2024-01-31
今天嚟到中環揾食,搞到啖啖滋味,真是滿足到我呢個吃貨!🌟 首先,啖啖Cheese & Onion Triangles,啲芝士同洋蔥味道咁配,食落去真係爽口,啲餅嘅酥脆聲令人一聲過癮!一啖又一啖,根本停唔到口。🧀再講下佢哋新出嘅雪糕,哎呀,我差啲就瘋狂啦!聖多美朱古力嗰個,入口即溶,濃郁到犯規,真係朱古力控嘅天堂!馬達加斯加雲利拿呢,滋味綿密,每一啖都感覺到雲利拿嘅純粹,甜而不膩。🍦至於焦糖海鹽,喂,個甜鹹對撞,太正喇!最後,哥倫比亞咖啡,解饞得嚟又提神,飲杯咖啡都未必咁正。每款口味都喺味蕾上跳舞,我只能話,勁過癮,啲嘢食好有層次,真係食家必試!當然,末了呢款Spirit of Summer嘅乳酪系列,每個味道都好似帶我去咗唔同嘅國度旅行,開心過癲,攞返屋企正!🍨真心推介,唔理你係咪食家,喺呢度,你總會揾到你嘅至愛!快啲嚟試吓,唔好錯過啦!