2023-06-02 36 浏览
呢間餐廳位於元朗八鄉上村附近,因為我地weekend去,驚冇位所以預先訂左位🫶我地一人點左一份Share,其中我地最鍾意嘅係煙燻火腿法式可麗餅。餅皮軟熟和帶有微微的麥香。包住椰菜絲沙拉同芝士,煙燻火腿味道鹹香,督穿蛋黃撈勻口感更creamy,好好食😋😋飲品方面,我地兩杯都係紫色飲品,用左天然的蝶豆花沖製。味道清爽之餘,用黎打卡都好靚。我果杯係無糖青檸味,而Candy果杯就係荔枝味,上有一大塊圓形嘅粉紅花瓣冰裝飾,杯底有好靚嘅紫色椰果。雖然黎呢度有少少遠,但應該都會再黎🫶我地食完仲打左好耐卡,個花園影相真係好靚而且食物和飲品都很好味。P.S. 臨走前買左兩個小食返去俾🐗食。估唔到過左2個鐘韓式辣烤雞翼和泰式炸蝦餅仲脆,仍然好好食!

• 煙燻火腿法式可麗餅
2023-05-29 55 浏览
喺元朗呢間就黑色華麗風格嘅餐廳🥰 我已經book mark咗好耐好耐😍 趁長假期就去打下卡😎 餐廳主要係以黑色為主調😍 配合透明嘅枱櫈🥰 好有型格😎 又帶有啲神秘感❤️ 外邊就好有田園風👍🏻 係兩種好唔同嘅感覺❤️ 仲有一間房係放滿咗好多復古傢俬😎 真心大家都打到手軟😆溫泉蛋燒汁牛仔肉意大利粉🍝 ($168)意粉軟硬度適中👍🏻 牛仔肉好軟熟🥰 配埋個燒汁,三色椒🫑蕃茄仔🍅 同埋隻溫泉蛋🥚 味道更加豐富❤️黑松露香煎帶子大蝦法式可麗餅🦐 ($168)賣相勁靚🥰 可麗餅外面帶少少脆身👍🏻 入邊夾住好多椰菜🥬 同埋芝士🧀 混埋蛋黃醬😍 同中間隻蛋🥚 當然唔少得帶子同埋大蝦🍤 好食😋甜菜石榴汁/ 藍蝶百里香青檸梳打🍋 ($78@)兩杯賣相都勁靚🥰 好igable❤️ 味道都好清新健康🌿 啱晒夏天飲👍🏻

溫泉蛋燒汁牛仔肉意大利粉🍝 ($168)

黑松露香煎帶子大蝦法式可麗餅🦐 ($168)

甜菜石榴汁/ 藍蝶百里香青檸梳打🍋 ($78@)
2023-05-28 37 浏览
先講缺點,位置真係偏僻啲,唔揸車就要去錦上路站轉巴士/van仔先入到黎!不過嚟到見到個環境係值得嘅!大!呢度好大!如果坐室外真係置身於外國皇宮花園一樣,但由於天氣太熱啦🥵店員都建議我哋坐室內有冷氣,原來室內都唔差喎,黑色酒杯壁櫃、水晶吊燈、四周擺滿花花💐超華麗!食物方面🍴黑松露薯條一貫西餐廳水準,人見人愛的小食,不特別評論。蒜香蟹肉帶子意大利粉材料豐富,帶子鮮美,碎蒜香口惹味,意粉軟硬適中且入味。煙三文魚配奶油芝士法式可麗餅面層鋪滿煙三文魚,中心有流心太陽蛋🍳可麗餅金黃鬆軟,裏面滿滿椰菜絲同火箭菜,仲有碎芝士,個人覺得好啱女生食,份量啱啱好!繆斯玫瑰花茶冷熱可選,冰係另上,茶味偏淡,玫瑰花加入九層塔等香草🌿,充滿香氣,裝茶嘅瓶同杯都好精緻,適合打卡😜食完可以到戶外影相,店員都好友善,臨走介紹花園內有間小黑木屋🛖其實係家私店,擺設得好靚點且有冷氣❄️,可以入去參觀同影相📸️等下次天氣涼啲會再去,一定要坐室外!
不過嚟到見到個環境

