2022-11-01
見佢出左啲新野 三訪呢間黃色小屋漢堡意粉店🍔呢到裝修得好eye catching 仲有啲美式快餐嘅feel🇺🇸.📌龍蝦大蝦汁意粉套餐 $114就咁睇覺得有啲細 但原來share食都得 份量絕對夠食🙌🏻意粉煮得煙韌彈牙 好有咬口🍝賣相雖然有少少普通 但個龍蝦汁有驚喜 勁濃郁鮮甜味🦞食落仲好creamy 幾好食😍蝦肉口感都彈牙🦐但成個意粉淨係得一隻…如果可以多啲就更好🤨.📌期間限定芝士熔岩漢堡套餐 $123一上枱見到咁大兜芝士 真係嚇親😱本身好驚佢會好漏 但食落完全唔漏之餘 仲好濃芝士鹹香味🧀漢堡唔會太乾好juicy 加埋鬆軟嘅包 所有野加埋真係perfect match🤤一定要趁佢期間限定過黎試呀‼️.📌日式炸雞塊跟餐叫既小食🍗炸雞炸得好香脆 唔會好乾 肉質滑嫩又juicy🐔.📌炸薯條配黑松露蛋黃醬薯條炸得到脆卜卜🍟粗身薯條食落更香薯味🥔黑松露蛋黃醬個松露味出奇地好濃郁🖤.📌西柚梳打📌雪碧
📌龍蝦大蝦汁意粉套餐 $114
📌期間限定芝士熔岩漢堡套餐 $123