2024-09-16 419 浏览
✨️周末去北角匯食個lunch輕鬆下🥰,harbourview grill環境寬敞,仲有戶外位置,可以欣賞維港景色。👍🥑🥗烤雞肉牛油果沙律 $148份量多,雞肉烤過十分香口,沙律菜新鮮。🥩豬背扒$178烤得外脆內嫰,配紫椰菜及燒汁。🐟香料烤比目魚$198香料味道有印度風味,魚肉嫰滑🍾🥂法國白酒 $78白酒味道清爽,配美食一流。🍋青檸梳打$40酸咪咪幾fresh。Harbourview Grill (北角匯二期)北角渣華道123號北角匯二期1樓108號舖

🥑🥗烤雞肉牛油果沙律 $148

份量多,雞肉烤過十分香口,沙律菜新鮮。

🥩豬背扒$178

烤得外脆內嫰,配紫椰菜及燒汁。

🐟香料烤比目魚$198

香料味道有印度風味,魚肉嫰滑

🍾🥂法國白酒 $78

白酒味道清爽,配美食一流。

🍋青檸梳打$40

酸咪咪幾fresh。

Harbourview Grill (北角匯二期)

北角渣華道123號北角匯二期1樓108號舖

2024-09-14
2024-09-13 459 浏览
與男朋友慶祝拍拖紀念日,他帶我去Harbourview Grill ,第一次去北角匯,十分近港鐵站,交通方便。有2人 dinner set menu, happy hour drink list,星期一至五有不同特價優惠。被安排窗邊雅座,燈光昏暗有情調,高背坐椅相當有私隱度,談情一流。餐廳也有室外座位,觀景開揚,也可以帶狗來用膳。Apple Cooler 有蘋果汁、檸檬汁、西芹汁及九層塔,味道清新帶酸幾開胃。香辣蒜茸白酒蜆肉意粉 $158有好多蜆肉,味道鮮甜無沙,蒜蓉味幾香。紐西蘭肉眼扒12安士 $298有格仔紋煎得好靚,熱騰騰即時上檯,看到正在出煙。點了五成熟,煎得剛剛好,而且牛肉入口好腍,沒有根,肉味濃郁又有肉汁,好美味。朱古力心太軟 $98心太軟賣相如杯子蛋糕漲卜卜切開就看到朱古力如熔岩般流出,朱古力味濃郁可口,甜度剛好,蛋糕鬆軟,配雪糕味道一流。

餐廳也有室外座位,觀景開揚,也可以帶狗來用膳。

Apple Cooler
有蘋果汁、檸檬汁、西芹汁及九層塔,味道清新帶酸幾開胃。

香辣蒜茸白酒蜆肉意粉 $158

有好多蜆肉,味道鮮甜無沙,蒜蓉味幾香。

紐西蘭肉眼扒12安士 $298
紐西蘭肉眼扒12安士

有格仔紋煎得好靚,熱騰騰即時上檯,看到正在出煙。

朱古力心太軟 $98
心太軟賣相如杯子蛋糕漲卜卜

2024-09-11 302 浏览
今日嚟到遠離繁囂而且寵物友善🐶嘅北角匯 揀咗浪漫氛圍西餐Harbourview Grill做Dinner🍷平時係附近寵物公園同小狗散完步嚟食飯就啱曬👐🏻餐廳燈光柔和 另設有室外座位 同小狗嚟就可以坐室外 望住海景同公園超級Chill😍🍴肉眼扒12ozMedium Rare燒到外面焦香😍內裡嫩滑 入口濃濃嘅炭火香味加濃郁肉味🔥點少少鹽已經好夠味 🍴炭燒豬肋骨 (Half)上枱嚇一跳😳半份嘅份量大得驚人🫢而且仲超厚肉!輕輕一切已經骨肉分離 同樣外焦內嫩 配埋BBQ醬汁 十分惹味🤤配埋伴碟薯菜 一解膩感👍🏻🍴HVG Special 經典薄餅外邊薄餅皮烤到脆卜卜😚餡料豐富 不得不提絕無手軟嘅芝士🧀入口超香滑 濃而不膩 滿滿嘅拉絲🥰🔥餐廳星期一至五都推出唔同優惠 而且每款份量都好大 絕對係性價比之選!
今日嚟到遠離繁囂而且寵物友善🐶嘅北角匯
平時係附近寵物公園同小狗散完步嚟食飯就啱曬👐🏻

