今日book左呢間餐廳慶祝結婚周年紀念一黎覺得環境幾特別,同埋見多正面食評環境的確幾靚,臨近萬聖節有主題佈置,幾有玩味,餐廳都幾闊落,唔會迫迫夾夾,算坐得幾舒服由於聖誕主題嘅關係,二人餐得返Halloween set Menu,於是叫左黎試下南瓜湯 - 😅麻麻地,一開始我以為係西式湯,點知打開黎睇似中式,面頭白色嘅野我食唔出係咩,個湯南瓜味,少少酸偏淡前菜有炸物(炸冬陰功飯波、炸扎肉)同燒魷魚沙律炸物 -炸飯波幾有特別,酸酸辣辣,炸扎肉就香口沙律 - 魷魚口感煙韌,唔會過熟,沙律菜配埋嗰醬都唔錯主菜有燒豬肋骨,同蕃茄墨魚仔意粉燒豬肋骨 - 係成個set入面最值得推介嘅,肋骨骨肉分離,好易起晒d肉出黎食,而且個邊位燒到有小小焦香,個醬調味係甜甜地,似係BBQ燒完搽咗一層蜜糖再燒個種味道,好正👍🏻意意粉 - 好一般,一般到唔知點形容😂就係普通既蕃茄意粉,但係係用新鮮蕃茄唔係用茄汁煮嘅最後加左錢要埋個甜品,都係一般,可能係我唔識欣賞士多啤梨嘅甜品整體黎講,環境係好唔錯嘅,但食物真係好一般,二人餐買單$600左右,而呢個食物質素真係未必會再嚟
今日book左呢間餐廳慶祝結婚周年紀念
一黎覺得環境幾特別,同埋見多正面食評

前菜有炸物(炸冬陰功飯波、炸扎肉)同燒魷魚沙律
炸物 -炸飯波幾有特別,酸酸辣辣,炸扎肉就香口
沙律 - 魷魚口感煙韌,唔會過熟,沙律菜配埋嗰醬都唔錯

主菜有燒豬肋骨,同蕃茄墨魚仔意粉

2023-10-26
庆祝纪念
纪念日
👨🏻‍🍳No Money So Lonely (旺角)📍旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place 4樓406-408號舖 「旺角有間隱世打卡勁靚既餐廳無人講😳」 收工約左姐妹,搵左no money so lonely chill chill,食東南亞fusion菜😝系T.O.P 4樓,就黎萬聖節,門口裝修到勁有萬聖節feel🎃🎃一直行入去都覺得玩味濃👻下午茶時段吾算多人,我地揀左個靚靚打卡位😆入面好大好靚🥲👍🏻👍🏻 Menu好得意,好靚,皮面,入面設計都好靚!!不過睇完手機落單😝手機都有食物圖片比你逐一選擇😆👍🏻 👍🏻🍽️椰香蕃茄冬蔭功炒意大利麵(辣)超辣,但系辣得來好惹味‼️百味交集,真系食到濃濃椰香、蕃茄冬陰功味,鮮蝦大隻爽口👍🏻👍🏻同意大利麵一齊竟然又夾🤣 🍽️沒有肉都好惹味的生菜包蝦片好好食好正宗!!😻揀左肉 (另有素),我諗肉應該真系肉?🤣好似🤣🤣同平時食既泰式生菜包個味道有D吾同,重味,似混左其他風味😝Fusionfusion 🍹士多啤梨玄米奶昔重士多啤梨奶昔味!!特別之處 : 成杯都加左玄米茶漿(綠色的),超香😻但系又吾會蓋過士多啤梨奶昔既味👍🏻士多啤梨
👨🏻‍🍳No Money So Lonely (旺角)

