餐厅: LAB EAT Restaurant & Bar (T.O.P This is Our Place)
资讯:

2024-09-02 468 浏览
Lab Eat呢間位於旺角Top既西餐要環境舒適裝修又靚,今次試咗兩豬斧頭扒同埋牛肉眼扒。豬斧頭扒配焦糖蘋果,肉質嫩滑,搭配香甜嘅焦糖蘋果,味道層次非常豐富。美國極佳級牛肉眼扒(350克):肉質極為鮮嫩,入面嘅脂肪分佈均勻,而且食落仲食得出係碳烤,無論係口感定係味道都十分出色,實在值得一試!

2024-08-20 727 浏览
環境-乾淨、舒服。檯與檯之間有一定距離。-三人用長方形檯,方便傾計。-四人用大圓檯就覺得張檯太大,坐得有啲遠,傾計要大聲啲,share食物要伸遠啲。但不算大問題。-餐具都係乾淨。服務-好細心知道我地share食物,主動提供餐碟。食物-性價比高。-150-200$一個套餐。有甜品、飲品、主食。-食過兩次,都係維持高水準。牛、豬、義大利飯好食、湯/沙拉用心煮。打卡-擺盤好睇,可以打到卡。週末午餐性價比幾好,未知晚餐價錢。
-乾淨、舒服。檯與檯之間有一定距離。
-三人用長方形檯,方便傾計。
-餐具都係乾淨。

-好細心知道我地share食物,主動提供餐碟。

食物
-性價比高。
-150-200$一個套餐。有甜品、飲品、主食。

打卡
-擺盤好睇,可以打到卡。

週末午餐性價比幾好,未知晚餐價錢。

2024-08-08 1035 浏览
呢排好想食意大利飯 今次就搵左呢到試一試佢個Lunch Set,Lunch Set有沙律或者餐湯、主菜同餐飲 如果想飲特色飲品或甜品 可以另加$18~🧀芝士蘑菇意大利飯-淡芝士口味同蘑菇味平衡做得好好 每一口都帶有蘑菇味的餘韻 意大利飯質地好綿密 入口爽口煙韌 係一個好層次既意大利飯❤️🐷炭燒慢煮豬斧頭扒-濃郁豬味的斧頭扒 部份位置做到九成熟 可以保留住肉汁 咬口質地好豐厚柔軟 如果好鍾意食豬扒 真係要過黎試試❤️今次體驗相當滿意 不論環境氣氛同食物質素都相當好 價錢方面我都覺得性價比高 大家可以一試👍🏻

🧀芝士蘑菇意大利飯

🐷炭燒慢煮豬斧頭扒

芝士蘑菇意大利飯
炭燒慢煮豬斧頭扒
芝士蘑菇意大利飯
炭燒慢煮豬斧頭扒
2024-08-07 940 浏览
之前lunch去T.O.P既【LAB EAT Restaurant & Bar】食過覺得唔錯,所以最近又去食佢地既dinner試下唔同既野啦。一上黎會俾左welcome drink同餐前麵包先,welcome drink係荔枝士多啤梨梳打、無酒精。餐前麵包鬆軟熱辣辣。冷頭盤— 日式慢煮鮑魚:鮑魚非常軟霖入味、非常鮮味。旁邊既白蘿蔔係畫龍點睛既拌菜、好霖好入味、甜甜地、非常好食。熱頭盤— 煙燻鵪鶉腿:煙燻味非常濃郁、鵪鶉腿皮脆肉嫩非常juicy。旁邊既蒜頭都非常好食、增加鵪鶉腿既鮮味。西班牙龍蝦意大利飯:原隻龍蝦搭配蝦殼蝦膏等同番茄醬燉煮既意大利飯,同出面既意大利飯好唔同、完全唔覺得heavy,好香濃。龍蝦非常鮮甜彈牙。美國Prime肉眼扒:肉眼扒超級無敵厚、無咩筋同肥膏,本身已經好入味同juicy,加左gravy錦上添花。拌菜都好新鮮好食。甜品拼盤:造型好似一幅畫、有雪糕同自製蛋糕,個人非常推薦抹茶蛋糕,香濃唔甜。Tresure:會係你面前加泡泡、Peach, honey, citron,無酒精mocktail,香甜清爽、適合夏天。Lab Eat Fresh Fizz:Rum, Ros
Lab Eat Fresh Fizz:Rum, Roseberry, mint, soda,酒味唔會太濃、比較清新,都幾適合女生。
2024-08-01 838 浏览
最近發現左一間好啱慶祝生日既餐廳啊❤️環境好靚 坐得舒適 野食好食 有酒飲 又有心思我今次去旺角分店 係TOP 入面 好就腳推出左新嘅tasting Menu ‘Special for Garlic’蒜蓉麵包 麵包新鮮焗起 好香好鬆軟 另外配上蒜蓉醬西班牙生蠔配蒜片 生蠔肉質嫩滑 好鮮味 周打魚湯配蒜味泡泡 飲落好creamy 有啲薯粒同魚肉 西班牙蒜片蝦用浸泡過蒜片嘅橄欖油去烹煮 香氣四溢法包吸收左蒜片蝦精華白酒蒜片欖油煮蜆意大利扁粉睇落去簡單 食落每一條意粉都吸收到蒜香味 意粉下面隱藏左蜆肉 好厚身 好鮮甜炭燒安格斯牛板翼扒配焗蒜翼板牛排係肩胛位 油脂含量比較均勻 軟嫩 筋比較少味道濃郁 配上焗蒜香濃可口另外單叫左一份羅西尼牛柳香煎鴨肝 松露片 加上軟嫩牛扒每一口都能品嚐到豐富層次感配菜有個千層薯仔批 好特別 薯香加奶香 creamy 好味Hazelnut cream Cake with vanilla gelato蛋糕好濕潤鬆軟 加上雲呢拿Gelato 好香滑 混合埋焦糖果仁 集濕潤 香滑 香脆於一身💕Happiness 店員係你面前加上香味泡泡泡泡爆左會聞到好香甜嘅味道飲品係荔枝
最近發現左一間好啱慶祝生日既餐廳啊❤️

