅ 整體黎講,其實好有驚喜😳,以為佢主打三文治,但冇諗過芝士通心粉都咁高質😛,仲要喺k11咁既價錢,簡直抵到冇野好講😹!而且係足料有份量,下次一定encore👅!~~~性價比:5/5回頭度:5/5賣相:5/5環境衛生:4.
【 🧀雙重芝士通心粉 】
服務態度:4/5
雙重芝士通心粉
2022-11-26
雙重芝士通心粉
尖沙咀不嬲多嘢食🤩🤩今次就要介紹喺K11好近地鐵站出口嘅一間多國菜快餐店🥪🥪 HAND3AG呢間餐廳以鐵板三文治做招牌,最近踢緊世界盃⚽️⚽️佢仲有世界盃嘅套餐🥰 我哋今次就叫咗🇧🇷咕嚕咕嚕脆雞鐵板三文治$62,加$35就可以升級套餐🆙🆙會有份自家手切薯條同飲品🫖,另外加$10就可以轉特飲🍹🍹亦都叫咗啲小食🥫🥘🫔🌯包括芝士焗蕃茄肉丸$32🍅🍅同埋脆炸魷魚🦑🦑配士拉差蛋黃醬$32😋😋甜品方面叫咗一個士多啤梨吉士忌廉法式土司$48🍓🍓飲品我哋就揀咗蜂蜜檸檬 🍋特飲(跟餐)同埋蜜桃薑茶$28🍑🍑咕嚕咕嚕脆雞鐵板三文治 🥪脆雞相當香脆多汁🤤🤤配合埋蕃茄🍅菠蘿🍍生菜🥬同埋醬汁口感豐富,超級足料🈵呢個set係跟埋手切薯條,熱辣辣🔥🔥好香脆,份量好多!跟埋個蜂蜜檸檬特飲,蜂蜜🍯🍯配上檸檬 🍋 再加埋薄荷葉味道超清爽🍹芝士焗蕃茄肉丸😋😋相當惹味😋芝士可以拉絲配合埋埋juicy嘅肉丸🤩🤩超級推介💯脆炸魷魚,每條都又長又大隻,超香脆又好咬口😍😍😍雖然邪惡😈😈但真係好好味🤤士多啤梨吉士忌廉法式土司係我嘅最愛! 🍓🍓酸酸甜甜嘅士多啤梨配上吉士忌廉,加埋杏仁片同埋雲呢拿雪糕,唔止賣相靚,成個配搭仲好夾🥰🥰🥰佢地依家