「旺角有間隱世打卡勁靚既餐廳無人講😳」

椰香蕃茄冬陰功炒意大利麵

👍🏻🍽️椰香蕃茄冬蔭功炒意大利麵(辣)
超辣,但系辣得來好惹味‼️
同意大利麵一齊竟然又夾🤣
沒有肉都好惹味的生菜包

🍽️沒有肉都好惹味的生菜包
蝦片好好食好正宗!!😻
揀左肉 (另有素),我諗肉應該真系肉?🤣好似🤣🤣
同平時食既泰式生菜包個味道有D吾同,
重味,似混左其他風味😝Fusionfusion
士多啤梨玄米奶昔

🍹士多啤梨玄米奶昔
重士多啤梨奶昔味!!
士多啤梨切到好精緻🤤裝飾得勁靚,大家吾好食左佢地🥹
芒果椰奶沙冰

👍🏻🍹芒果椰奶沙冰
好好飲!!😻超重椰奶香,可解辣!!🤣
系平時泰式個種😝甜度剛好😋👍🏻

呢到真系chillchill好地方🤤
同朋友吹水hea下,仲可以打卡!!
下午茶時段打卡吾怕尷尬,夜晚就未必打到了😝

地方超大,佈置得好有心思🫶🏻
連餐廳設計都睇得出落左好多心機,一入黎左面較隱蔽,有幾個隱蔽位,適合不想被打擾的客人,左面都另有其他多人座位供客人選擇👍🏻
餐廳右邊既座位較為寬敞,靠邊位有卡位。餐廳再入,就有2個森系神秘打卡位😙
吾止系打卡,坐都好舒服😝再入再入,仲有幾個較隱蔽既座位,系咪估佢地吾到呢😈
睇黎萬聖節,呢到又有一番玩味🤪

#nomoneysolonely #香港打卡餐廳

2023-10-26
椰香蕃茄冬陰功炒意大利麵
沒有肉都好惹味的生菜包
士多啤梨玄米奶昔
芒果椰奶沙冰
2023-10-23 88 浏览
喺一間感覺好似樹屋混合泰式嘅餐廳,而且應該都好多人唔知道間餐廳大概喺咩位置,因為喺商場最頂層果層都係比較少人行餐廳主要係玩潮味風格,掛左好多唔同嘅名畫壁燈,食物方面主打fusion菜,招牌菜有冬陰功肉骨茶等等😋-原來呢間都係Mamaday其中一個創辦人開辦嘅,而且創辦人係設計師出身所以餐廳都好有設計感-煙三文魚秘製泰式海鮮醬意大利麵🍝味道辣辣地而且麵質比較偏硬而且好惹味份量亦都啱好-人人都嗌既啖啖蟹肉擔擔飯🍚呢款係有少少失望因為多見應該都係主打菜式但係蟹肉味道唔算好濃郁而且主演嘅質地比較偏濕唔係乾身😢-泰式香蕪煎餅-柯華田丸子🫓呢款都好有驚喜,裏面嘅香蕉煎餅煎得好香脆香口,淋上朱古力醬,外面仲有小丸子搭配,雪糕係豆腐味道,可以中和返朱古力🍫嘅甜味,但係等嘅時間比較長,最好係落單,主菜嘅時候就要落埋甜品,因為都要等大概半個鐘🕕
味道辣辣地而且麵質比較偏硬而且好惹味份量亦都啱好
人人都嗌既啖啖蟹肉擔擔飯🍚
泰式香蕪煎餅-柯華田丸子🫓
人人都嗌既啖啖蟹肉擔擔飯🍚
泰式香蕉煎餅-柯華田丸子🫓
2023-10-10
泰式香蕉煎餅-柯華田丸子🫓
被咁特別嘅餐廳名吸引咗,原來同ᴍᴀᴍᴀᴅᴀʏ同一個餐廳 ɢʀᴏᴜᴘ🍴位於旺角ᴛᴏᴘ商場,餐廳主打泰式ꜰᴜꜱɪᴏɴ菜🇹🇭亦同樣走玩味路線,臨近ʜᴀʟʟᴏᴡᴇᴇɴ 🎃,仲有好應景嘅主題裝飾,睇得出係悉心準備👍🏻部分卡位係可以自成一角嘅小屋仔咁,又似樹洞🐿️,入面仲有ᴄᴜꜱʜɪᴏɴꜱ,好特別又好舒服😌,啱晒鍾意打卡嘅人🐙 大阪燒配章魚海鮮意大利麵 ($138)一上菜就聞到大阪燒嘅香味😂意粉撈埋沙律醬、紫菜絲同埋木魚碎一齊食,除左得意之外原來都ᴏᴋᴀʏ夾,幾開胃😆 🍕 冬陰功大蝦比薩 ($148)ᴘɪᴢᴢᴀ 10吋,脆邊薄批,賣相幾靚食落啖啖冬陰功味,加埋啲蝦同青檸真係有泰式風味,ᴘɪᴢᴢᴀ醬汁亦唔會太漏

