2021-09-14
最近好出名的打卡cafe 圓型位得2個 我平日去好幸運可以坐到❤️ 服務員十分之nice 周圍打卡都冇阻我 真係唔好意思阻到佢地做野😌Yuzu Toast with Salmon & red onion ($92)Toast份量不大 算係輕食 但三文魚幾新鮮😋 而且多士上面有柚子醬 感覺好清新🤩沙律醬仲有三文魚粒同洋蔥 冇咁heavy😋😋Mentaiko Pasta ($118)明太子意粉微辣 而且唔係好多cream嘅醬 比較乾身 變左食落冇咁漏🥰🤤 意粉軟硬適中 明太子味道都香濃😋Hojicha roll cake ($65)雖然有點貴 但焙茶蛋卷超好食😋😋中間嘅焙荼cream勁軟滑又smooth 而蛋糕好鬆軟 焙茶味香濃🤩 面頭仲有cream 同幾粒水果裝飾 味道更豐富又帶點酸 唔會好漏😋 如果可以再多啲水泥就好啦😇 Flat white ($45)Hojicha Latte ($55)飲唔算大杯 但品拉花幾靚 但個人喜歡重奶味啲❤️
Mentaiko Pasta ($118)
Hojicha roll cake ($65)
Flat white ($45)
Hojicha Latte ($55)
飲唔算大杯 但品拉花幾靚 但個人喜歡重奶味啲❤️