2024-07-15 470 浏览
🌟軟殼蟹牛油果沙律,餐廳嘅軟殼蟹係即刻叫即刻炸,食落口嘅時候都仲係熱辣辣,再加埋佢本身嘅沙律配搭真係做得唔錯,沙律用咗本身嘅生菜火箭菜蕃茄同埋牛油果,再加埋餐廳搭配嘅dressing, 酸酸地作為前菜,呢個沙律真係令人非常開胃,而且沙律再加埋軟殼蟹可以令到軟殼蟹冇咁滯,整體配搭上都做得唔錯,而且作為前菜份量都唔算太細,兩個人share啱啱好!🌟炭燒牛柳配黑松露蘑菇醬,炭燒牛柳,我哋就要咗五成熟,係店員推介嘅,行燒牛柳一份嘅價錢都唔算太貴,我覺得到性價比幾高,喺同區嚟講呢一個價錢真係OK!除咗牛柳之外,仲有薯蓉紅蘿蔔嘅伴碟,薯蓉食落去都非常香滑,充滿牛油嘅香味,所以配搭上我哋都覺得做得唔錯!牛柳嘅味道食到淡淡的炭火香味,而且佢控制生熟嘅程度,我覺得做得非常好,中間係粉嫩嘅粉紅色!而且喺味道條配幾好食,識到牛肉本身嘅香味,而且簡簡單單嘅配搭,食得出廚師嘅工㗎,真係做得唔錯!🌟香辣茄汁海鮮意大利飯,呢一個海鮮意大利飯主要有三種唔同嘅海鮮,有青口大蝦同埋硯肉,青口非常新鮮,而且係法國嘅青口,加埋海鮮意大利飯嘅組合非常match, 鮮蝦,亦都係預先幫你剝埋殼,食落去啖啖肉,而且非常方便!鮮蝦嘅味

🌟香辣茄汁海鮮意大利飯,呢一個海鮮意大利飯主要有三種唔同嘅海鮮,有青口大蝦同埋硯肉,青口非常新鮮,而且係法國嘅青口,加埋海鮮意大利飯嘅組合非常match, 鮮蝦,亦都係預先幫你剝埋殼,食落去啖啖肉,而且非常方便!鮮蝦嘅味道亦都幾甜,食得出本身海鮮嘅鮮味,再加埋蜆肉,每一啖海鮮飯都非常美味,鍾意食意大利飯嘅朋友,不妨都可以叫吓呢一個海鮮飯,而且佢係酸酸辣辣,味道都做得唔錯!

🌟 Grapefruit gin tonic, 呢一杯嘢飲嘅present手法好靚,側邊放上小小嘅薰衣草,非常給睛!而且味道唔會太strong 適合鍾意飲gin既朋友!
2024-07-14 449 浏览
最近去左一間位於尖沙咀 K11 Art Mall 直行就到既餐廳- Jagger 🤩佢有室內和戶外既位置,咁我地就選擇左室內靠玻璃窗邊既位置😌裝潢感覺有格調,入面放咗綠色植物及藤椅,好似處身於大自然感覺🌴🌳🔻頭盤🐟 北海道刺身帶子呢個係打卡菜式之一,刺身帶子每隻好大隻好鮮甜,擺盤好靚好有心思,配埋酸青瓜🥒,非常開胃主食🐙避風塘風味炒蜆墨魚麵佢係微辣,食落一啲都唔會好滯 ,加埋香脆口嘅炸蒜,每啖食落嘅Texture都好豐富蜆肉佢每粒都好厚肉同鮮味😃非常滿足🥩炭燒牛柳配黑松露蘑菇醬炭燒牛柳燒得好香😀仲落咗我最鍾意嘅黑松露醬😍😍😍 店員仲同我地介紹五成熟係最好食 😍可以鎖緊肉汁😀🍷 Drinks Tiramisu 呢個唔係甜品,而係一杯Bailey酒精飲品,係必試😍佢酒味一d都唔重 仲加落左大量Tiramisu粉,好適合輕鬆吹下既場合飲!賣相打卡都一流!Tiramisu 🍸呢個唔係甜品,而係一杯Bailey酒精飲品 必試😍😍😍😍😍 佢酒味一d都唔重 仲加落左大量Tiramisu粉 好適合輕鬆吹下既場合飲!賣相打卡都一流!🍹Air Force Red😘而另一杯就係無酒精飲品😺佢有士多啤梨荔枝蘋

