2023-09-15
🏕️Morokok旺角鬧市空中花園🌲🌺🏺中秋節就到喇,又係時候同小朋友同埋屋企人歡渡中秋🌝!喺旺角嘅Morokok 餐廳都有中秋節主題🎊佈置同teaset🍰☕ ,一於同daddy mammie同埋小朋友提早慶祝先🎉!一踏進Morokok就已經好有驚喜🎈!摩洛哥風圓拱門🏮好似走進時光隧道咁 , 室內餐廳8000呎,環境好大好有空間感啊!而枱與枱之間仲好闊落添啊而戶外設有2000多呎神祕空中花園,仲擺放了多個巨型中秋擺設🎆!夜晚仲會開著晒燈飾💫,喺度賞月都唔錯啊🌕✨✨!而Morokok 同 Littlebake 推出最受歡迎~🥮花好月圓下午茶。精緻下午茶茶點:*班蘭流心奶黃月餅*流心奶黃月餅一口凍蝦杯花生煉奶薄餅泰式柚子沙律雙色芒果糯米飯泰式沙嗲雞肉串燒熱水果茶特別推介🥮月餅,自家品牌,全人手製無添加,香港製造。而我就最鍾意班蘭流心奶黃月餅入口濃厚斑蘭香,再加上淡淡咸蛋奶黃香,食落口唔會覺得膩添!而其餘嘅多款Morokok泰式小食亦都好有水準,性價比高💯!今個中秋佳節,一定要黎Morokok 賞月打卡啊🌝!日期:9月8日至30日
應時段:14:00-18:30價錢:$268/2位 (原價:$
一踏進Morokok就已經好有驚喜🎈!
而Morokok 同 Littlebake 推出最受歡迎~
🥮花好月圓下午茶。
精緻下午茶茶點:
泰式柚子沙律
雙色芒果糯米飯
泰式沙嗲雞肉串燒
熱水果茶
特別推介🥮月餅,自家品牌,全人手製無添加,香港製造。
今個中秋佳節,一定要黎Morokok 賞月打卡啊🌝!
日期:9月8日至30日
應時段:14:00-18:30
價錢:$268/2位 (原價:$498)
@morokok
#旺角鬧市空中花園