2024-09-19 206 浏览
去咗公司附近西餐廳,真心覺得唔錯。整體感覺舒服,聊起天來好自在。服務生都好親切,食物都好對胃口。上菜速度幾好食物菜單選擇都多,唔同嘅西餐都有。叫咗牛排,熟度剛剛好,肉質鮮嫩。價格以食物的品質和整體體驗嚟講,價格好合理,適合約會或慶祝。真的值得一試,環境、服務、食物都很棒!#LEBAR #ibishongkongcentralsheungwan #宜必思香港中上環酒店
真的值得一試,環境、服務、食物都很棒!

2024-09-19 275 浏览
这道菜一上桌就让人非常有食欲,香气浓郁,非常诱人。口感非常的脆嫩,爽滑。浓郁的酱汁包裹着食材,咬下去酱汁充满口腔。而且用料十分新鲜,给的量也很足,性价比超级高。下次有机会一定会再来。~#LEBAR #ibishongkongcentralsheungwan#宜必思香港中上環酒店
这道菜一上桌就让人非常有食欲,香气浓郁,非常诱人。

口感非常的脆嫩,爽滑。

浓郁的酱汁包裹着食材,咬下去酱汁充满口腔。

而且用料十分新鲜,给的量也很足,性价比超级高。

下次有机会一定会再来。~
#宜必思香港中上環酒店
2024-08-16 408 浏览
講真,呢度食仲抵過响茶餐廳度食,雖然個餐牌係加左價,但係幾度菜,加埋一,再有𣾀豐信用卡優惠,都唔洗一舊水,响上環嚟講,性價比超高。再加上服務好,嘢食又啱食又抵食,坐得又舒服,搞到我每個禮拜都總會嚟食
2024-08-16
2024-07-04 610 浏览
公司係呢間餐廳附近,差唔多每2個禮拜黎一次,佢地lunch 真係好抵食,用HSBC卡仲有85折,話曬都係酒店食,$100 左右走得真係好正餐牌每次都唔一樣(除咗佢哋而家不停做緊嗰個燒春雞)有誠意!#lebar #ibishongkongcentralsheungwan #而必思香港中上環酒店

餐牌每次都唔一樣(除咗佢哋而家不停做緊嗰個燒春雞)有誠意!

2024-06-26 547 浏览
天氣熱,去ibis 既可以涼下冷氣,又可以享受下美食^_^今日食雞扒意大利飯,煮法一如以往嘅穩打穩扎,尚算好食,只是今日坐無虛設,等得比往常久一點,還好不趕時間,否則要打包回去了!
2024-06-26
  • 雞扒意大利飯
2024-04-19 766 浏览
今日下午天色昏暗,一行6人決定去同事念念不忙又就近嘅上環ibis Le Bar餐廳,1點半左右上到去見到餐廳已經坐滿客人,當時好後悔點解冇一早訂枱!!好在餐廳職員提醒,大約等兩分鐘就會準備好張枱俾我地,即刻放心晒一坐低,員工馬上介紹menu, 其實我地一行6人一早已經睇定左要食咩,一坐低就可以即刻叫,食物好快送到嚟,無論咩時間嚟食物都可以保持到水準,每次見到職員都會好開心,嚟開幾次都會認得我地,知道我地口味,值得讚!今餐食得好開心,下次一定一定會再嚟

今餐食得好開心,下次一定一定會再嚟
2024-04-18 530 浏览
好抵食!118 lunch 有一大隻肥春雞唔鍾意食薯條仲可以俾我哋換做薯蓉勁好味囉,係番薯蓉!!性價比超高!餐湯有得揀西湯或者中湯或者沙律,lunch一點前埋單嘅話仲有折添!現場見到大部份枱都坐滿,所以如果要食都要早啲入座。
好抵食!
118 lunch 有一大隻肥春雞