飲品係荔枝加雜莓味 酸酸甜甜 好清新

見到好多人都係到慶祝生日
餐廳好有心思會係張枱到做佈置
好靚好啱打卡❤️
即日臨時興起想食西餐,喺openrice度搵有咩食嘅時候發現LAB EAT仲可以即日book位,而且openrice book位有75折🤩咁當然要試吓啦~🧾西西里島蕃茄海鮮意粉💰$198首先睇相就知呢個海鮮意粉夠足料🤤帶子煎得啱啱好~表面焦焦哋得嚟依然非常容易咬開,青口同蜆都好正,完全無沙,每款海鮮都索晒酸酸甜甜嘅番茄汁🍅嗰汁仲帶點辣味,好開胃🥰🧾香煎鵝肝多士💰$138鵝肝唔單止好厚身,內裏亦都好creamy,加埋細細塊脆多士放入口,口感層次豐富🤩一口食落去真係滿滿幸福感啊~🤤🧾美國極佳級牛肉眼扒💰$488我哋叫咗5成熟,不過食落就覺得係偏生嘅5成🥸但依然無損佢牛味重,又焦香又juicy嘅感覺🥳連側邊嘅伴菜都清晒啊🤣🧾餐包雖然望落普普通通,但左手邊黑色嗰個包意外地特別好食!有甜甜哋嘅感覺🫨而且咬落口依然好鬆軟唔乾渴㗎~Baguette搽牛油亦都好好食🧈地點方面,餐廳喺TOP最高嗰層,位置非常方便,職員服務態度亦都好好,整體嚟講係不錯嘅用餐體驗🥰

西西里島蕃茄海鮮意粉

香煎鵝肝多士
美國極佳級牛肉眼扒
餐包
2024-07-29 638 浏览
👦🏻👧🏻去咗T.O.P商場行街順便食埋晚飯,好耐無嚟原來而家開咗咁多間餐廳。上到5樓見到呢間氣氛唔錯嘅西餐廳,室內環境雅致舒適,見到有唔少人喺度慶祝生日🎂。餐廳有室內同室外座位,有時室內會有live Band表演🎤,不過我哋去嗰日落雨,所以冇開放室內位置。坐低之後,店員會送上welcome drink🍹同餐包🥯,餐包有烘焗翻熱,上枱時暖暖地,麵包外脆內軟。🍞海膽多士 $136/2件多士烘到脆卜卜,加上滿滿鮮甜嘅海膽,一啖擺入口感覺好幸福😍!🍝卡邦尼扁意粉 $128卡邦尼醬汁濃稠掛汁,加上灑到滿滿嘅芝士粉,配上香脆鹹香嘅煙肉同脆卜卜嘅芝士脆片,令口感好豐富。🥩美國嘅佳級牛肉眼扒(350g) $488我地嗌咗五成熟,色澤粉嫩有汁,煎至香口軟腍,沾上附送嘅醬汁食,醬汁好香菇菌味,中和到牛扒嘅膩感。牛扒上面嘅蒜片炸到香脆可口,同牛扒好夾!🍵西村抹茶白朱古力慕絲配抹茶蛋糕入口抹茶味非常香濃,上層慕絲軟滑細膩,有啲似生朱古力嘅口感!下層抹茶蛋糕濕潤軟綿,喜歡抹茶嘅朋友仔一定要試吓呢款😍!🍹Creamy Lover $88香甜芒果汁、牛奶、酸甜菠蘿汁同橙汁混合一起,味道酸甜開胃,仲有菠蘿肉同橙做裝飾

