2024-08-22
今日同朋友黎佐敦打邊爐🍲唔想逐樣揀食咩甘煩,有個二人火鍋套餐俾的揀,岩哂我呢d有選擇困難症既人🤣餐廳座位好闊落,仲有vip房俾你唱k,好似一間有得打邊爐既party room🤣鍋底我就揀左🌟香濃沙嗲湯底,有兩舊豬骨仲有菇😍 一上枱就好香沙嗲味,未食野前飲啖湯 好飲阿,唔會好重味精味😍火鍋配料方面,肉類可以揀一款🥩🥩我地揀左🌟手切安格斯牛小排紋理好靚,牛味濃郁,而且份量好多😍炸響鈴/炸魚皮二揀一🌟我揀左炸魚皮,完全索哂沙嗲湯,好正🤤另外丸類,餃類可以揀兩款🌟 手打墨丸,正常發揮👍🏻🌟 鮮蝦水餃,好有驚喜!超大粒🤣 水餃皮好簿,入面都見到有蝦🦐主食同蔬菜類可以各揀一款🌟烏冬🌟蔬菜拼盤,入面有冬菇,娃娃菜… 全部都好索味,特別係娃娃菜 好清甜套餐仲包兩款無酒精飲品🥤🌟水蜜桃沙𣲙🌟益力多沙冰飲品份量好多,而且唔會好快就溶哂,食哂d野仲有沙冰係到😍另外,我地仲叫多左🌟 牛黃喉🌟 去皮雞脾肉 雞脾肉好嫩滑,唔會淥到嚡哂😍
火鍋配料方面,肉類可以揀一款🥩🥩
我地揀左🌟手切安格斯牛小排
紋理好靚,牛味濃郁,而且份量好多😍
炸響鈴/炸魚皮二揀一
🌟我揀左炸魚皮,完全索哂沙嗲湯,好正🤤
另外丸類,餃類可以揀兩款
🌟 手打墨丸,正常發揮👍🏻
主食同蔬菜類可以各揀一款
🌟烏冬
套餐仲包兩款無酒精飲品🥤
🌟水蜜桃沙𣲙
🌟益力多沙冰
飲品份量好多,而且唔會好快就溶哂,食哂d野仲有沙冰係到😍
另外,我地仲叫多左
🌟 牛黃喉
🌟 去皮雞脾肉
雞脾肉好嫩滑,唔會淥到嚡哂😍