食物方面🍴

黑松露薯條
一貫西餐廳水準,人見人愛的小食,不特別評論。

蒜香蟹肉帶子意大利粉
材料豐富,帶子鮮美,碎蒜香口惹味,意粉軟硬適中且入味。

繆斯玫瑰花茶

等下次天氣涼啲會再去,一定要坐室外!
Weekend最鍾意去搵一d打卡餐廳嘆下食物、影下相,過慢活人生😌✨呢個星期終於去咗bookmark左超級耐既打卡餐廳《Muse Furniture Lab》🍴餐廳位於錦田,好有郊區隱世feel😌🌿交通方面,可以喺荃灣搭51號巴士,或者元朗搭64K,對於住新界西既我黎講,唔會好難去😆💕餐廳環境的確好正!!一去到就被一大片草地吸引🌿🍃草地上放左唔少盆栽、花卉,感覺清新舒服,充滿田園風情🌻另外仲有幾個好有心思既鳥籠打卡位,我地去到要打卡打返夠本,先捨得離開🤭成個餐廳範圍分別有兩個室內空間,都係以黑色為主調,走華麗歐式庭園風格,好有格調🖤一間主要係用餐區,另一間係珍藏展覽館,裡面擺放左好多好有特色既傢俬,都好值得打卡🧸🪑🛋️😍 ❥ 黑松露香煎帶子大蝦法式可麗餅 $168聽講呢間餐廳出名食可麗餅,黎到當然要試一試😋配料為帶子同大蝦,各有2件🍤帶子煎得好香口,鮮甜彈牙😋大蝦都好有鮮味!可麗餅餅底偏薄身,面頭配上千島醬同太陽蛋,內裡就充滿椰菜絲同芝士🧀🧀好誘人😍由於份量都唔少,建議兩個女仔一齊share食!!❥ Ice Cream🍦$88天氣好熱🥵所以叫左杯雪糕降降溫~大大杯,賣相好靚🍧有5種口味可

餐廳環境的確好正!!
一去到就被一大片草地吸引🌿🍃
草地上放左唔少盆栽、花卉,感覺清新舒服,充滿田園風情🌻

❥ 黑松露香煎帶子大蝦法式可麗餅 $168
聽講呢間餐廳出名食可麗餅,黎到當然要試一試😋
由於份量都唔少,建議兩個女仔一齊share食!!

❥ Ice Cream🍦$88
天氣好熱🥵所以叫左杯雪糕降降溫~
大大杯,賣相好靚🍧
有5種口味可以揀,我地揀左法式焦糖燉蛋味💛
Movenpick既雪糕真係超級好食🤤❤️質地軟滑,味道甜而不膩😋
雪糕面層仲加入左朱古力醬🍫而底層就係曲奇餅碎🍪口感層次好豐富呢!

❥ 宇治抹茶麻糬 🍵 $58
麻糬口感煙韌,涼涼地,入口清新!
微微苦澀既抹茶粉配搭黑糖漿,味道好夾💚

❥ 西柚蒟蒻梳打 $63
西柚味道酸酸甜甜~好refreshing🍹
蒟蒻數量都唔少,可以一邊飲一邊有野咬下👍🏻

❥ 藍蝶百里香青檸梳打 $78
賣相好靚好夢幻啊💜
味道好清香,消暑解渴一流🥳

溫馨提示♥️記住要著靚靚黎瘋狂打卡!因為真係有好多打卡位🥰
2023-05-20
下午茶
𓂃 𓂃元朗錦上路佔地約兩萬呎的園林餐廳 MUSE FURNITURE LAB,其實是由售賣家品單品開始。到後來提供Trunk傢具訂造和 Interior Design,近年才發展田園餐廳。餐廳的裝潢走黑色華麗風格,室內室外的座位都不難見到特色精品傢具。食物主打精緻fusion菜式。店員們都笑容可掬,還熱情地介紹招牌菜式,服務滿分。𓂁 牛油白酒燴青口 $118青口size雖然不算大,但份量很多!正因為是小青口所以肉不會靭,牛油白酒汁十分惹味!還附上脆炸麵包塊,蘸牛油白酒汁非常滋味。必點推介!𓂁 韓式辣烤雞中翼 $88雞中翼有好幾款口味,我們點了韓式辣烤雞中翼。不會很辣,香脆可口,屬於吃一口便欲罷不能的小吃。𓂁 煙三文魚配奶油芝士法式可麗餅 $148可麗餅是這裡的signature,有甜有咸,口味多元化。煙三文魚配奶油芝士當然鹹香惹味,上面還有一隻漂亮的太陽蛋。視覺味覺同樣出色。𓂁 甜菜石榴汁 $78非常打卡的粉紅色漸層,來自甜菜頭的天氣顏色。加入甜甜的石榴汁令整杯飲品健康又美味。𓂁 熱情果芒果橙紅茶 $78來一壼熱情果芒果橙紅茶,清香解膩。還可以refill,和閨蜜聊天必點。餐廳每個角落