蜜桃薑茶
蜂蜜檸檬特飲
咕嚕咕嚕脆雞鐵板三文治 🥪

自家手切薯條
芝士焗蕃茄肉丸

脆炸魷魚配士拉差蛋黃醬

士多啤梨吉士忌廉法式土司係我嘅最愛! 🍓🍓
士多啤梨吉士忌廉法式土司

佢地依家仲緊搞個 「 週未小食賞」嘅活動,星期六日消費🈵🈵滿$100或以上就可以獲得小食券一張,可以係平日2-6pm買滿$58用黎換一份小食🥰🥰佢哋仲搞緊世界盃優惠,買前一晚贏波⚽️或者和波嗰隊🥅嘅套餐,或者你着波衫🎽去買都會有唔同嘅折扣優惠📢📢📢
蜜桃薑茶
蜂蜜檸檬特飲
自家手切薯條
芝士焗蕃茄肉丸
脆炸魷魚配士拉差蛋黃醬
  • 鐵板三文治
  • 3日3夜自家手切薯條
2022-11-25 180 浏览
呢一間專做超爆餡三文治🥪既專門店,聽就聽朋友講得多,但真係一次都未食過。咁岩行經尖沙咀,所以專登黎朝聖一下。入到去,就有一個難題要解決~ 唔知食咩好!!!🥺三文治款式同口味真係超級多,好欣賞主廚天馬行空嘅概念,款款都好似好好食咁同好創新🤩,突然患上在選擇困難症,唔知食邊種口味好。🫶🏽🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🦀蝦兵蟹將鐵板三文治 $68份量真係幾大,見到啲材料爆哂出黎。入面放左軟殼蟹🦀、小龍蝦沙律🦞、青瓜🥒、生菜🥬等。食落去啖啖蟹肉,有好多蔬菜,所以食落唔會好油膩,仲幾清新添。🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🌶️春川辛辣鐵板三文治 $62雞肉🐓有充分醃製過,少少辣,夠惹味。配上酥脆既甜薯天婦羅,同埋熔岩芝士🧀,甜甜辣辣,令人食慾大增。👅🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🍟芝士辣肉醬薯條 $38薯條熱辣辣,岩岩炸出黎,肉醬🥓辣辣,剛剛好唔會太辣太咸,配搭埋芝士🧀,芝士流動性高,真係好邪惡!!!😈旁邊仲有牛油果醬🥑,配搭埋薯條一齊食,味道出奇地夾。👍🏼🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🍓士多啤梨吉士忌廉法式吐司 $48好耐都冇食過咁好食既法式吐司🍞,🍓士多啤梨好香甜,好有士多啤梨味。法式吐司亦都好鬆軟,好有蛋味🍳,同吉士忌廉都好

蝦兵蟹將鐵板三文治
🦀蝦兵蟹將鐵板三文治 $68

春川辛辣鐵板三文治

🌶️春川辛辣鐵板三文治 $62

芝士辣肉醬薯條

🍟芝士辣肉醬薯條 $38

士多啤梨吉士忌廉法式吐司
🍓士多啤梨吉士忌廉法式吐司 $48
好耐都冇食過咁好食既法式吐司🍞,🍓士多啤梨好香甜,好有士多啤梨味。法式吐司亦都好鬆軟,好有蛋味🍳,同吉士忌廉都好夾,份量黎講都唔細。都只係$48,好超值~~🤑

🥤紫沙冰 $42
係由五種蔬果混合打成,包括︰藍莓🫐、甜菜頭🥦、蘋果🍎、檸檬🍋、同埋胡蘿蔔🥕。飲落去好fresh,仲有少少回甘,好解膩,好岩配埋咁邪惡既三文治一齊食!

🍑粒粒蜜桃檸檬特飲 $38
入面有蜜桃粒粒,仲有片薄荷葉🌱,打卡好靚。味道方面,好有桃味,勁清新,好好飲。🥰

🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

總結︰以K11黎講,價錢都算唔貴,環境亦都坐得幾舒服。👍🏼食物方面亦都冇令人失望,好有驚喜,下次黎可以試下其他款式!!!推介一試~🤗🤗

最後,HAND3AG依家緊搞一個 「 週未小食賞」嘅活動📣 由10月29日起,星期六日喺HAND3AG消費滿$100或以上即可以獲得小食券一張,可以平日下午2點到6點買滿$58就可以換到一份小食!!!! 好抵呀~~🤟🏼

❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️
蝦兵蟹將鐵板三文治
春川辛辣鐵板三文治
芝士辣肉醬薯條
士多啤梨吉士忌廉法式吐司
2022-11-24 44 浏览
❊ 大甲香芋麻薯croffle 🥐❊ 慢調撕理食肉獸鐵板三文治🥪-餐廳主打鐵板三文治🥪仲有沙律,甜品等選擇,健康得來又好味😋成間餐廳白雪雪,燈光十足✨坐位寬闊,好舒服☺️一入去俾大甲香芋麻薯croffle 🥐吸引咗🥰牛油窩夫好酥脆,香芋蓉十分綿密,不太甜,配上麻薯煙煙韌韌,好好食😋慢調撕理食肉獸鐵板三文治🥪中間夾住手撕豚肉,芝士,炸洋蔥圈,烤番茄,生菜,墨西哥辣椒醬,蛋黃醬😋麵包鬆軟,加上以上餡料同醬汁,熱辣辣,好滿足😍💲 大甲香芋麻薯croffle:$38💲 慢調撕理食肉獸鐵板三文治:$58
❊ 大甲香芋麻薯croffle 🥐
❊ 慢調撕理食肉獸鐵板三文治🥪

