留港一排真係好掛住深圳手打檸檬茶依家唔使北嚟係旺角行街,總會有一間喺左近所以揀咗呢間新店招牌手打檸檬茶$3x 1000ml 抵飲少冰7分甜 大大杯 超濃 香水檸檬夠哂清新順意
留港一排真係好掛住深圳手打檸檬茶

依家唔使北嚟係旺角行街,總會有一間喺左近所以揀咗呢間新店

招牌手打檸檬茶$3x 1000ml 抵飲
少冰7分甜 大大杯 超濃 香水檸檬夠哂清新順意

其他
黃皮檸檬茶好似一場拍拖,甜蜜香醇嘅味道,畀你嘅心情一夕爽朗。黃皮檸檬茶系我最近發現一種好有型嘅飲料!佢個名聽落就充滿活力,口感酸甜又清爽,簡直就係解耨嘅最佳選擇!這款茶重豐富嘅維他命C.,對於upgrade免疫力同美容有住好好功效哦!邊個話得生果先可以打造夏日清涼?黃皮檸檬茶畀我感受到檸檬嘅酸順同柔和嘅黃皮完美結合,真系畀人回味無窮啊!🤩有無同我一樣咁鐘意黃皮檸檬茶嘅小朋友呢?一起分享一下你飲過最好飲嘅檸檬茶啦!🍹

2024-01-04
2024-01-04 569 浏览
一杯黃皮檸檬茶,啓動心情!食好飲嘅果味酸飲品🍹,你絕對唔可以錯過!今日畀大家舉薦一款酸甜好味嘅黃皮金蛋檸檬茶,簡直解耨解渴必備!睇又好飲,一啖落去,清涼嘅感覺瞬間撲面而嚟!🍋🥤呢杯黃皮金蛋檸檬茶不僅僅睇,仲可以upgrade心情哦!檸檬嘅酸味能夠喚醒你味蕾,畀你瞬間恢復精神。可唔可以俾你體驗到細膩嘅口感同清新嘅香氣。快嚟試啦!🍯🌿快D嚟飲杯黃皮檸檬茶,飲啖心情瞬間點亮!希望你哋都可以享受到這款靚酸飲品帶嚟嘅愉悦
一杯黃皮檸檬茶,啓動心情!

2024-01-04 419 浏览
最近我鐘意嘅黃皮檸檬茶啦!你係咪都要一杯清新解渴嘅酸飲品呢?今日畀大家舉薦一款超靚嘅黃皮檸檬茶!黃皮金蛋檸檬茶系近期喺茶飲界風靡嘅新口味,酸甜好味,畀人沁心爽口!佢由新鮮嘅黃皮同檸檬與度等葉相結合,口感酸甜味靚,香氣四溢!飲下一啖,你會感受到檸檬嘅清新氣息瞬間充盈咗成個味蕾,不特解渴,仲可以醒神,真系下晝茶必備嘅酸飲品哦!下晝茶🫖就係要飲杯黃皮金蛋檸檬茶!快嚟試這款清新解渴嘅酸飲品啦!哈哈,保證你會喜歡架!

終於嚟香港旅遊喇,都打卡咗香港呢杯檸檬茶,之前朋友嚟香港旅遊就飲過一次返屋企之後,成日喺我耳邊瘋狂贊有幾好飲,我即刻都嚟安排一杯!我個天呀!呢個系我飲咗一啖就唔可以拒絕嘅檸檬茶,為咗呢一杯黃皮金蛋檸檬茶,我可以嚟香港十次!!真繫有畀驚喜到,香港酸飲品天花板‼檸濛濛這款黃皮金蛋檸檬茶,好飲到一週飲咗三杯,最關鍵嘅一啲都冇澀有!!酸酸甜甜哋口感,一成個開心住喇。茶底清香➕黃皮果香➕檸檬果香,清爽嘅口感飲啖就鐘意,絕對系解渴Top1

平價酸飲品怪手又上線啦!檸檬茶一絕粉頭子🙋畀大家舉薦最近飲過超級超好飲嘅檸檬茶,拿丫今日路過咗新開嘅呢間檸濛濛,又點咗一杯黃皮金蛋檸檬茶真繫好好飲丫,絕對唔會踩雷,都快啲跟我啲啦!🍋黃皮金蛋檸檬茶酸味有比較低,層次有十足,都系現打出嚟嘅檸檬茶,個天飲凍嘢真繫好爽~入口系清甜微酸嘅,隨後檸檬🍋嘅香氣喺口中散,檸檬同黃皮組合喺一齊,飲起真繫好過癮好解耨,唔會有任何嘅澀有,多層次嘅口感,幾乎系夠時候使啲嘅爆款!!