𓂃 𓂃

甜菜石榴汁

𓂁 牛油白酒燴青口 $118
還附上脆炸麵包塊,蘸牛油白酒汁非常滋味。必點推介!

𓂁 韓式辣烤雞中翼 $88

𓂁 煙三文魚配奶油芝士法式可麗餅 $148

韓式辣烤雞中翼

𓂁 甜菜石榴汁 $78

𓂁 熱情果芒果橙紅茶 $78

餐廳每個角落都是打卡位,但原來食物飲品一點都不馬虎。和朋友挑一日來這裡聚會,環境漂亮又有美食,實在非常值得到訪。不過緊記要先訂座喔。

𓇫 𓇫

熱情果芒果橙紅茶

2023-05-13
甜菜石榴汁
韓式辣烤雞中翼
熱情果芒果橙紅茶
2023-05-22 205 浏览
好耐之前已經經常係ig見到呢間好靚嘅餐廳,今日趁住好天氣,終於有機會黎打卡了。餐廳雖然位於鄉郊地區,但其實搭巴士已經係正門口落,交通都尚算方便。一入門口已經見到大片草地,同埋大花環、大鳥籠等等,真係個個位都係打卡熱點。餐廳可以選擇坐室內或室外,今日天氣較熱就揀咗坐室內,室內又係另一種風格,暗黑嘅裝潢加上大吊燈好有古典風味,同陽光嘅室外形成強烈對比。蒜片辣椒欖油大蝦意大利粉 :大蝦新鮮彈牙,意粉煮得唔會太淋有咬口,加咗蒜片、洋蔥及辣椒,味道辣辣地好惹味。黑松露香煎帶子大蝦法式可麗餅 :兩隻大蝦及帶子分佈係可麗餅四角,中間加上太陽蛋,賣相好吸引;可麗餅夾住滿滿嘅椰菜絲及芝士,口感十足,味道唔會太鹹,非常有驚喜。炸魚手指配薯條 :一份有六條,魚手指及薯條都炸得香脆,沾埋千島醬更加好味,伴碟仲有沙律菜,食完炸物後食,可以消除油膩感。食完飯千祈唔好急住走,記得去埋旁邊嘅古董傢俱陳列室打卡呀。

蒜片辣椒欖油大蝦意大利粉 :

黑松露香煎帶子大蝦法式可麗餅 :

炸魚手指配薯條 :

食完飯千祈唔好急住走,記得去埋旁邊嘅古董傢俱陳列室打卡呀。
2023-05-21
  • 黑松露香煎帶子大蝦法式可麗餅
  • 蒜片辣椒欖油大蝦意大利粉
2023-05-21 49 浏览
我book12:30, 未夠1:30就被侍應催埋單。明明話有85分鐘用餐時間。佢話今日full booking, 唔可以俾我地食耐d. 即係有人早到就趕我走?食物質素ok嘅,但唔夠時間食,好食到識飛,我都欣賞唔切.
食物質素ok嘅,但唔夠時間食,好食到識飛,我都欣賞唔切.

