6天前
呢間開咗 10 年嘅餐酒吧,室內同室外座位都幾舒服,尤其係佢嗰個大玻璃門設計,成間餐廳感覺好開揚~ 🍹 Just for You $128、玫瑰花茶 $68 Just for You 呢杯 Cocktail 係會幫你 Customize 一杯屬於你嘅酒 🍸✨ 如果你唔太想飲 Cocktail,仲可以試吓佢嘅花茶,飲落清新又唔會好甜~🌹🥟 芝士菠菜意大利雲吞 $138 雲吞皮咬落煙韌唔會爛開,裡面係芝士同菠菜有 Creamy 嘅口感,再加埋自家製嘅蕃茄醬,面層仲灑滿芝士,#好食 🧀💚🥩 炭燒加拿大有骨豬鞍扒 $288 粉嫩嘅肉質,外層帶有微微嘅炭燒香,肉味算香又唔油膩~ 配菜有焗薯、法邊豆、甘筍同玉米芯,整體唔會覺得好 Heavy,食完有啱啱好嘅飽肚感 👌🏻🍫 Jagger 心太軟 $88 外層微脆,內裡係暖暖嘅朱古力,味道唔會過甜 🍦🍓 擺盤好靚,有新鮮玫瑰花、雲呢拿雪糕同士多啤梨切片~ 不過記得早啲落單,呢個甜品需要多啲時間整!
Just for You
Just for You