佢有室內和戶外既位置,咁我地就選擇左室內靠玻璃窗邊既位置😌

🔻頭盤

🍷 Drinks
Tiramisu

Tiramisu 🍸

🍹Air Force Red😘
而另一杯就係無酒精飲品😺佢有士多啤梨荔枝蘋果味😽係一杯好fresh😜但唔會太甜既juice😻

整體嚟講呢間餐廳啲嘢食都非常唔錯,好適合weekend同一班女仔一齊chill 下

📍Jagger📍
📍尖沙咀麼地道31-41號FHP購物中心地下26-30號舖📍
2024-06-24
  • 炭燒牛柳配黑松露蘑菇醬
  • 避風塘風味炒蜆墨魚麵
  • Tiramisu
2024-07-11 538 浏览
餐廳地址係麼地道FHP購物中心,但其實實際位置係赫德道,就喺K11 Art Mall隔離,店內播upbeat music但唔會太嘈,好有氣氛。室內裝修有格調,戶外有園林風打卡位餐點方面呢間小酒館主食選擇唔算好多,但都幾有特色。避風塘風味炒蜆墨魚麵 $148西式加上避風塘口味惹味唔會太辣,帶殼蜆肉肥美新鮮富海水味,墨魚麵夠彈牙黑松露雜菌燴意大利飯 $128每一粒飯都沾滿creamy嘅黑松露忌廉汁,入面撈咗好多雜菌口感豐富,就咁食都完全唔寡Jagger特色火燄德國咸豬手 $198打卡之選!喺原隻豬手上淋上酒精形成火焰,俾我哋打完卡就拎入廚房幫我哋切開一件件可以好方便食。豬手帶軟滑嘅筋,肉味鹹香juicy精選甜品 $78是日精選係檸檬蛋糕,擺盤同份量都算對得起價錢,檸檬gel只係面頭薄薄一層,所以唔會感覺落咗好多糖去調和酸味,蛋糕同cream層層分隔,有淡淡檸檬清香,仲好香nuts味!另外叫左一杯cocktail一杯mocktail都好出色!Flower Speechless (HH) $78係歸類為 champagne cocktail,有接骨木花同玫瑰糖漿,再加Prosecco,飲落清新

餐點方面呢間小酒館主食選擇唔算好多,但都幾有特色。

避風塘風味炒蜆墨魚麵 $148

黑松露雜菌燴意大利飯 $128

Jagger特色火燄德國咸豬手 $198

精選甜品 $78

接骨木花同玫瑰糖漿,再加Prosecco,飲落清新好啱夏天。Ice-Land Mocktail $68似沙冰,堆到好高,荔枝同熱情果甜甜地,餐牌話有紅茶底,但唔太覺有茶味,不過水果都好清甜好飲
2024-07-03 348 浏览
之前經過比Jagger門口既霓虹燈吸引,放假前夕,約左朋友輕鬆一下。餐廳設有室內、室外位置,裝潢骨緻,有啲綠色植物點綴,感覺舒服。北海道刺身帶子配三文魚子及酸青瓜 $118刺身帶子新鮮鮮甜,配搭三文魚子同埋酸青瓜,酸酸地又幾開胃。 避風塘風味蜆墨魚汁意粉 $148意粉煙韌彈牙,墨魚汁帶一點咸同埋海鮮既鮮味。加入炸蒜,還原避風塘香惹風味。蜆肉大隻飽滿,好鮮甜。估唔到呢道菜式可以加入中式元素,十分特別。炭燒牛柳配黑松露蘑菇醬 $238牛柳我地叫左五成熟,顏色粉嫩,肉質軟腍,肉味香濃而且好juicy,帶陣陣炭燒香味。  配菜有薯蓉、粟米仔、蘆筍等,再配上黑松露蘑菇醬,勁滋味。Tiramisu $108呢杯超級Igable,濃郁醇厚咖啡風味,都容易入口!Just for you $128呢杯由Bartender調製,好清新!

北海道刺身帶子配三文魚子及酸青瓜 $118
刺身帶子新鮮鮮甜,配搭三文魚子同埋酸青瓜,酸酸地又幾開胃。

避風塘風味蜆墨魚汁意粉 $148

炭燒牛柳配黑松露蘑菇醬 $238

Tiramisu $108
呢杯超級Igable,濃郁醇厚咖啡風味,都容易入口!

Just for you $128
呢杯由Bartender調製,好清新!