2023-05-19 156 浏览
又帶住呀b去食好西打卡💕呢日仲係兩個bb🤣再訪 感覺依然很棒,環境好chill最喜歡地方闊落坐得舒服有一大片草地呀b可以周圍跑放電一流😂仲係草地大玩吹泡泡🫧復古屋好有格調打卡正😎有highchair兒童餐具好baby friendly🥰.蜜糖芥末雞中翼 $88泰式炸蝦餅 $88黑松靈香煎帶子大蝦法式可麗餅 $168煙三文魚沙律 $128溫泉蛋肉醬意大利粉 $168西柚蒟蒻梳打 $63Iced Cappuccino $58Iced Matcha Espresso Latte $72.超多野食大人細路見到都開心🥳兩碟小食雞翼和蝦餅炸得出色,沙律🥗勁大碟!煙三文魚玫瑰花造型大家都心心眼😍滿滿沙律菜車厘茄加上麻醬岩哂而家熱辣辣的天氣👍🏻.上次食過念念不忘的可麗餅推介俾我朋友,大家都大讚好好食😋口感煙煙韌韌,入面夾住椰菜、芝士、火煎菜,再配上千島醬超正🤤仲有大蝦同帶子,大愛黑松露口味!意粉🍝店員貼心溫泉蛋另上,兩個bb搶住食😂.來呢到必點咖啡,真係超高質!香濃細滑,Jo飲的Matcha Espresso Latte抹茶和咖啡口味balance,咖啡嘅香帶點抹茶的回甘,超好飲😋.遠離繁囂,望住大片

蜜糖芥末雞中翼 $88
泰式炸蝦餅 $88
黑松靈香煎帶子大蝦法式可麗餅 $168
煙三文魚沙律 $128
溫泉蛋肉醬意大利粉 $168
西柚蒟蒻梳打 $63
Iced Cappuccino $58

遠離繁囂,望住大片草地食好西,再嘆杯靚咖啡,so relax🥰
  • 黑松露香煎帶子大蝦法式可麗餅
每星期最期待的就是周末的到來,皆因可以好好搵個地方躺平,放鬆心靈,充一充電🔋位於錦田,有間好吸睛的餐廳叫「Muse Furniture Lab」,岩哂我地呢班鐘意#大自然#美食#聚會#打卡一族📷Cafe設有室內和室外坐位,室內以黑色格調為主,配以透明獨特的枱櫈,呈現貴麗的英倫風格。室外坐位可以望到一片綠油油嘅大草地,白色大花環、大鳥籠等每一個角落都有店主別出心裁嘅小心思在裡面。🍴燒雞沙律超級colourful🥗,意想不到有足足4大塊雞肉。食材新鮮豐富,有羅馬生菜、火箭菜、小蕃茄、櫻桃蘿蔔,加埋脆脆的麵包粒,用芝麻醬拌一拌,味道岩岩好!🍴黑松露香煎帶子大蝦法式可麗餅必點招牌signature🤩!可麗餅皮薄香口,內裡有滿滿的椰菜絲 、火箭菜和車打芝士,口感濕潤鬆軟,中間的太陽蛋仲有點流心添。配埋黑松露帶子一齊食,鹹鮮濃郁,好有層次!🍴蒜片辣椒欖油大蝦意大利粉意粉的軟硬度適中,有口感,加左蒜片和辣椒,好惹味開胃。海蝦大大隻🦐,煎到香噴噴的,幾新鮮彈牙!🍹西柚蒟蒻梳打酸甜甜的,清新解膩

🍴燒雞沙律

🍴黑松露香煎帶子大蝦法式可麗餅

🍴蒜片辣椒欖油大蝦意大利粉

🍹西柚蒟蒻梳打
酸甜甜的,清新解膩
2023-05-14 48 浏览
錦上路大草地竉物友善西餐cafe✨🌸🍀以英倫風懷舊傢俬為賣點,有內外的座位安排,室內以黑色型格為風格,外面則以白色配綠色大草地,令人有舒適的感覺,小狗也可以進入餐廳範圍,是一間竉物友善的餐廳。餐廳設有停車場,約有十個泊車位左右,先到先得,每小時$20。🚗🚙《煙三文魚配奶油芝士意大利粉》$148忌廉口感滿滿的意粉,表面舖滿了碎碎的煙三文魚,加上芝士的香濃味道,令其意粉十分惹味,又香又滑順,咸度適中。《煙燻火腿法式可麗餅》$138推薦的美食,法式可麗餅,賣相已勝,打卡無得輸!可麗餅煎得又脆又軟熟,口感很特格!另外食材也很足料,煙燻火腿大件肥瘦適中。《川寧玫瑰果洛神花草茶》$78飲品方面也很特別,花茶有多種選擇,又有冷和熱的選擇,而且杯子和水壺也很精美!
錦上路大草地竉物友善西餐cafe✨🌸🍀