位於旺角ᴛᴏᴘ商場,餐廳主打泰式ꜰᴜꜱɪᴏɴ菜🇹🇭

🐙 大阪燒配章魚海鮮意大利麵 ($138)
一上菜就聞到大阪燒嘅香味😂

🍕 冬陰功大蝦比薩 ($148)
ᴘɪᴢᴢᴀ 10吋,脆邊薄批,賣相幾靚
2023-10-19 160 浏览
服務員帶我們去四人卡位,半小時後話帶錯枱要求換枱。其實餐廳還有很多四人枱只是不是卡位。我們沒有按照換枱,那服務員就說有限時90分鐘。但食物還未到!入座時也沒有說有限時!追問食物何時到佢就話我冇落單。我給她看電話落單紀錄,她說電腦沒有,說我沒有確認送出訂單。她再我手機重新落單,叫我在限時前走。結果再check電腦也沒有,想拿走我的手機再重新落單。語氣態度惡劣。差不50分鐘就叫我埋單話時間差不多到🥵
前排去完The Old Book Store 覺得幾高質於是就約埋朋友去佢地位於旺角嘅姊妹店度食tea😆No Money So Lonely嘅裝修以森林為主題周圍都有好多植物同動物嘅擺設 好靚好啱打卡❤️臨近萬聖節 餐廳都已經有唔少萬聖節嘅裝飾👻☠️我地當日坐嘅卡位都佈置得好靚 好似置身喺叢林入面咁😍🍴貧窮是寂寞拼盤 ($168)呢款拼盤有得揀全份或者半份全份有齊哂6種炸物:蝦餅、腐皮扎肉、春卷、天掃羅蝦、炸魷魚、炸飯波半份就可以揀其中3種我地就緊係要全份啦🫢我覺得炸物全部都炸得唔錯 香脆得黎唔油膩👍🏻拼盤另配有沙律醬 我覺得如果有埋泰色酸辣醬就更好🍴大阪燒配章魚海鮮意大利麵 ($138)大阪燒嘅味道還原度都幾高 建議撈埋面頭嘅沙律醬同木魚絲一齊食雖然話係海鮮 但係似乎淨係得章魚🐙扁身嘅意大利麵食起黎似似地烏冬 成件事都幾夾嘅👌🏻🍴雪糕布朗尼 ($68)話明黎食tea 又點少得甜品☺️呢款甜品賣相好吸睛!雪糕係豆腐雪糕黎 幾好唔太甜🍦Brownie略為乾身 但係朱古力味香濃 唔錯🍫🥤白癡戀人 (+$32)下午茶套餐有奉送餐飲 如果揀其他飲品嘅話都可以減$20呢杯野飲相當邪惡!以latte做底
前排去完The Old Book Store 覺得幾高質
於是就約埋朋友去佢地位於旺角嘅姊妹店度食tea😆