🍴肉眼扒12oz
Medium Rare燒到外面焦香😍內裡嫩滑
入口濃濃嘅炭火香味加濃郁肉味🔥點少少鹽已經好夠味

🍴炭燒豬肋骨 (Half)
上枱嚇一跳😳半份嘅份量大得驚人🫢而且仲超厚肉!
配埋伴碟薯菜 一解膩感👍🏻

🍴HVG Special 經典薄餅
外邊薄餅皮烤到脆卜卜😚餡料豐富 不得不提絕無手軟嘅芝士🧀
入口超香滑 濃而不膩 滿滿嘅拉絲🥰

北角旺區少有的開揚西餐廳,落地玻璃可以看到戶外景色,即使錯過了迷人的日落時間,但景觀還是不錯的。除了空間感足,還有Pet Friendly Area,不少客人帶同汪星人一同用膳,很溫馨!食物價錢中等,禮拜一至五更有不同的優惠。墨西哥雞肉夾餅 $128Quesadillas作為Starter,這個墨西哥夾餅的份量比想像中多,暖烘烘的4大片餡餅包裹著滿滿的雞肉和芝士,香料味道適中,不太重口味,沾上墨西哥牛油果醬、莎莎醬和酸忌廉,味道層次豐富。肉眼扒12oz $298NZ Grain-Fed Ribeye Steak 一上桌就聞到超級香的碳烤味,Medium Rare熟度的肉眼扒肉質軟熟,Juicy又有牛油香,不需太多調味,就能吃到牛肉本身的鮮味。拌碟有大量蔬菜,正中合味。龍蝦及大蝦意大利飯 $208Prawn Al Fungi比預期中更有誠意的意大利飯,龍蝦及大蝦的份量很大方,每件都啖啖肉,很有存在感。蕃茄意大利飯酸酸甜甜很開胃,即叫即製的熱度倍感新鮮。朱古力心太軟 $98Lava Cake 比一般吃到的心太軟不太一樣,更像是半熟流心的朱古力蛋糕,口感紮實而濕潤,朱古力味道濃郁,加上冰凍的

墨西哥雞肉夾餅 $128

Quesadillas

肉眼扒12oz $298

NZ Grain-Fed Ribeye Steak

龍蝦及大蝦意大利飯 $208
Prawn Al Fungi

朱古力心太軟 $98
Lava Cake
比一般吃到的心太軟不太一樣,更像是半熟流心的朱古力蛋糕,口感紮實而濕潤,朱古力味道濃郁,加上冰凍的Vanila Ice Cream,冷暖交融,也是不錯的甜品選擇。
2024-09-05 300 浏览
好耐冇去北角,咁啱夜晚經過,又想食西餐,所以去咗北角滙嘅 Harbourview Grill Bar & Restaurant。餐廳除咗室內座位,仲有戶外座,可以所賞海景景色。是日餐湯 $68甘筍忌廉湯好濃好滑,配埋蒜蓉包,好夠熱感覺,好暖胃。炭燒牛肉漢堡 配薯角 $188大大塊漢堡扒,好多肉汁,唔嚡口。餡料仲有芝士、煙肉、蛋、蕃茄、生菜、洋蔥。薯角好香脆,但唔油膩,食落味道比一般薯條更濃。三文魚濃汁闊條麵 $158闊條麵好彈牙,又有好多蕃茄醬,好開胃,麵條好掛汁。配料分量十足,有好多三文魚塊,咬落啖啖肉。經典薄餅 $168薄餅配料有香腸、意大利紅腸、火腿、洋蔥、青椒、菠蘿、芝士,另外應該加咗芒果,酸酸甜甜,幾特別,食落唔會好滯。餅底係薄底,焗得脆卜卜。
餐廳除咗室內座位,仲有戶外座,可以所賞海景景色。