現場見到大部份枱都坐滿,所以如果要食都要早啲入座。
2024-03-22 444 浏览
星期五搵食book枱都難好彩同朋友一早book咗上環酒店食午餐環境好服務好食物好坐得舒服今日午餐:南瓜薑湯照燒雞扒湯烏冬日本豚肉滑蛋生薑飯凍飲仲要唔使加錢仲有甜品滿足
星期五搵食book枱都難
凍飲仲要唔使加錢
仲有甜品滿足
2024-03-22
2024-03-18 385 浏览
好耐冇嚟宜必思食午餐,同幾個同事一齊嚟食飯,坐下傾下計,好舒服,員工又nice,仲可以任你坐唔趕你走。食飯都有品質保證嘅,特别鐘意飲佢嘅中式湯,好足料,唔係普通味精水,下次嚟到可以考慮一下!
2024-02-23 436 浏览
跟同事嚟5人食開年午餐,order左3個肉眼扒、燒春雞同埋照燒雞扒配蕃茄湯讚岐烏冬,餐湯叫左周打魚湯~味道不錯,肉眼扒熱辣辣夠Juicy,配左甜薯泥都唔錯有驚喜,至於燒春雞都算皮脆肉嫩,而照燒雞烏冬ok good la
  • 肉眼扒
2024-02-16 325 浏览
我最近去了一家新開的餐廳。菜品豐富多樣,味道十分美味,每一道菜都令人驚艷。服務態度非常友好,讓人感到舒適。環境設計簡潔大方,氛圍愉悅。價格相對合理,物超所值。推薦他們的招牌菜,特別是他們的特色甜點,絕對不容錯過。整體而言,這家餐廳是一個非常值得光顧的好地方,我一定會再次光臨。
2024-02-01 315 浏览
看到网上评论,评论还不错就来試試。牛肉饭和海南鸡都不错,待應服务态度还不错。牛肉饭的姜很过瘾。海南鸡也很正宗。很多本地人过来吃,应该是本地认证的的好吃店啦。服务尤其表扬,普通话标准,态度热情。而且会及时帮你收拾,价格亲民但服务非常好。我是住在楼上所以非常方便,建议住在周边的可以尝试一下,交通也非常方便,门口就是叮叮车,距离地铁站和码头非常近。汤强烈建议猪肚汤,饭如果喜欢清淡就海南鸡饭,喜欢味道浓郁一点就姜牛肉饭。下次还来!
2024-02-01
  • 烧春鸡
2024-01-30 266 浏览
中午嚟食飯仲抵,中午1點前埋單,仲有15% 折扣添呀!呢度嘅服務員個個都好友善架,佢有好多好好嘅推介。除此之外,呢度仲可以任坐冇時限,我試過約朋友食飯,禮拜六下晝坐左半日,佢都冇趕我地走,仲不斷幫我地斟水,反而我地覺得唔好意思,問返佢洗唔洗交枱。真係真心讚嘅!午餐有中西湯揀嘅,中湯好好味,古情可以話係真材實料去煲嘅。西湯我都試過,我特别鐘意佢嘅磨菇湯,佢真係用好多菇菇嚟打嘅!
2024-01-24
2024-01-24 254 浏览
餐牌每星期更換一次,中西餐湯都有,食物質素高,牛扒好味,沙新鮮,環境舒適清靜,座位舒服,早式西式午餐都有,值得一去,午餐抵食,是一個與朋友聚會或同事一齊食飯的好去處
2024-01-24
2024年第一次過嚟吃lunch,自從餐廳轉咗Menu後,餐湯有中湯選擇,食物水準都提高咗😋😋最緊要價錢合理,一個set lunch有餐包、餐湯及餐飲,每次食完都要飲杯咖啡,成件事就好圓滿。今次仲試埋甜品梳乎厘,味道不錯。最重要用餐環境好舒服,唔洗同人逼,員工服務都好,對客人好有禮貌👍🏻值得一試。可能轉咗Menu, 餐廳多咗人食飯,去到好多位都俾人book咗,如果想去吃飯,最好先訂位,咁就唔洗等,可以慢慢吃。
2024-01-04