🍋黃皮金蛋檸檬茶
呢間鋪頭嘅檸檬茶可以講系我飲咗又想飲嘅檸檬茶,獨特創新嘅口感,好啱我哋當下嘅後生仔。喺屋企,想飲、喺辦公室想飲、行街都想飲,我驚你哋同我一樣上頭,每日都要飲杯,但系我都忍唔住,想分享出嚟畀你。啲嘅呢杯酸飲品🧃jujuju好飲!酸酸甜甜哋口感,我鐘意🥰,飲埋仲有檸檬嘅清香,鼻腔度都系馥郁嘅香味,層次分明嘅口感好上頭,飲哂之後瞬間幾血翻生。真系飲啖就上頭嘞!好飲到停唔落嚟,而且仲好啱影相打卡嘅,顏值好高,影相,好出片。贊爆呢杯黃皮金蛋檸檬茶🍋

贊爆呢杯黃皮金蛋檸檬茶🍋
2023-12-25
超級愛飲檸檬茶嘅我,梗系要嚟呢間鋪頭試嚇呢杯黃皮金蛋檸檬茶啦!飲咗一啖之後就唔可以拒絕嘅檸檬茶,好飲到停唔落嚟,睇落系簡單嘅食材,但系味道就一啲都唔簡單,真系唔好錯過好嗎?姊妹們!!呢杯黃皮金蛋檸檬茶選用嘅都系新鮮到檸檬同黃皮,呢兩個碰撞出茶都幾有新意嘅,現錘現打,點咗兩杯好飲又清爽,酸甜好味好特別嘅感覺,回味都系滿滿打香氣~入面仲有好多黃皮果肉,飲檸檬茶嘅時候,仲可以噍一噍裏面嘅果肉,呢種感覺幾好。

嚟香港一定要飲呢杯黃皮金蛋檸檬茶,每一次過嚟度玩梗系都要嚟幫襯呢間鋪頭,飲過好多次嘞,返屋企之後都會對佢嘅味道一直念念不忘。味道依然系可以保持住水準,系我中意嘅味道。滿滿一杯嘅黃皮果肉,黃皮遇上檸檬碰撞出唔同嘅味道,簡直就係天作之合,錫量一啲都唔會酸澀,酸酸甜甜哋好清爽解耨。飲每一啖都覺得好幸福,飲哂都可以食果肉,太滿足咗!鐘意食黃皮嘅朋友一定都會中意呢一杯嘅。行街使飲嘅爆打檸檬茶,絕對唔少得呢間鋪頭!!唔怪之得大家嚟香港都鐘意飲呢杯嚟香港一定要飲呢杯黃皮金蛋檸檬茶,每一次過嚟度玩梗系都要嚟幫襯呢間鋪頭,飲過好多次嘞,返屋企之後都會對佢嘅味道一直念念不忘。味道依然系可以保持住水準,系我中意嘅味道。滿滿一杯嘅黃皮果肉,黃皮遇上檸檬碰撞出唔同嘅味道,簡直就係天作之合,錫量一啲都唔會酸澀,酸酸甜甜哋好清爽解耨。飲每一啖都覺得好幸福,飲哂都可以食果肉,太滿足咗!鐘意食黃皮嘅朋友一定都會中意呢一杯嘅。行街使飲嘅爆打檸檬茶,絕對唔少得呢間鋪頭!!

行街使飲嘅爆打檸檬茶,絕對唔少得呢間鋪頭!!
朋友同大家分享呢个我一周啲咗三次嘅茶饮店,佢哋屋企嘅酸饮品真系都好好饮丫,每一款酸饮品嘅价格都几实惠嘅,佢哋屋企嘅柠檬居然唔识苦涩,体验有系几好,钟意饮柠檬茶嘅快去打卡啦。真系狠狠拿捏住咗我个心,黄皮、柠檬西融合嘅啱啱好,佢两个交融喺埋一齐畀我眼前一天光,口感清爽,一啲都唔会厚重,觉得自己瞬间都变得,更加健康,满满一杯充满咗维他命C.,系一个好好嘅补充剂。真系百饮唔耨嗰种!真系好舍得畀料,肉眼可见嘅!多多黄皮果肉,下次嚟仲要再啲!