No Money So Lonely嘅裝修以森林為主題
周圍都有好多植物同動物嘅擺設 好靚好啱打卡❤️
臨近萬聖節 餐廳都已經有唔少萬聖節嘅裝飾👻☠️

我地當日坐嘅卡位都佈置得好靚 好似置身喺叢林入面咁😍

🍴貧窮是寂寞拼盤 ($168)
呢款拼盤有得揀全份或者半份
半份就可以揀其中3種
我地就緊係要全份啦🫢
我覺得炸物全部都炸得唔錯 香脆得黎唔油膩👍🏻
拼盤另配有沙律醬 我覺得如果有埋泰色酸辣醬就更好

貧窮是寂寞拼盤

🍴大阪燒配章魚海鮮意大利麵 ($138)
大阪燒嘅味道還原度都幾高
建議撈埋面頭嘅沙律醬同木魚絲一齊食
雖然話係海鮮 但係似乎淨係得章魚🐙
扁身嘅意大利麵食起黎似似地烏冬 成件事都幾夾嘅👌🏻
大阪燒配章魚海鮮意大利麵

🍴雪糕布朗尼 ($68)
話明黎食tea 又點少得甜品☺️
呢款甜品賣相好吸睛!
雪糕係豆腐雪糕黎 幾好唔太甜🍦
Brownie略為乾身 但係朱古力味香濃 唔錯🍫
雪糕布朗尼

🥤白癡戀人 (+$32)
下午茶套餐有奉送餐飲 如果揀其他飲品嘅話都可以減$20
呢杯野飲相當邪惡!
以latte做底 面頭鋪滿半融嘅白朱古力同棉花糖🤤
上面再放左一粒棉花糖同少少烤核桃
Latte微苦 同甜到漏嘅白朱古力、棉花糖做番個balance
又睇得又好飲🫶🏻
白癡戀人

雪糕布朗尼
白癡戀人
2023-10-14 64 浏览
地方好大,星期五晚同朋友放工訂位,去到發現都幾鬆動,裝修風格應該係隨時變動嘅…因為最近裝飾品嘅style係跟節日嘅;野食都唔錯,不過唔算有驚喜,我地order左個二人餐,連加一差唔多$500。分量都算足夠,只係性價比一般,鍾意打卡嘅朋友不妨一試
想不到我的第一篇食評奉獻了給No Money So Lonely,碰巧選擇了這間餐廳幫朋友慶生 💘地段方便,食物質素及服務態度卻讓人頗為失望…😵整體來說,食物質素、味道未到太差,但整個體驗是不好的。我們一行三人,叫了一個二人套餐,當中包括一個「生果沙拉拼盤」、「炸蟹咖哩包」、「冬蔭公湯」、「冬蔭公大蝦意粉」、「炸物兩份」,另加一個「蟹肉擔擔飯」(沒有留下收據所以憑記憶打出來的,大概是這些)全晚最出色👍🏻調味唔錯,辣度適中,都算入味!🍝完全感受唔到蟹肉嘅鮮甜,花生味蓋過所有調味,同埋很普通的蟹籽。🦀️剛到的時候我頗有期望,可惜非常一般,麵包殼內一堆雜菜沒有驚喜。這隻天婦羅蟹實在太一般了,而且非常少肉。🍛最後一道才上的沙拉果然不應抱有期望,水洗蔬菜+自製罐頭生果(細粒到)$_$ 🥗最後的最後,我請waiter幫我們上蛋糕,遺憾地把我的驚喜破壞了😇(因為他們拿錯了… $60的切餅費就這樣飛走了。另加「炸物兩份」最後沒有出現,沙拉看來是漏上了要問才出現。希望我的朋友不要太傷心💔 最後我們以接近$800的價錢埋單,去了尖咀海傍喝好喝的黑啤慰藉一下自己的Happy Friday。