🍞海膽多士 $136/2件

🍝卡邦尼扁意粉 $128

🥩美國嘅佳級牛肉眼扒(350g) $488

🍵西村抹茶白朱古力慕絲配抹茶蛋糕

🍹Creamy Lover $88
香甜芒果汁、牛奶、酸甜菠蘿汁同橙汁混合一起,味道酸甜開胃,仲有菠蘿肉同橙做裝飾,啱哂打卡阿!

🍹Fruit Punch $88
呢度用咗橙汁、菠蘿汁同石榴汁製成,石榴味道較突出,飲落好清爽。

📍 LAB EAT Restaurant & Bar (T.O.P This is Our Place) (旺角)
2024-07-18
最近發現TOP樓上有間隱世西餐廳, 算得上係價錢親民嘅Fine Dining😋十級推薦💯🍸餐廳有提供Welcome drink, 係清新嘅熱情果蜜桃梳打🍑仲有餐包提供, 鬆軟好味👍🏻⭐️呑拿魚他他呑拿魚粒粒口感鮮嫩, 仲加咗少少魚子醬, 非常開胃🤤⭐️海膽多士上菜時已經雙眼發光🤩海膽啖啖鮮甜、口感綿滑!前菜必點🙌🏻⭐️日式慢煮鮑魚鮑魚質感彈牙, 同個sauce好夾👍🏻⭐️煙燻鵪鶉髀上菜用嘅木盒好精緻,鵪鶉髀細細隻好得意😆 ,飄來陣陣煙熏味, 肉質比想像中嫩滑! 有驚喜!⭐️白酒蜆湯蜆超大隻, 非常鮮甜, 白酒湯估唔到飲落有啲似胡椒湯😆唔錯!⭐️豬斧頭扒配焦糖蘋果肉汁好Juicy, 配蘋果醬酸酸甜甜,好開胃!⭐️特色卡邦尼意粉卡邦尼汁非常香濃,夠哂creamy!⭐️Dessert Platter甜品超驚喜😍, 尤其係個巴斯克芝士蛋糕🍰, 入面係超流心, 難度系數100!  ⭐️Drinks - Welcome Summer + Happiness 叫咗兩杯特色飲品😆如果熱愛打卡, 必叫Happiness, 係荔枝味嘅Mocktail 甜甜地好睇又好飲😋總結成餐都好滿意😋 賣相吸引仲要好食, 亦都比想像中平

⭐️呑拿魚他他
呑拿魚粒粒口感鮮嫩, 仲加咗少少魚子醬, 非常開胃🤤

⭐️海膽多士
上菜時已經雙眼發光🤩海膽啖啖鮮甜、口感綿滑!前菜必點🙌🏻

⭐️日式慢煮鮑魚
鮑魚質感彈牙, 同個sauce好夾👍🏻

⭐️煙燻鵪鶉髀

⭐️白酒蜆湯

⭐️豬斧頭扒配焦糖蘋果
肉汁好Juicy, 配蘋果醬酸酸甜甜,好開胃!

⭐️特色卡邦尼意粉
卡邦尼汁非常香濃,夠哂creamy!

