2022-12-27
平安夜同男朋友出嚟食飯餐廳有時先WhatsApp同我confirm位置聖誕節期間只有Christmas Menu亦都俾咗HKD300落訂······························嗰日我哋坐場邊位置,當日唔知係因為忙碌嘅關係定係點,都需要等一陣先至有嘢食~意料之外係上咗前菜先比湯······························前菜及餐湯 🌕🌕🌕🌖🌑煎日本帶子配魚子醬 帶子十分肥美👍🏻👍🏻👍🏻男朋友食咗煙燻火雞 感覺唔錯我哋兩個都嗌咗龍蝦湯🦞有少少太過濃郁🤣Main 🐟香煎鱸魚配藍青口及龍蝦汁 🌕🌕🌕🌘🌑鱸魚嫩滑 整體偏清淡 份量適合女孩子👧🏻🦐香煎大蝦配蟹肉蟹膏寬條麵 🌕🌕🌕🌖🌑隻蝦煎得好香 整體味道香濃 分量適合男孩子👦🏽(我食唔曬🤣甜品—芝士蛋糕 🌕🌕🌕🌕🌕 🤩唔係講笑呢個真係成餐最有驚喜一開始以為係普通芝士蛋糕結果上到嚟先發現係流心整體甜而不膩❤️🎅🏻 Christmas Special Cocktail好似係椰香雲呢拿調酒 成杯野非常有聖誕氛圍🎄🥥椰子味濃郁 酒味唔重 ······························💰價錢:約HKD1400
餐廳有時先WhatsApp同我confirm位置
整體甜而不膩❤️
🎅🏻 Christmas Special Cocktail
好似係椰香雲呢拿調酒 成杯野非常有聖誕氛圍🎄
🥥椰子味濃郁 酒味唔重
💰價錢:約HKD1400 (含加一服務費)
整體而言不過不失,本來係想試一啲比較有特色嘅西班牙菜式先預訂😂 誰不知碰上佢聖誕節Menu,有機會平日再嚟試多次😉