《煙三文魚配奶油芝士意大利粉》$148

《煙燻火腿法式可麗餅》$138

《川寧玫瑰果洛神花草茶》$78
第一次去就愛上左,好想去多次去打卡食野❣️叫左2個意粉、1個小食同2杯野飲,全部都好好食😋溫泉蛋燒汁牛仔肉意粉,無想過西式餐廳都可以煮到有啲鑊氣,好香,好夠味。煙三文魚配奶油芝士意粉,依個真係好出色😍😍超級鍾意食!好creamy、但又唔會好漏,又好夠煙三文魚,唔會只係得少少,好足料!芝士肉醬大啡菇配薯條,依個都好正,因為個大啡菇好有汁,食落又好有層次,真係好yummy,加上我又好鍾意食薯條同菇,依個配搭真係滿足哂我。🥰飲品叫左石榴熱情果梳打、同芒果沙冰,兩杯都好夠味,梳打個杯既冰都有香草係入面,真係好靚😊唯獨依個地方比較偏遠,無車既話真係唔係咁易去。但食同環境真係很好!
第一次去就愛上左,好想去多次去打卡食野❣️

叫左2個意粉、1個小食同2杯野飲,全部都好好食😋

芝士肉醬大啡菇配薯條
煙三文魚奶油芝士意大利粉
溫泉蛋牛仔肉意粉
芝士肉醬大啡菇配薯條
煙三文魚奶油芝士意大利粉
溫泉蛋牛仔肉意粉
2023-05-11 173 浏览
位於元朗錦上路附近,有一間復古奢華風cafe ,主要以黑色為主,而且仲有好多歐陸同埋美式風格特色家具擺設,天花仲以歐式吊燈為主,非常之奢華🤗🤭😽餐廳以慢歎輕食為主,法式可麗餅係呢間cafe signature 之一🤤每枱必點😏👍🐖煙燻火腿法式可麗餅🤤可麗餅餅薄而且煎到金黃色,中間有唔饀料,椰菜絲 、芝士、沙律菜、仲有煙燻火腿,加埋中間嘅太陽蛋一齊食,味道清新得嚟而且仲好有層次😍🤤擺盤精緻,真係igable 🤩煙三文魚配奶油芝士意粉呢度意大利粉🍝都好受食客歡迎,油潤煙三文魚加上香濃奶油芝士嘅醬汁,每一啖都充滿咗creamy 嘅醬汁,非常好食😌😋呢度啲飲品好igable,天氣咁熱就梗㗎係飲番啲冰凍洛神花茶,立即透心涼晒😙😗😝食完野之後,我哋仲去左參觀傢俱陳列室,入面有古董電話、sofa🤞🏼我哋仲有咗好多相👍草地花園都係呢間餐廳特色之一,好多唔同類型嘅裝飾,仲可以先好多女神相😍😍😍📍Muse Furniture Lab📍元朗錦上路26C號地鋪

🐖煙燻火腿法式可麗餅🤤

煙三文魚配奶油芝士意粉

📍Muse Furniture Lab
📍元朗錦上路26C號地鋪
2023-05-04
  • 煙三文魚配奶油芝士意大利粉
  • 煙燻火腿法式可麗餅
2023-05-11 39 浏览
位於錦上路嘅Muse Furniture Lab以暗黑裝修為主‼️室外有一片打卡大草地室外室內形成強烈嘅對比❤️✨溫泉蛋燒汁牛仔肉意大利粉牛肉同意粉都好惹味,食到停唔到口牛仔肉入口軟腍入味意粉軟硬適中👍🏻口感有彈性貼心地溫泉蛋係另上可隨個人喜好加入意粉享用✨煙三文魚配奶油芝士法式可麗餅可麗餅邊位脆卜卜👏🏻切開裡面有好多新鮮沙律菜同有鹹香味嘅煙三文魚一齊食口感嫩滑又有香脆感,味道甘香濃郁✨韓式辣烤雞中翼雞翼好大隻飽滿,啖啖肉外皮香脆,肉質軟滑多汁✨凍川寧蜜桃熱情果茶做得好精緻‼️成支酒咁上枱🤣冰塊內有香草🌿加強果茶清新感蜜桃味香郁可口🍑熱情果清甜解渴✨特濃咖啡梳打加咗梳打,令咖啡味更突出酸中帶甘❤️非常醒神