⭐️Dessert Platter

總結成餐都好滿意😋 賣相吸引仲要好食, 亦都比想像中平, 性價比幾高👍🏻必定會再二訪!
2024-07-24
2024-07-25 466 浏览
LAB EAT Restaurant & Bar 📍香港🇭🇰 旺角.開系TOP既餐廳都吾會差 環境舒服 每一張枱都有間隔 好有私人度我1行3人~ 目測八個都OK 啱晒同班friend慢慢坐.✨ welcome drink 少少甜甜地嘅酒✨白酒煮澳洲鮮活藍青口 $268 粒粒都咁大隻 好入味✨ 西班牙小魷魚墨汁意大利飯 $268 賣相特別 有雙色既汁 小魷魚口感煙韌✨免治黑毛豬肉腸香草番茄乾意粉 $228 乾濕度啱啱好 食完唔會好口乾✨炭燒美國極佳級牛肉眼扒 肉眼扒好食 5成熟岩岩好.Signature Cocktail 🍸Gorgeous $108🍸Fate $108Classic Cocktail 🍸Blue Hawaii $98
開系TOP既餐廳都吾會差 環境舒服
🍸Fate $108
Classic Cocktail
🍸Blue Hawaii $98
2024-07-25 402 浏览
餐廳空間感大,亦有梳化圓枱,多人的話可選擇露天雅座。今晚叫嘅食物主角係蒜,用蒜整嘅菜式。蒜蓉麵包香濃嘅蒜味餐包,另一款厚身啲嘅係香草蒜香薄餅。西班牙生蠔生蠔肉質飽滿,味道鮮甜。周打魚湯配蒜味泡泡魚湯濃郁,魚肉鮮甜,蒜味泡泡配上炸蒜片,令味蕾更豐富。西班牙蒜片蝦入口蝦肉彈牙,蒜片同千層酥,微脆增加口感。白酒蒜片欖油煮蜆意大利扁粉蜆肉鮮甜,蒜片炸香同辣椒絲令扁意粉增添香氣,蒜片欖油令扁意粉更入味。炭燒安格斯牛板翼扒配焗蒜炭燒下的牛扒表皮焦香,放上蒜蓉醬同炸蒜片,令牛扒肉質增添清新味道,適量嘅蔬菜中和牛扒的油膩感。海綿蛋糕斑斕雪糕柔軟鬆軟嘅海綿蛋糕,夾心係花生醬,入口凍冰冰嘅斑斕味雪糕,再感受軟綿綿蛋糕,雙重享受。炭燒安格斯肉眼牛扒肉眼牛扒有點厚度,但入口質感柔軟有肉汁,配搭搭燒汁,令牛肉味更濃。薯條新鮮炸出嚟好香脆。Heartbeat青蘋果配搭食用花,好靚嘅圖案。每一啖都有清新嘅青蘋果味,酒味濃郁。Mango Magic放上橙片帶一點香氣,梳打水充滿果香,甜度適中。
餐廳空間感大,亦有梳化圓枱,多人的話可選擇露天雅座。

今晚叫嘅食物主角係蒜,用蒜整嘅菜式。

蒜蓉麵包
香濃嘅蒜味餐包,另一款厚身啲嘅係香草蒜香薄餅。

西班牙生蠔
生蠔肉質飽滿,味道鮮甜。

周打魚湯配蒜味泡泡
魚湯濃郁,魚肉鮮甜,蒜味泡泡配上炸蒜片,令味蕾更豐富。

西班牙蒜片蝦
入口蝦肉彈牙,蒜片同千層酥,微脆增加口感。

海綿蛋糕斑斕雪糕

炭燒安格斯肉眼牛扒

Heartbeat

Mango Magic
放上橙片帶一點香氣,梳打水充滿果香,甜度適中。
2024-07-24 343 浏览
西餐|LAB EAT Restaurant & Bar (T.O.P This is Our Place) |旺角—————————————🫶🏻 Fresh Oyster $248@4超新鮮 !!生蠔味同海水味十分香濃 同場好多人都有叫,相信係必食單品✨🫶🏻 Caesar Salad with smoked salmon $206沙律份量多 ,沙律菜十分新鮮。煙三文魚亦都好大件,加埋芝士粉同麵包粒,令整體味更豐富。🫶🏻 Linguine with Hokkaido Scallops $198帶子大大粒,有咬口之於仲幾Juicy!意粉煮得啱啱好,唔會太冧,而且好香蒜味,整體好香口。🫶🏻 Fired White Cod Fish Fillet $368魚表面外面焦香,內裏嫩滑,高質推薦!旁邊仲有青口同蜆肉,十分豐富!🫶🏻 Heartbeat $108(Gin, Green Apple, Elderflower, Lemon, Eggwhite)外表100分,青蘋果味道都幾出,酸酸甜甜。🫶🏻 Treasure $108(Peach, Honey, Citron)店員會先係杯面吹上一個波波,超

—————————————
🫶🏻 Fresh Oyster $248@4
超新鮮 !!生蠔味同海水味十分香濃
同場好多人都有叫,相信係必食單品✨

沙律份量多 ,沙律菜十分新鮮。
煙三文魚亦都好大件,加埋芝士粉同麵包粒,令整體味更豐富。

帶子大大粒,有咬口之於仲幾Juicy!
意粉煮得啱啱好,唔會太冧,
而且好香蒜味,整體好香口。

魚表面外面焦香,內裏嫩滑,高質推薦!
旁邊仲有青口同蜆肉,十分豐富!

