2019-11-25 641 浏览
A pub on a famous historical street in Central nearby Lam Kwai FongGood deal, Happy hour everydayFriendly boss & staffs Serving draft beer, wine & various cocktailsNot too crowded which is a great place for chit chat with friends Not a fancy pub but simple is the best!
Friendly boss & staffs
2018-12-03 792 浏览
新手第一次落club又唔知去邊好,咁唯有問下我個party animal朋友啦,佢又好nice咁話下次帶我一齊落LKF,咁就perfect啦,有佢同我去我都冇咁淆!一嚟到都有啲surprise,呢度個crowd都幾international下。咁我就求其叫咗杯wine 先啦,都唔錯嘅,不過真係要讚下呢度啲service,唔知係咪外國人客多,連帶呢度啲waitresses都好nice!仲有呢度啲駐場DJ都好得,yo得嚟但個場又唔會太嘈,成間bar個vibe好正。個frd拎住杯shot過嚟同我講而家間bar做緊promotion,scan佢地個 QR code同寫底個review就即刻送一杯free shot,呢啲小便宜我就一定唔執輸嘅!呢間bar無論收工想去relax下,或者weekend嚟party下都好啱,下次嚟LKF唔知去邊,可以考慮下呢間啊!
2006-11-05 1122 浏览
與兩位食友去飲野,談談工作,也談談動向。去歡樂時光,第一件事當然去吧檯看看有什麼生啤的選擇,這裡獨沽一味,只有Stella Artois,似乎不是喝生啤的地方,也不作他選。難怪食友一位喝紅酒,另一個是樽啤。地方還不錯,座位舒服,暗暗的燈光加上音樂,傾計也適合。不過就全店吸煙,就是晚所見,都幾煙霧瀰漫的。埋單年青食友做東,謝過。
與兩位食友去飲野,談談工作,也談談動向。

埋單年青食友做東,謝過。