2024-06-27 316 浏览
今晚飯聚呢到尖沙咀嘅Jagger餐廳有分室外同室外位置室外就適合邊飲野,不過夏天就真係熱啲室內位置唔算好多,裝修都幾文青,不過冷氣都係唔多夠不過坐得都算舒服●北海道帶子刺身配三文魚子及酸青瓜帶子唔係好大隻,不過都算新鮮,配埋個酸青瓜都好清新開胃●意式蒜香牛油汁配藍青口及蜆香草包都幾脆口,牛油汁似白酒忌廉汁,同青口同蜆都鮮味●Jagger芝士菠菜意大利雲吞比較Creamy嘅雲吞,芝士味道都幾出,反而唔太濃菠菜味●Jagger小食拼盤(脆炸魚柳, 唐揚魷魚, 炸薯格, 芝麻雞翼)小食拼盤係喺8款小食入面選4款,味道都幾香口,好啱送酒●Jagger特色火陷德國咸豬手店員上枱前會點著橙酒淋上豬手,等食客影完相後會拆肉再上,皮脆但肉質比較乾●Air Force Red清新士多啤梨味嘅飲品Overall食物質素都合格,環境舒適Happy Hour或者晚餐都適合,不錯

今晚飯聚呢到尖沙咀嘅Jagger
餐廳有分室外同室外位置
室外就適合邊飲野,不過夏天就真係熱啲

室內位置唔算好多,裝修都幾文青,不過冷氣都係唔多夠
不過坐得都算舒服

●北海道帶子刺身配三文魚子及酸青瓜
帶子唔係好大隻,不過都算新鮮,配埋個酸青瓜都好清新開胃

●意式蒜香牛油汁配藍青口及蜆
香草包都幾脆口,牛油汁似白酒忌廉汁,同青口同蜆都鮮味

●Jagger芝士菠菜意大利雲吞
比較Creamy嘅雲吞,芝士味道都幾出,反而唔太濃菠菜味

小食拼盤係喺8款小食入面選4款,味道都幾香口,好啱送酒

●Jagger特色火陷德國咸豬手

●Air Force Red
清新士多啤梨味嘅飲品

Overall食物質素都合格,環境舒適
Happy Hour或者晚餐都適合,不錯
2024-05-27
🥔黑松露芝士焗薯蓉 $88薯蓉好滑,黑松露味唔會過重,味道適中,如果法包仔再脆多少少就更加完美🥴🧀芝士棒 $88個人本身都係芝士愛好者🧀依個芝士棒都真係棒棒🫶🏻炸到乾身,一啲都唔油膩同埋唔會好鹹,內面芝士仲好煙靭😆🐮炭燒牛柳配黑松露蘑菇醬 $238我同男朋友對依碟炭燒牛超有驚喜🤩勁香炭香同牛味,我地叫左5成,肉質好嫩亦多汁,配埋個蘑菇醬更加有特色🍄‍🟫而且每塊牛柳都好大塊,配雜菜,相當豐富🤤另外擺盤亦好有心機,比客人打卡打卡📸🍸Tropical Sundae $68夏日熱辣辣飲杯沙冰先🌴 開頭飲好重菠蘿 味🍍後面就好出芒果味🥭非常有層次感,味道唔會好酸,好適合夏天 🌴🍸Air Force red $68男朋友叫左依杯好清新既mocktail ,十分之重士多啤梨味🍓但唔會太甜同0藥水味😎入面亦有果肉,增加口感🥴打卡100分📸🍫心太軟 $88唔是講笑,心太軟極力推介!🫶🏻我同男朋友都心心眼😍雖然唔係好流心但外面脆脆入面軟身,有啲似Brownie既口感,唔會太甜,配曲奇雪糕好夾🤤加上擺盤好有心,好有浪漫風🌹🌼整體而言,餐廳位於尖沙咀既隱世酒吧,其實都好近地鐵站/ k11個邊🫶🏻 外有戶外提供
1942 浏览