💲 大甲香芋麻薯croffle:$38
💲 慢調撕理食肉獸鐵板三文治:$58
2022-11-24 58 浏览
好耐冇食呢間三文治🥪 佢好似唔同左款式而且現在唔會一分二 而係原件咁樣上碟 滿足感又增加了不過食就要冇咩儀態咁 大大啖咬😆.🔸咕嚕咕嚕脆雞鐵板三文治 $62脆雞即整即炸 都幾辣口架而且有生菜 蕃茄夾住食 好juicy麵包有微微烤過 食落更有口感.🔸慢調撕理食肉獸鐵板三文治 $58原來係手撕豬肉 再整成一大塊好似漢堡咁既厚度加埋個醬汁好惹味 仲有芝士成件事好邪惡.🔸粒粒蜜桃檸檬特飲 $38超多的蜜桃肉 加檸檬既清新同埋梳打水 飲落十分醒神.🔸H3自家手切薯條(M) $25手切薯條既特別係條條唔同型態 所以有脆身有淋身咁我自己就十分喜歡了.🔸自選沙律(5款)$68首先揀左個底既沙律菜先 我地要左羅馬生菜再揀配料~ 選擇困難又黎了煙蜜糖火腿 青瓜 車厘茄 白桃 吞拿魚塊最後揀埋個凯撒沙律醬🥗唔夠仲可以加醬架份量真係好多 又好新鮮的🤤健康之選.📍HAND3AG📌尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓B226號舖
好耐冇食呢間三文治🥪 佢好似唔同左款式
最後揀埋個凯撒沙律醬🥗唔夠仲可以加醬架
份量真係好多 又好新鮮的🤤健康之選
📍HAND3AG
📌尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓B226號舖
每次行過K11去地鐵站見到一間心裏都會叫一聲,好伏想試,今日落雨懶得周圍搵嘢食,終於入去買個外賣試吓。個包裝好做作,好睇唔好用,啲倒汗水濕晒喺入邊,個包又要倒出嚟勁麻煩。原本都冇乜希望,但食落口嗰刻,無論口感同埋味道個組合其實都真係好不得了,而且唔係貴,性價比高,我俾8/10。⚡️👍
2022-11-21 50 浏览
👍🏻 蝦兵蟹將鐵板三文治三文治前加咗鐵板二字🥪已經好吸引到我 對於海鮮控黎講 呢一款三文治應該係必選!入面嘅主角有酥脆軟殼蟹、吉列手打蝦餅 炸過後脆卜卜嘅口感真係好正🙌🏻鮮味亦都並重 青木瓜沙律為三文治增添清爽☘️醬汁酸酸甜甜好配合!👍🏻 雙重芝士通心粉金黃色嘅芝士 綿密嘅拉絲效果 背後究竟動員咗幾多芝士🧀😂通心粉質地剛好 唔會太腍 入面仲有啲煙肉粒🥓增添口感👍🏻 自家製蟹肉忌廉餅熱辣辣整起🔥一咬蟹肉忌廉已經湧出黎❤️有蟹肉鮮甜 同時間有忌廉嘅creamy同奶香 好味!👍🏻 照燒蘑菇釀雞翼雞翼烤得香脆 入面仲保留到雞汁😊外面照燒汁味道比較濃 惹味之選👍🏻 芝士焗蕃茄肉丸又係大量動員芝士之作 蕃茄味道香濃 肉丸juicy有彈性注意事項⚠️- 裝修以白色為主 光亮舒適整潔⚪️- 餐廳做緊 「 週未小食賞」嘅活動📣星期六/日消費滿$100或以上就可以獲得小食券1張(平日1400-1800買滿$58就可以換到一份小食)
👍🏻 蝦兵蟹將鐵板三文治

👍🏻 雙重芝士通心粉