2012-01-17
買了團購 2人套餐 $99 並需按套餐原價 $450 加一服務費,即每張優惠券需另收$45.見啲相影出嚟賣相頗為吸引, 上開飯喇睇過先卜鎚, 以為萬無一失, 但都中礁, 又一次失望而回.餐廳99%都是團購客, 上餐超快, 一坐底, 就即有得食, 快過快餐店.蘑菇忌廉湯 - 味道幾好, 但分量只有細半碗, 而且是微溫.白酒煮青口 - 個汁唔錯, 2個人分量只有8隻, 少得可憐, 不過都無所謂喇, 因為啲青口都唔新鮮.炸雞亦 4 隻 - 非常普通, 屋企阿媽到成日整, 無乜特別.6 吋意式PIZZA - 又是太細, 如果是下午茶就合理, 但我們是吃晚餐啊!牛肝菌黑松露雑菌长通粉 - 又是那麼一點點 (見圖)!淡咖啡加奶泡, 一樣唔掂!總的來說, 味道是可以, 但只是一人份量, 經此一役, 以後都唔會再買團購. 如果正價 $450 加埋一 要成 $500 就真喺搵鬼幫襯!!!
牛肝菌黑松露雑菌长通粉 - 又是那麼一點點 (見圖)!
淡咖啡加奶泡, 一樣唔掂!