Air Force red $68

🍫
心太軟 $88

🌼
整體而言,餐廳位於尖沙咀既隱世酒吧,其實都好近地鐵站/ k11個邊🫶🏻 外有戶外提供水煙,岩一大班朋友聚聚😆
室內室外都chill,愈夜愈有feel ,無論燈光、音樂、裝修都用心💖所有食物既擺設好有心思,十分適合打卡📸
另外大讚,職員好nice同勁細心🫶🏻話說我唔記得帶褸,愈食愈凍既時候,職員即刻比熱水🙂‍↕️建議怕凍人士真係記得帶褸😎
如果我再次同男朋友黎都必叫牛柳同心太軟🤤100分呀🥴
2024-06-24 248 浏览
嚟到尖沙咀想chill下,今次我就揀咗呢間餐廳!🔖​炭燒牛柳配黑松露蘑菇醬💰238炭燒牛柳我哋揀咗七成熟,質感依然細嫩🤓牛味都非常濃郁☺️加上香噴噴嘅黑松露蘑菇醬,滋味即刻提升啊!呢個炭燒牛柳仲配咗薯蓉,非常幼滑啊🥔💫推薦指數: 8.5/10​🔖​避風塘風味炒蜆墨魚麵💰148呢個係港式同西式嘅結合!墨魚麵配上避風塘風味原來都可以好出色😆麵條炒至乾身,帶有微辣同蒜香味🧄蜆肉嘅份量都有唔少㗎😙💫推薦指數: 8/10​​🔖意式蒜香牛油汁配青口及蜆💰158滿滿都係質感飽滿嘅青口同蜆!食落去帶有濃濃嘅蒜香味,而且仲好鮮甜😋另外仲會附送四塊多士,蘸上意式蒜香牛油汁一齊食,好味啊😚💫推薦指數: 9/10​​🔖炸薯條💰68食西餐嘅時候總係會想嗌一份炸薯條🙈薯條金黃香脆,絕對係作為小食嘅好選擇🤩💫推薦指數: 8/10​🔖Yu-Ni💰68呢杯飲品係由薄荷葉、檸檬、綠茶、蘋果汁同梳打水組成🍹呢個配搭一聽落去就知夠晒清新,夏天飲呢杯飲品非常之適合☀️💫推薦指數: 9/10​🔖Butterfly💰108呢杯cocktail入面有rum酒、桃、熱情果、火龍果同薄荷葉🤗飲落去會比較甜少少,而且用嚟打卡都好適合📸💫推薦指
嚟到尖沙咀想chill下,今次我就揀咗呢間餐廳!

🔖​炭燒牛柳配黑松露蘑菇醬

💫推薦指數: 9/10​

🔖Butterfly
💰108
2024-06-21 181 浏览
今日同朋友去尖沙咀覓食,去到赫德道見到角落頭有間摩洛哥風格嘅西餐廳所以就入咗去。之前嚟過呢間餐廳以為剩係得outdoor可以飲嘢,原來裏面比出邊更加靚。員工好好幫我哋安排咗一個窗口位,可以一邊打卡一邊食飯。我哋係呢餐飯前菜叫咗龍蝦湯、主食叫咗12安士牛扒三成熟、一份炭燒豬鞍扒、小食叫咗一份薯條同埋兩杯Cocktail。其中我覺得豬係超級出色,因為佢整到成舊肉好Juice,你見到隻碟仲會有好多汁,咬落去肥瘦相間、肉汁飽滿,成個豬整得啱啱好,建議過到嚟一定要叫。而且嗰兩杯Cocktail都十分之出色,我自己嗌咗杯Butterfly,口感好易入口,用咗火龍果配搭感覺好Fresh,超級啱妹豬黎飲🤣。
2024-06-17 127 浏览
周一放工,我約老婆到抵達尖沙咀麼地道Jagger,我們迫不及待地準備享用晚餐。我選擇了避風塘風味的蜆墨魚麵~$148,而太太則選擇了香辣茄汁海鮮燴意大利飯$148。為了共同品嚐更多美味,我們還共享了一份炭燒加拿大有骨豬鞍扒~$228。作為配菜,我們點了兩杯特飲Sick Leave,每杯$68,這是薄荷葉配火龍果蓉和小紅莓汁調製而成的。每一口料理都讓我們感受到廚師精湛的技藝和對食材的用心。在Jagger西餐廳,我們發現這裡設有室內區和戶外區。雖然戶外區氣氛輕鬆,讓食客可以暢飲交談,但我們選擇了室內區。在這裡,我們可以更專心地品嚐每一道菜,並且更輕鬆地交流與談心。餐廳的氛圍溫馨舒適,讓我們在忙碌工作後能夠盡情放鬆。太太跟我一樣愛好品嚐美食,每次共進晚餐都是我們親密互動的時刻。我們不僅分享著美食,也分享著彼此的生活點滴和情感。在Jagger西餐廳的這個晚上,我們彼此靜靜品嚐著美味,用心感受著彼此的溫暖。在這個短短的晚餐中,我們充分享受了美食帶來的滿足感,也分享了彼此間的愛與感情。Jagger西餐廳不僅給予我們美味的料理,更讓我們共同創造了美好的回憶。