是日餐湯 $68
甘筍忌廉湯好濃好滑,配埋蒜蓉包,好夠熱感覺,好暖胃。

炭燒牛肉漢堡 配薯角 $188

三文魚濃汁闊條麵 $158

經典薄餅 $168
2024-09-04 223 浏览
餐廳位於北角匯二期, 鄰近地鐵站, 交通便利。門口是華麗嘅酒吧櫃, 內部裝修以綠色為主調, 燈光和環境都很舒適, 座位闊落, 戶外也設有座位, 可盡情欣賞園林和海景。午市提供自助餐, 經濟實惠, 食物方面有特色, 可以休休閒閒享受用餐體驗。是日餐湯係忌廉湯, 幼滑順口。是日薄餅係意大利紅腸薄餅,剛剛烘起特別鬆脆, 意大利紅腸惹味香口。蒜香蕃茄麵包甜甜酸酸蕃茄蓉塗在香脆多士, 口感清新。沙律菜好新鮮, 可配以醬料和通粉沙律, 相當醒胃。炒雜菜蔬菜好新鮮, 西蘭花, 椰菜花, 甘筍, 豆角等, 煮得好腍甜。酥炸雞翼熱辣辣大大隻, 外脆內軟, 雞翼厚肉滑溜, 肉汁豐富。咖喱香料烤雞香氣濃郁, 帶點辣味的咖哩, 惹味香口, 配以白飯好合適, 非常適合在炎熱的夏季食用。什錦甜點是三色蛋糕, 軟熟幼滑, 甜度適中。
餐廳位於北角匯二期, 鄰近地鐵站, 交通便利。

是日餐湯係忌廉湯, 幼滑順口。

蒜香蕃茄麵包

甜甜酸酸蕃茄蓉塗在香脆多士, 口感清新。
沙律菜好新鮮, 可配以醬料和通粉沙律, 相當醒胃。

炒雜菜

炸雞

熱辣辣大大隻, 外脆內軟, 雞翼厚肉滑溜, 肉汁豐富。

什錦甜點是三色蛋糕, 軟熟幼滑, 甜度適中。

2024-08-27 230 浏览
北角匯有很多寵物友善的餐廳,呢間餐廳係其中一間,而餐廳有戶外露台,適合攜帶寵物。🌱吞拿魚金塊配芒果辣醬吞拿魚外邊熟裏面生的口感,外邊鋪滿香口芝麻,面層有甜美的芒果和微辣的醬汁,仲有橄欖、青瓜和菜伴碟。🌱蒜蓉包蒜蓉包塗滿蒜蓉醬,香脆可口,味道都幾辣。🌱雞肉牛油果沙律雞肉係雞胸,但唔鞋口,味道微鹹,牛沙果腍滑,車厘茄鮮甜脆口,青瓜爽脆,沙律菜冇苦味。🌱豬背扒豬背扒口感粗韌,質地雖然乾身,但仍有肉汁,點啲黑椒汁微辣。薯條幼身微脆,沙律菜新鮮。🌱Detox Apple呢杯係健康飲品,味道超清新,由菠菜、青蘋果、芹菜和橙製成,唔會有菠菜和芹菜的草青味,但有微酸的青蘋果香。🌱Young Coconut椰子水青甜滋潤。
🌱吞拿魚金塊配芒果辣醬
🌱蒜蓉包
蒜蓉包塗滿蒜蓉醬,香脆可口,味道都幾辣。
🌱雞肉牛油果沙律
🌱豬背扒
🌱Detox Apple
🌱Young Coconut
椰子水青甜滋潤。
好耐都無出港島區.決定搵返間令既餐廳食.黎開北角見到呢間對住過海景.好耐無食西餐所以決定一試🙌🏻食物方面:⚪️雞肉牛油果沙律雞肉係雞胸但好滑唔會鞋.調味岩岩好.沙律好新鮮.而沙律汁加左黑醋同沙律醬兩種調味.好開胃岩哂我口味.配埋牛油果.好食👍🏻⚪️蟹肉扁意粉係我最中意好有口感既扁意粉.加埋少少辣好惹味嘅蟹肉😋正⚪️肉眼扒12安士叫左medium.熟度岩岩好.一食就食到好重炭燒味.而肉眼扒好Juice好香牛味🤪點少少鹽食就夠哂👍🏻⚪️ 意大利芝士餅味道吾會太甜.好Creamy.吾錯⚪️士多啤梨奶昔夏天飲真係消暑又解渴!整體方面:餐廳環境好舒服有戶外位可以望住個海.如果有養寵物仲可以帶埋隻狗一齊好Chill👍🏻所有嘢食都係即叫即整夠新鮮.而且價錢都好合理.性價比好高!
好耐都無出港島區.決定搵返間令既餐廳食.
黎開北角見到呢間對住過海景.
好耐無食西餐所以決定一試🙌🏻

食物方面:

⚪️雞肉牛油果沙律
雞肉係雞胸但好滑唔會鞋.調味岩岩好.
沙律好新鮮.而沙律汁加左黑醋同沙律醬兩種調味.
好開胃岩哂我口味.配埋牛油果.好食👍🏻

⚪️蟹肉扁意粉
係我最中意好有口感既扁意粉.
加埋少少辣好惹味嘅蟹肉😋正

⚪️肉眼扒12安士
叫左medium.熟度岩岩好.
一食就食到好重炭燒味.
而肉眼扒好Juice好香牛味🤪
點少少鹽食就夠哂👍🏻

⚪️ 意大利芝士餅
味道吾會太甜.好Creamy.吾錯

⚪️士多啤梨奶昔
夏天飲真係消暑又解渴!

整體方面:
餐廳環境好舒服有戶外位可以望住個海.
如果有養寵物仲可以帶埋隻狗一齊好Chill👍🏻
所有嘢食都係即叫即整夠新鮮.
而且價錢都好合理.性價比好高!
2024-08-25 223 浏览
之前同同事聚餐係北角匯 食Lunch 覺得氣氛 環境 食物質素都唔錯所以就再黎試下佢地嘅晚餐香芒大蝦沙律食西餐一定要叫沙律 因為會食好多肉 要平衡下🤭芒果好甜 蝦肉好彈牙 沙律菜好新鮮爽脆蟹肉扁意粉佈滿一絲絲嘅蟹肉 意粉煙靭有咬口 帶蒜香 微微辣 惹味😋肉眼扒 份量好大 我哋叫 Medium 熟度啱啱好牛肉質鮮嫩多汁 肉味香濃我鍾意唔點任何醬汁 原汁原味😋Apple crumble蘋果肉 加脆脆 配雪糕 一冷一熱 香脆又柔軟 Lime Soda我鍾意佢糖漿另外上 好細心 可以自己調校合適嘅口味今日放工過到黎睇到Magic Moment🌅好靚秋天坐係outside 坐置一定好舒服可以享受美食同靚境

之前同同事聚餐係北角匯

今日放工過到黎睇到Magic Moment🌅好靚
秋天坐係outside 坐置一定好舒服
可以享受美食同靚境
2024-08-19 231 浏览
Harbourview Gril環境舒適,陽光打進室內,窗明几淨。坐在室外露台位置,可以欣賞海邊開揚景觀。餐廳簡約優雅,使用綠色和木色調,營造恬靜的氛圍,適合假日Chill住放鬆。大蒜薯蓉湯 68熱湯熱燙,薯蓉綿密順滑,入口大蒜香厚重,把蒜蓉包沾上熱湯,十分窩心。三文魚濃汁闊條麵 158闊條麵口感Q彈,掛滿三文魚忌廉濃汁,三文魚鮮香甜美,以濃郁的奶油醬汁點綴,口感細膩濃郁,令人回味。豬背扒 178豬背扒深褐色網紋,肥美厚切,入口絲絲煙熏香。肉質粉嫰,邊緣焦脆,咀嚼帶咬勁,令人食指大動。伴碟的炸薯條粗身、熱燙燙的,十分滿足。千島海鮮薄餅158薄餅酥脆,表面的海鮮配料吸引,蜆肉、青口粒鮮味,加上千島醬,令人垂涎。還有長長芝士接絲,十分邪惡。Pina Colada 88清爽的椰香,與菠蘿的香甜完美融合,果香充滿了口腔,適合夏日消暑。Tiramisu 78 口感輕盈,濃郁的咖啡香撲鼻,入口柔軟細緻,底層的海綿蛋糕,吸收了咖啡的醇厚,美味吸引。