冬蔭公大蝦意粉

全晚最出色👍🏻調味唔錯,辣度適中,都算入味!🍝

蟹肉擔擔飯

炸蟹咖哩包

生果沙拉

冬蔭公大蝦意粉
可以係𝖔𝖕𝖊𝖓𝖗𝖎𝖈𝖊訂左位先 留𝖈𝖔𝖒𝖒𝖊𝖓𝖙可以話ᶠᵒʳ生日 甜品要寫名+生日快樂 又或者入座前同店員講要寫名ᶠᵒʳ生日餐廳擺設好有𝖍𝖊𝖆𝖗𝖙 連水杯同碟都表達🅽🅾 🅼🅾🅽🅴🆈 🆂🅾 🅻🅾🅽🅴🅻🆈 但係有𝔟𝔢𝔰𝔱 𝔣𝔯𝔦𝔢𝔫𝔡 就唔ʟᴏɴᴇʟʏ ʟᴀᴀᴀᴀᴀᴀᴀᴀ (づ ̄3 ̄)づ⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰ ⥅  貧窮是寂寞拼盤⥆ $𝟙𝟞𝟠我地有𝟛個人 剛好所有食物都有𝟛份有蝦餅 腐皮扎肉 春卷 天婦羅蝦 炸飯波 炸魷魚≖‿≖最驚喜係炸魷魚 個魷魚肉都幾厚⥅大阪燒配章魚海鮮意大利麵⥆ $𝟙𝟛𝟠我以為全部都係泰國菜 但竟然出現日本既大阪燒係不過不失既菜式⥅冬蔭公大蝦𝔭𝔦𝔷𝔷𝔞⥆ $𝟙𝟜𝟠個𝔭𝔦𝔷𝔷𝔞好薄好脆口 我估 我估呀下! 係自己整既𝔭𝔦𝔷𝔷𝔞底先做到錦脆錦薄 隻蝦比我期望中大⥅芒果糯米蛋糕⥆ $𝟠𝟚店員好好 除左幫我地寫名寫生日快樂 仲有蠟燭 個芒果糯米蛋糕大家都力讚好食 o(^▽^)o⥅士多啤梨玄米奶昔⥆ $𝟝𝟠𝟚個夾埋一齊唔係ᵖʳᵉᶠᵉᶜᵗ ᵐᵃᵗᶜʰ 但都好飲 酸酸甜甜既士多啤梨 有時飲飲下又有啲玄米茶溝埋一齊 打卡既飲品 都可一試⥅白癡戀人⥆ $𝟝𝟚肥肥既

⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰

⥅白癡戀人⥆ $𝟝𝟚
肥肥既白癡戀人 ୧〳 ^ ౪ ^ 〵୨係棉花糖ʟᴀᴛᴛᴇ
另一打卡飲品 底碟同杯都好靚

有好多好靚既甜品只有下午茶時段先有
唯有下次再食過啦(◑‿◐)
2023-10-13 61 浏览
突然間想食三點三,便去了No Money so Lonely 食tea。餐廳裝修好特別,有森林老虎,剛巧十月Halloween ,所有佈置為halloween feel。簡直超靚打卡位,坐位置寬敞,冷氣充足。用QR Code 落order,方便快捷。⭐流心提拉美蘇巴斯克份量十足!香滑、濃郁的巴斯克芝士蛋糕,配上香濃軟綿綿的流心提拉米蘇,好似岩漿咁流出,好滿足。⭐蕃薯紫薯話梅奶昔香滑濃沃蕃薯、紫薯配上好香滑奶味。另外,未飲過有話梅粒的奶昔,好特別,好 Fusion。⭐窩夫焦糖蘋果多多焦糖蘋果粒配合香脆窩夫,還有香滑岩鹽雪糕球,簡直就係perfect match。吸精嘅打卡餐廳,美味Fusion菜,服務員有禮貌及細心,是一間唔錯嘅餐廳。⭐No Money so lonely⭐旺角彌敦道700號T.O.P. This is Our Place 四樓 406至408號舖