2024-06-17 83 浏览
收工後想同朋友小聚,有好飲的酒同美食,緩解下節日後返工的疲累。尼間酒吧裝修幾舒服,可以坐室內也可以坐室外,旺市中的隱世酒吧。凱撒沙律先簡簡單單開個胃,清新可口,清脆的生菜,配上濃厚有些酸甜的醬汁,甜美好味。鐵板牛肉粒軟嫩不塞牙,搭配濃郁的醬汁,口感香甜,非常入味,仲有炸得酥脆的粗條薯條,可以蘸上牛肉粒的醬汁,又香又脆,另有一番滋味。鹹豬手以香料和配方炆焗再以高溫炸脆,做到外脆肉嫩,一方面可以嘆到豬手獨有骨膠原嘅膠質,回味無窮,一方面又食到脆脆的豬皮。仲有薯條同酸菜開胃,多番滋味。隱世酒吧的酒確實出色,dry martini尼款雞尾酒之王調得很經典,味道帶佐啲醃橄欖的橄欖汁胃,讓馬丁尼變得有一點鹹味,但整杯酒看起來不混濁,橄欖串擺係杯邊點綴簡單直接。

2024-06-16 117 浏览
一直以來,都好想試呢間好有氣氛餐廳,今次趁朋友生日終於可以一試!以簡約黑白為主題,有户外同室內,再配埋音樂,好chill我地2個人叫左2款主食,1個小食拼盤。炭燒牛柳配黑松露磨菇醬同避風塘風味硯墨魚麵。避風塘硯墨魚麵一上枱就已經覺得好香,麵質剛剛好,唔會太淋,硯隻隻都夠鮮而且好飽滿,不過作為重口味人士既我,就略為覺得唔夠鹹,整體上都可以。相對麵黎講,我覺得炭燒牛係好出色,因為真係食到炭香燒過既味,而且牛柳非常淋身,再配埋個磨菇醬去帶出個牛味,好滿足除咗2個主食之外,我地仲叫左小食拼盤,可以仼選4款,我地叫左薯條、魷魚、洋蔥圈同芝士條。熱辣辣就一定嫁啦,但原來份量都幾多,其中最欣賞就係魷魚,好彈牙!而且拼盤仲有3款醬料,一次食到好多款味我地仲叫左2杯無酒精野飲去配翻d美食,如果第二日放假,必須黎呢到飲翻杯酒!我地叫左YU-NI同 Air Force Red。YU-NI係薄荷配柚子,好清,至於Air Force 就相對甜少少既荔枝味。

2024-06-13
2024-06-13 105 浏览
儀式感對於我來說是不可缺少的🙆🏻‍♀️平時生活主要圍繞著孩子👧🏻👩🏻👦🏻週末安定好孩子後💁🏻‍♀️當然要同另一半去浪漫下👩🏻‍🤝‍👨🏻行開尖沙咀,經過見到有間西餐廳,環境舒服,有室內有室外!餐廳每一道菜餚由廚師🧑🏻‍🍳精心傑作,不論味道造型,相機食先📸炭燒牛柳配黑松露蘑菇醬薯蓉裏蘑菇香氣突出,5成熟剛剛好,肉質嫩滑,牛柳油而不膩避風塘風味蜆墨魚麵風味獨特,黑漆漆的墨魚麵煙韌彈牙,蜆肉肥美飽滿軟殼蟹牛油果沙律金黃鬆脆的軟殼蟹,連殼帶膏連肉一啖過,配以新鮮蔬菜及幼滑牛油果,清新Mojito由薄荷葉、白蘭姆酒、檸檬切片、蘇打水調製而成Sex On The Beach由伏特加、桃味烈酒、蔓越莓汁、柳橙汁調製而成Jagger📍尖沙咀麼地道31-41號FHP購物中心地下26-30號舖