大蒜薯蓉湯 68

三文魚濃汁闊條麵 158

豬背扒 178

千島海鮮薄餅158
Pina Colada 88

Tiramisu 78
2024-08-09 334 浏览
Harbourviewgrill係北角區少有既高質西餐⭐️ 黃昏時間去到仲可以欣賞日落美景,坐係露天座位更加有feel😍 仲見到有街坊帶埋毛孩黎用餐添 平日夜晚黎到都好熱鬧,人氣十足,相信有唔少回頭客👍🏻❝ 𝑵𝒁 𝑴𝒖𝒔𝒔𝒆𝒍𝒔 $𝟏𝟔𝟖 ❞新西蘭青口同平時食開既青口唔同,當地出名海水清澈,培養出既青口都特別大隻同飽滿,以蒜蓉蕃茄白酒調味,香口惹味🤤❝ 𝑷𝒐𝒓𝒌 𝑳𝒐𝒊𝒏 $𝟏𝟕𝟖 ❞豬背扒充滿燒烤香氣🔥 火候控制得好好,肉質仲好juicy😋 豬扒可以沾上幼鹽或燒烤汁,更加香口 伴菜都好豐富,有新鮮沙律菜﹑薯條🍟 薯條都係即炸,夠哂熱辣辣,香脆可口.ᐟ ❝ 𝑳𝒂𝒎𝒃 𝑩𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓 $𝟏𝟖𝟖 ❞羊肉漢堡唔係度度都有得食,值得一試😍 漢堡賣相超巨型,羊肉扒足足有2cm咁厚,入口多汁,無咩羊羶味,超好食👍🏻 仲夾有芝士﹑蕃茄﹑薄荷醬,味道特別得黎又幾夾.ᐟ 伴菜有香脆薯角,十分豐富😆❝ 𝑯𝒐𝒎𝒆𝒎𝒂𝒅𝒆 𝑨𝒑𝒑𝒍𝒆 𝑪𝒓𝒖𝒎𝒃𝒍𝒆 $𝟕𝟖 ❞經典英式甜品,以蘋果做基底,用香脆既金寶(牛油+麵粉+糖)鋪面,充滿蘋果同肉桂香氣😋 配上香滑既雲喱拿雪糕,超滿足呀🥹❝ 𝑭𝒓𝒆𝒔𝒉 𝑪𝒐𝒄𝒐𝒏𝒖𝒕 $𝟓