位於錦上路嘅Muse Furniture Lab
以暗黑裝修為主‼️室外有一片打卡大草地
室外室內形成強烈嘅對比❤️

✨溫泉蛋燒汁牛仔肉意大利粉
牛肉同意粉都好惹味,食到停唔到口
牛仔肉入口軟腍入味
意粉軟硬適中👍🏻口感有彈性
貼心地溫泉蛋係另上
可隨個人喜好加入意粉享用

✨煙三文魚配奶油芝士法式可麗餅
可麗餅邊位脆卜卜👏🏻
切開裡面有好多新鮮沙律菜
同有鹹香味嘅煙三文魚一齊食
口感嫩滑又有香脆感,味道甘香濃郁

✨韓式辣烤雞中翼
雞翼好大隻飽滿,啖啖肉
外皮香脆,肉質軟滑多汁

✨凍川寧蜜桃熱情果茶
做得好精緻‼️成支酒咁上枱🤣
冰塊內有香草🌿加強果茶清新感
蜜桃味香郁可口🍑熱情果清甜解渴

✨特濃咖啡梳打
加咗梳打,令咖啡味更突出
酸中帶甘❤️非常醒神
《元朗望住綠色草地享受陽光》୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧香港地平時食飯都好多人,有時想搵啲靜靜地嘅同另一半傾下計嘅地方都好少。今次就專程入去元朗一間有鳥籠和草地嘅打卡餐廳《Muse Furniture Lab》。餐廳分左室內和室外兩個區域,室內會有冷氣和水晶吊燈,室外就可以享受陽光和草地。最近有陽光又唔係好熱我就揀左室外。煙三文魚配奶油芝士意大利粉 $148意大利粉軟硬適中又掛汁,好濃厚嘅奶油和芝士味道,配合帶咸香嘅煙三文魚,味道恰到好處。煙燻火腿法式和麗餅 $138除左意大利之外,和麗餅係佢地嘅signature菜式。和麗餅呈四方形,中間會有一隻流心太陽蛋和煙燻火腿。食之前當然要先打碎中間嘅流心蛋,待蛋汁滲透和麗餅就可以食用。和麗餅邊緣焦香又有蛋味,中間更加放左芝士,好鬆軟又有火腿嘅煙燻味,味道相當有層次。火龍果西柚汁 $78用左火龍果和西柚鮮榨,酸酸又甜甜地,好似係夏日降降溫。川寧玫瑰果洛神花草茶 $78用咗一款好似香水瓶嘅玻璃瓶去盛載花茶,打開瓶蓋再將花茶緩緩地倒入長身嘅玻璃杯,感覺真係好治癒,花草帶花香又有微微酸味,亦都好清新又開胃。💫人均$200如果唔想
《元朗望住綠色草地享受陽光》

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧

煙三文魚配奶油芝士意大利粉 $148

煙燻火腿法式和麗餅 $138

火龍果西柚汁 $78
用左火龍果和西柚鮮榨,酸酸又甜甜地,好似係夏日降降溫。

川寧玫瑰果洛神花草茶 $78

💫人均$200

如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘
多謝大家!!!

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
2023-05-06 33 浏览
Bookmark 左好耐嘅打卡熱點,終於今日可以有機會可以試得到! 餐廳出面有一塊大草地,環境同擺設非常清幽寧靜, 絕對係一個打卡同影靚相嘅好去處。從佢哋個名都可以估,Muse係做傢俬同設計時起家嘅,所以室內嘅擺設都非常之靚同埋令人覺得好舒服。先黎飲品,玫瑰果洛神花草茶非常清新,同埋個樽好靚呀 😍 打卡度滿分 紅莓乳酪沙冰酸酸甜甜,夏日消暑一流 👍煙三文魚配奶油芝士意大利粉融合了煙三文魚的鮮美和奶油芝士的濃郁,加上柔軟的意大利麵,讓人從第一口就愛上 😚煙燻火腿法式可麗餅融合了煙燻火腿的鹹香味和可麗餅的柔軟口感,配以新鮮的蔬菜同沙律醬,為呢道菜提供了更多層次的口感同味道 😋總括黎講,餐廳提供的食物同環境都非常之唔錯,有車嘅朋友唔好錯過喇!

紅莓乳酪沙冰酸酸甜甜,夏日消暑一流 👍