2023-12-28 131 浏览
奶茶咩都唔夠解渴,最中意嘅,都系啲生果茶,真系唔少得呢一杯續命水!!平時如果中意呢種慵懶休閒嘅朋友,可以無聊嘅時候約上三五好友過嚟飲杯酸飲品,邊飲便暢傾,盞喺度過一成個下午~第一次飲呢個黃皮金蛋檸檬茶,本來以為會踩雷嘅,冇諗到呢個褦可有咁好飲,一嘢連續飲兩杯,唔會好甜都唔會耨,入口系黃皮味道走先出嚟,然後檸檬嘅清香,兩個味道褦喺一起,好清新~鐘意飲果茶嘅,都可以嚟檸濛濛飲呢杯黃皮金蛋檸檬茶,值得大家去試下哦!

嗨!朋友,今日畀你哋舉薦一家我超鐘意嘅一間鋪頭,如果同朋友喺附近行街,又唔想飲奶茶,如果你都系鐘意飲果茶嘅人,咁呢間鋪頭絕對系你不二之選。呢一杯黃皮金蛋檸檬茶,入面有黃皮仲有檸檬,真系絕配呀!無論系酸甜好味,定系微苦返甘都可唔可以滿足你對於檸檬茶獨特口感嘅吼。用嘅都系新鮮嘅黃皮,甜度啱啱好,同茶底西融合嘅恰到好處~喺檸濛濛,你可以喺呢度盡情享受到最正宗嘅手打檸檬茶,我同你保證!一旦飲過呢度嘅檸檬茶,你就會喜歡架

諗唔到呢杯酸飲品仲真繫有啲嘢,我真系愛慘呢杯黃皮金蛋檸檬茶丫,次次嚟香港都使啲嘅,唔該姊妹們都快去試,強烈安利。佢哋屋企嘅酸飲品都系由任選都唔踩雷嗰種,我特別鐘意飲佢哋屋企嘅檸檬茶,第一次飲嘅時候,就驚豔到我啦,真系巨巨巨巨好飲!同出便嘅檸檬茶過,呢一杯黃皮金蛋檸檬茶真系太極喇!滿滿嘅都系黃皮果肉,用埋檸檬,口感豐富~檸檬茶可以解耨!繁忙嘅生活中應該畀自己一杯檸檬茶,享受片刻嘅寧靜,每日都充滿甜蜜!

2023-12-20 130 浏览
喼弗又想飲飲料,然後畀我發現咗呢間寶藏檸檬茶店,完全飲唔出檸檬嘅酸澀有,我個人真系超鐘意飲呢款酸飲品🧃黃皮金蛋檸檬茶:檸檬加黃皮嘅碰撞,一下手勢就裝咗,我重有朋友,飲埋都幾唔錯嘅,仲保留住黃皮嘅清香同酸甜,配合住檸檬嘅清香,口味一級叻,特別解耨、清爽嘅口感,而且黃皮嘅果肉真系超級多嘅,都繫好新鮮嘅果肉。強烈sell你哋呢杯黃皮金蛋檸檬茶🍋,鐘意飲酸飲品嘅,絕對唔可以錯過。佢哋屋企嘅檸檬茶清爽解耨,真系擼抽、食燒嘢食、炸雞好拍乸啊!

2023-12-20 132 浏览
真系冇講笑嚟香港玩🇭🇰連續一週每日都飲呢個黃皮金蛋檸檬茶🍋,旅行行住行住都好累,總能喺附近揾到想飲啲酸飲品。店裏老闆人好熱烈,如果同我一樣有選擇困難症嘅話,直接就啲呢一杯黃皮金蛋檸檬茶。黃皮果肉同檸檬西融合嘅恰到好處!!口感好豐富,檸檬嘅酸澀度適中,好似我呢種鐘意飲酸嘅人,真繫好鐘意呢一杯,味道好清新,茶味好濃,真繫好絕呀!我應承到香港嚟旅遊,一定都要離呢度飲杯檸檬茶,唔飲一次等於白嚟哈哈哈,真繫好好飲。