❝ 𝑵𝒁 𝑴𝒖𝒔𝒔𝒆𝒍𝒔 $𝟏𝟔𝟖 ❞

❝ 𝑷𝒐𝒓𝒌 𝑳𝒐𝒊𝒏 $𝟏𝟕𝟖 ❞

❝ 𝑳𝒂𝒎𝒃 𝑩𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓 $𝟏𝟖𝟖 ❞

❝ 𝑭𝒓𝒆𝒔𝒉 𝑪𝒐𝒄𝒐𝒏𝒖𝒕 $𝟓𝟖 ❞

夏天最啱飲新鮮椰子水🥥 可以補充電解質,熱量又低,女士必飲.ᐟ

❝ 𝑴𝒂𝒏𝒈𝒐 𝑮𝒓𝒐𝒈 $𝟔𝟖(𝑯𝑯) ❞

另外仲試左杯cocktail,以rum酒為基底,加入芒果﹑橙﹑樹莓,果香十足.ᐟ

2024-08-08 323 浏览
收工去公司附近嘅呢一間餐廳食個晚餐,餐廳喺我好鍾意嘅商場北角匯,可以望到北角嘅海邊,同埋東區走廊,成個環境氣氛好好,餐牌選擇都唔少,有burger、意粉、手卷、沙律、🍕pizza,各種烤肉同埋甜品等。.首先叫咗個🥗沙律,佢哋個沙律有成七款,三心兩意揀唔到,最後叫餐廳職員推介。佢話呢一款CHICKEN AVOCADO SALAD 🐥雞肉牛油果沙律佢哋員工個個都好鍾意,結果嚟到果然冇令我哋失望,大大嘅一兜,沙律菜好清爽、牛油果係爽脆質地,鍾唔鍾意見仁見智,雞肉就濕潤柔嫩,不錯。主菜叫咗個🐟FISH FILLET BURGER 魚柳漢堡、🐷PORK LOIN 豬背扒同🍝LINGUINE VONGOLE 香辣蒜茸白酒蜆肉意粉,同朋友一齊分享。三者裏面最驚艷就係魚柳漢堡,個包有先輕煎過,帶有少少牛油味,魚柳竟然係兩塊(咁重要嘅嘢佢哋竟然好低調地,冇寫係Menu),所以見到嘅時候都真係幾驚喜,咬落好juicy外脆內嫩。豬背扒肉質偏瘦身,肉味濃郁,最正係搭配嘅熱辣辣香脆薯角。而香辣蒜茸白酒蜆肉意粉嘅意粉就軟硬適中,蜆份量比得好大方,而且食咗好多隻都完全冇沙,夠飽滿,調味酸酸甜甜幾開胃。~~~Harb

~~~
Harbourview Grill
北角渣華道123號北角匯二期1樓108號舖
北角區一向食肆不少,但好坐的西餐廳就不多位於北角𣾀的Harbour Grill 就是我所講嘅餐廳。尤其黃昏時間去,更多可以享受日落海境,冇論同朋友或另一半分享也是美妙的事。除咗溫馨提示要book 窗口位外,餐廳面積亦不少,空間感相當好。意式牛肉丸 $128 我一向喜歡吃meat ball ,那理平貴各有特色。這裡的價位中等,一碟六粒的meat ball 比一般的size 更大粒,要切開一半吃,重點是要將 meat ball 沉浸在蕃茄醬。其口感富彈性,有手打的感覺,肉味足,相當唔錯。西冷牛扒10oz $268點了Media Rare 火喉控制得不錯,外面燒得焦香,一切開是吸引的粉紅肉色;西冷牛扒完全無根,質感軟稔,肉香濃郁有勁。Tiramisu $78面層至中間芝士部份也很順滑,可惜底部手指餅太乾,亦沒有酒香,非我杯茶。Lemon tea $40Passion Pavillion $68不想喝酒所以選了Mocktail 賣相絕對有改善空間,味道也只像一杯普通檸檬飲品吧。

北角區一向食肆不少,但好坐的西餐廳就不多
位於北角𣾀的Harbour Grill 就是我所講嘅餐廳。

意式牛肉丸 $128

西冷牛扒10oz $268

點了Media Rare

Tiramisu $78

Lemon tea $40
Passion Pavillion $68

不想喝酒所以選了Mocktail
賣相絕對有改善空間,味道也只像一杯普通檸檬飲品吧。
2024-07-31 336 浏览
朋友推介北角的 Harbourview Grill, 說其氣氛環境甚好,果然不負所望!餐廳的座位亦相當寬敝舒適,幽暗燈光,增添氣氛!環境相當不錯,尤其外望的戶外海景,美不勝收設有半露天雅座,可享靚景先來凱薩沙律 $118,開胃一下。沙律菜新鮮爽脆,煙肉咸香吊味,清新味美主菜是紐西蘭谷飼肉都眼扒 12oz $298谷飼牛鮮味柔軟,油脂分布平均,七成熟的肉質都相當鬆軟。另一份點了英式炸魚薯條 $178,魚柳大大件的 😍😍,外層香脆,魚肉嫩滑帶微微肉汁,正!薯條亦夠香口,點茄汁無得輸,又夠飽肚飲品Raspberry Smash $68,味道偏向少甜,果味清新Gunner $38

餐廳的座位亦相當寬敝舒適,幽暗燈光,增添氣氛!

環境相當不錯,尤其外望的戶外海景,美不勝收

設有半露天雅座,可享靚景

先來凱薩沙律 $118,開胃一下。

沙律菜新鮮爽脆,煙肉咸香吊味,清新味美

主菜是紐西蘭谷飼肉都眼扒 12oz $298

谷飼牛鮮味柔軟,油脂分布平均,七成熟的肉質都相當鬆軟。

薯條亦夠香口,點茄汁無得輸,又夠飽肚

Gunner $38

2024-07-24 430 浏览
餐廳環境好有氛圍感,除咗有室內座位,仲有戶外海景位置,而且可以帶埋狗狗黎🐶招牌沙律呢個必試,材料非常豐富😍有牛油果🥑、蛋、雞胸肉、蕃茄仔、沙律菜等等,食落十分美味又健康西冷扒10安士好大塊牛扒,非常抵食,牛扒係充滿炭燒香味,厚切西冷肉質嫩滑,蔬菜🈶蒜蓉芝士炒西蘭花、三色椒、紅蘿蔔🥕及四季豆,連配菜都咁有誠意,真係十分不錯新西蘭羊肉漢堡第一次食羊肉漢堡,味道唔會好羶,配上生菜、蕃茄及醬汁,食落好滋味Watermelon Smoothie 西瓜🍉沙冰飲落透心涼,味道唔算甜Caramel Milkshakes奶昔飲落有粒粒沙冰,味道香甜

招牌沙律

西冷扒10安士

新西蘭羊肉漢堡

Watermelon Smoothie
西瓜🍉沙冰飲落透心涼,味道唔算甜

Caramel Milkshakes
奶昔飲落有粒粒沙冰,味道香甜