🫶🏻 Heartbeat $108
外表100分,青蘋果味道都幾出,酸酸甜甜。

🫶🏻 Treasure $108
(Peach, Honey, Citron)
店員會先係杯面吹上一個波波,超可愛!
呢一杯係mocktail 嚟,飲落sparkling都重,飲落甜甜地,啱晒女仔!

🫶🏻 Dessert
蘋果批同平時食嘅質感有啲唔同,偏向蛋糕嘅質地,味道酸酸甜甜,好開胃。
Matcha 蛋糕令我最驚喜,香濃之於唔會有澀味!必食甜品

————————————

📍旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place 5樓502號舖

————————————

Overall 💗💗💗💗 💗

#西餐#LABEATRestaurant&Bar#旺角
2024-07-24 4091 浏览
有時想喺旺角搵個坐得舒服啲又傾到計嘅地方都唔係咁易。今日我同朋友嚟到喺旺角 TOP 五樓嘅 LAB EAT 就啱晒 2 個女仔傾下計。店內環境微暗同比較靜,有格調之餘都好有情啁調,除咗適合同朋友嚟之外,仲好適合情侶嚟共進晚餐。我哋各人點咗一個 Set Dinner.Tasting Set 係蒜味主題,全部都係蒜! 全部都係蒜! 先嚟嘅係餐前包點, 多士、印度薄餅配上蒜香牛油醬,香口得嚟唔會太膩。頭盤分咗冷頭盤同熱頭盤, 生蠔配上酸酸辣辣嘅醬汁好開胃;熱頭盤西班牙蒜片蝦嘅蝦好鮮味. 主菜嘅白酒蒜片欖油煮蜆意大利扁粉同嶡燒安格斯牛板翼扒配焗蒜份量剛剛好,雖然係蒜香主題,但蒜香唔會蓋過咗個主菜. 牛扒 medium rare 煮得剛剛好. 值得一提嘅係杯白酒, 雖然係跟餐但一啲都唔 hea. 呢個 menu 值得推介比鍾意食蒜味嘅 foodie!Set Dinner 係 LAB EAT 嘅恒常 menu, 我點咗日式慢煮鮑魚做前菜,鮑魚煮得夠淋,而蘿白都好入味! 豬斧頭扒配焦糖蘋果醬好開胃,仲有配咗啲蔬菜同薯蓉,份量都幾大,呢個 set 以甜品榛子蛋糕作結,香甜嘅忌廉配搭榛子層蛋糕,蛋糕相

我哋各人點咗一個 Set Dinner.

Set Dinner 係 LAB EAT 嘅恒常 menu, 我點咗日式慢煮鮑魚做前菜,鮑魚煮得夠淋,而蘿白都好入味! 豬斧頭扒配焦糖蘋果醬好開胃,仲有配咗啲蔬菜同薯蓉,份量都幾大,呢個 set 以甜品榛子蛋糕作結,香甜嘅忌廉配搭榛子層蛋糕,蛋糕相對乾身,但配上口感唔錯有層次.

⭐Promotion Tasting Set (Special For Garlic) $588
餐前包點: 蒜蓉麵包

配菜: 菠菜苗
甜品: 榛子蛋糕
2024-07-15
2024-07-17 437 浏览
哥哥終於放暑假了,媽媽為了獎勵他在今次考試的努力,決定再一次和他共進晚餐😆今次來到旺角一間裝修很華麗的餐廳,服務更非常貼身周到。今次我們選擇了一個「蒜」為主題的晚餐,如果喜歡重口味的朋友一定不要錯過,因為每道菜式都有蒜頭的元素。其實蒜頭本身是一種很健康的食材,有增強免疫力、防感冒、殺菌等好處,更可以提升每道菜式的味道,使其味道更加香濃突出!餐前包點蒜蓉麵包但是一個包點已有兩款不同的款式,一個很像上海蔥油餅的感覺,有香蔥和芝麻鋪在餅上,質地較軟身,另一個則是外脆內軟的蒜蓉多士,配以香脆的蒜片,非常惹味開胃。冷頭盤西班牙生蠔配蒜片單靠賣相已感到十分吸引的生蠔,生蠔肉非常飽滿新鮮,配以生蒜片、檸檬汁,口感一流,令人回味無窮。湯周打魚湯配蒜味泡泡魚湯鮮味濃郁,配上蒜片,令整體味道更為突出。熱頭盤西班牙蒜片蝦已蒜頭爆香的西班牙新鮮大蝦,肉質彈牙鮮味,配上蒜片進食,味道不錯!意大利粉白酒蒜片欖油煮蜆意大利扁粉每隻蜆肉都十分新鮮肥美,香蒜味道濃郁,意大利粉軟硬適中,份量又不太多,十分滿意。主菜炭燒安格斯牛板翼扒配焗蒜安格斯牛板翼軟取自牛肩胛中軟嫩的部位,口感與無骨牛小排相似,油花豐富、分布均勻,肉中