炭燒牛柳配黑松露蘑菇醬
薯蓉裏蘑菇香氣突出,5成熟剛剛好,肉質嫩滑,牛柳油而不膩

避風塘風味蜆墨魚麵
風味獨特,黑漆漆的墨魚麵煙韌彈牙,蜆肉肥美飽滿

軟殼蟹牛油果沙律

Mojito
由薄荷葉、白蘭姆酒、檸檬切片、蘇打水調製而成

Sex On The Beach
由伏特加、桃味烈酒、蔓越莓汁、柳橙汁調製而成

Jagger
📍尖沙咀麼地道31-41號FHP購物中心地下26-30號舖
2024-06-12 84 浏览
最近返工返到好攰,因為太多嘢做,所以難得放假想搵個地方chill,收工行過見到呢度氣氛幾好,所以決定試試。餐廳開喺尖沙咀鬧市入邊,雖然店舖唔算大,但係分開室內同埋室外座位可以揀,因為今日有啲熱,所以我哋選擇咗喺室內坐。避風塘炒蜆墨魚麵蜆肉大大隻,食落去都幾新鮮,圍成一盤花咁好靚。墨魚麵十分彈牙,配上脆卜卜嘅蒜粒,好惹味。香辣茄汁海鮮意大利飯呢碟其實一啲都唔辣,主要都係蕃茄味,愛加幾粒辣椒仔做裝飾,怕辣嘅人士都絕對啱食!海鮮方面都好豐富,有蜆肉、墨魚仔、青口、仲有大蝦,好豐富。Jagger 特色火焰德國鹹豬手一上碟時會有一個表演睇,侍應會用橙酒點着火焰,再淋落豬手上面。之後仲會好貼心咁幫我哋切好方便食用。嘢飲方面,我哋嗌咗一杯冇酒精嘅Air force red,同埋一杯用香檳製成嘅Mimosa。兩杯嘢飲分別用咗蘋果汁同埋橙汁調製而成,好易入口。好推薦air force red,入面仲有粒粒士多啤梨同埋荔枝果肉,正!

避風塘炒蜆墨魚麵

香辣茄汁海鮮意大利飯

Jagger 特色火焰德國鹹豬手

2024-06-12 67 浏览
平日比較少留意酒吧餐廳,當日同朋友經過尖東站附近就發現呢間餐廳,見到佢入面幾闊落就同朋友入去試吓。我哋叫咗幾樣嘢食。首先有青口同埋蜆作為前菜,炭火牛柳配蘑菇醬同埋海鮮意大利飯。青口同埋蜆非常飽滿大隻,食落鮮甜冇沙,粒粒都啖啖肉,配埋跟餐嘅脆脆麵包好滿足。海鮮意大利飯嘅份量比起想像中多,食落鮮甜夠惹味,叫意大利飯最驚就係飯身太濕或者煮得唔夠通透,但呢度嘅意大利飯口感幾好,中間仲有少少意大利飯特有既咬口,值得一讚嘅仲有係餐廳對於擺盤既要求,每一碟菜式都有花花做伴碟。牛柳嘅火候都控制得非常好,做到牛扒乾身唔會血淋淋之餘,入面肉質嫩滑肉味濃郁,方面有甘筍蘆筍同埋小粟米,再加咗少少薯蓉,賣相一流。當晚嘅侍應好好人,會行埋黎同我哋介紹飲品同埋特色菜式,相信下次就算指嚟飲嘢傾偈都會有好多選擇,私藏名單+1~~~~

2024-06-09 62 浏览
Tsim Sha Tsui酒吧餐廳👉🏻軟殼蟹牛油果沙律 沙律 好新鮮 , 軟殼蟹 唔油膩 總之 好夾 。👉🏻避風塘風味炒蜆墨魚麵蜆好嫩滑 完全冇海水味 仲有避風塘嘅辣味同蒜香 勁豐富 ,very special"👉🏻炭燒牛柳配黑松露蘑菇醬牛柳炭燒得啱啱好,肉質軟嫩多汁,同黑松露蘑菇醬配搭得好啱,醬汁濃郁香口,好好味!薯蓉都好creamy, 正💕份量 啱啱好真係啱啱好 安排當然 周到 ;服務就當然 冇 得 彈 ~仲有好多好多野飲俾人揀
Tsim Sha Tsui
酒吧餐廳

👉🏻軟殼蟹牛油果沙律
沙律 好新鮮 , 軟殼蟹 唔油膩 總之 好夾 。

👉🏻避風塘風味炒蜆墨魚麵

👉🏻炭燒牛柳配黑松露蘑菇醬

安排當然 周到 ;服務就當然 冇 得 彈 ~

仲有好多好多野飲俾人揀