餐前包點
蒜蓉麵包

冷頭盤
西班牙生蠔配蒜片

周打魚湯配蒜味泡泡
魚湯鮮味濃郁,配上蒜片,令整體味道更為突出。

熱頭盤

意大利粉

主菜
炭燒安格斯牛板翼扒配焗蒜
安格斯牛板翼軟取自牛肩胛中軟嫩的部位,口感與無骨牛小排相似,油花豐富、分布均勻,肉中間有少許細筋,肉質香甜有口感。配以車厘茄、粟米仔、及蘆筍等配菜,顏色配搭一流。

DESSERT
是日甜品-黑森林蛋糕
香濃的朱古力味,配以軟滑的蛋糕,將整個晚餐寫上完美的句號。

配一杯西班牙白酒或果汁

2024-07-11
2024-07-17 334 浏览
ᴅɪɴɴᴇʀ sᴇᴛ先會奉上餐包𝑆𝑡𝑎𝑟𝑡𝑒𝑟 日式慢煮鮑魚 質感爽口 原隻上口感一流𝑆𝑜𝑢𝑝 粟米湯入口順滑帶點清甜𝑀𝑎𝑖𝑛 豬斧頭扒配焦糖蘋果兩邊煎至金黃既豬鞍好Juicy 蘋果醬汁酸酸甜甜 整體層次豐富𝑆𝑖𝑑𝑒 菠菜苗𝐷𝑒𝑠𝑠𝑒𝑟𝑡 𝑝𝑙𝑎𝑡𝑡𝑒𝑟 (蘋果批, 抹茶芝士蛋糕, 咖啡及朱古力雪糕)甜品拼盤種類多樣 非常滿足𝐷𝑟𝑖𝑛𝑘𝑠𓈟 Treasure Peach+ Honey+ Citron淡淡水果香 呢款打卡必點𓈟 Sneaking around Espresso+soda熱情果加上有氣咖啡幾特別 sᴛᴇᴀᴋ & ғʀɪᴇs sᴇᴛ點左7成既牛扒牛肉味道頗濃 亦冇筋位伴上香脆薯條更添美味有3款醬可以揀( 辣味蛋黃醬/黑松露蛋黃醬/蕃茄醬)*呢個套餐每日 3pm - 7pm 均可無限量添加薯條 ☺︎︎
ᴅɪɴɴᴇʀ sᴇᴛ

熱情果加上有氣咖啡幾特別

sᴛᴇᴀᴋ & ғʀɪᴇs sᴇᴛ
點左7成既牛扒牛肉味道頗濃 亦冇筋位
伴上香脆薯條更添美味
有3款醬可以揀( 辣味蛋黃醬/黑松露蛋黃醬/蕃茄醬)

2024-06-29 413 浏览
六月之星生日飯Lab eat 一直都好多好評,睇相個海膽多士真係好吸引!趁慶祝生日去試一試!去到餐廳環境寬敞,坐得舒服。食物方面,餐前的麵包非常出色!海膽多士果然無失望,海膽鮮甜!甜品點了朱古力蛋糕,餐廳還特意幫我們加了蠟燭,儀式感😀整體食物好食服務亦非常細心!每食完一樣野都會幫我們轉碟!下次會再黎🧡
六月之星生日飯

去到餐廳環境寬敞,坐得舒服。

食物方面,餐前的麵包非常出色!
海膽多士果然無失望,海膽鮮甜!

甜品點了朱古力蛋糕,餐廳還特意幫我們加了蠟燭,儀式感😀

整體食物好食
服務亦非常細心!每食完一樣野都會幫我們轉碟!

下次會再黎🧡