⭐流心提拉美蘇巴斯克

⭐蕃薯紫薯話梅奶昔

⭐窩夫焦糖蘋果

⭐No Money so lonely
2023-10-12
2023-10-07 63 浏览
人氣餐廳👍真係好多人等位!餐湯、跟餐生果沙律👍大阪燒意大利麵當大阪燒拼到意大利粉、好創新👍炸物蜜味酸辣豬肋骨豬肋骨酸酸辣辣好入味👍冬蔭公海鲜坡蕯餅底係薄底!海鮮好足料👍Cake of the Day👍濃濃的抹茶味🎂好滿足🥰餐飲
旺角呢間泰式fusion餐廳裝修得好別緻💫用五顏六色嘅霓虹燈💡同藍, 綠, 啡色配搭各種玩味擺設🤡營造搞怪有趣嘅氣氛🩵而餐單上嘅食物配搭同名稱都同樣好得意😆可以話係創意+打卡滿分嘅泰式cafe🍹✨️泰鍾意青檸凍的蜆 $108酸酸地嘅青檸凍蜆作前菜好開胃🍋蜆肉都幾大隻飽滿😊但中間食到少少沙粒 未洗乾淨⏳️整體份量覺得少咗啲 幾個人share覺得份量多啲就好了🍴✨️泰式肉碎豬頸肉比薩 $158有創意而又好夾嘅菜色😯同一般比薩一樣用千島醬,蕃茄醬同芝士做base 皮邊烤至香脆🍕鋪上嘅豬頸肉用泰式燒汁醃好🐷加上蕃茄仔同椒等作伴料 整體味道偏酸而帶微微辛香🍅同比薩都幾夾幾惹味 幾喜歡呢個fusion菜😆✨️記得抹嘴呀墨汁卡邦尼配香煎帶子 $146另一個幾有水準嘅主菜☺️卡邦尼意粉偏粗身同硬啲 食落幾有口感🍝墨汁同拌埋一齊嘅火腿, 魷魚等帶出淡淡咸香味🦑帶子十分嫩滑多汁 簡單嘅鹽同胡椒調味唔會遮蓋食材嘅鮮甜😋✨️冬蔭功湯 $148冬蔭功嘅湯內非常足料 菇, 蝦, 魷魚等一起就超多🍤而湯底嘅辛香都足夠 但椰味就差啲 令味道層次無咁豐富🤔而蝦, 魷魚等海鮮都略帶冰鮮味 處理得唔夠妥當🧊✨️火山黃咖喱|雞搥 $16

✨️泰鍾意青檸凍的蜆 $108

記得抹嘴呀墨汁卡邦尼配香煎帶子

✨️冬蔭功湯 $148
冬蔭功湯

✨️火山黃咖喱|雞搥 $168
呢個菜色嘅擺盤相當吸引 多士同雞搥圍住鋪滿忌廉嘅火山😍脆面皮裏面包住黃咖喱同素菜🍛失望嘅點係 黃咖喱份量好少 咖喱唔但只無流出嚟 亦完全唔夠沾多士同雞搥🥲而咖哩味道就普普通通 沒有太深記憶點🫠
火山黃咖喱

火山黃咖喱

✨️黑芝麻豆漿沙冰 $52
幾特別嘅低糖飲品😉杯上有一大球黑芝麻雪球 味道好香好濃郁🥰而下層係豆漿沙冰 甜度屬於微糖 唔會好甜🥛但我就覺得豆漿味唔夠濃厚 稀咗少少🤔不過整體算都唔錯嘅飲品🙂
黑芝麻豆漿沙冰

✨️芒果椰奶沙冰 $52
而朋友點咗嘅呢杯飲品 好鮮甜解暑😆表頭放咗芒果蓉🥭而下面係椰奶沙冰🥥椰奶同芒果味都好濃郁而且好夾😛

總結:
餐廳嘅環境十分加分 裝修擺設好有誠意💞連同餐單都一貫新奇玩味風格🤪而食物方面的確好有創意 擺盤都有心思🍽味道質素中規中矩 有啲菜色都令我幾有驚喜😄好多菜色都啱3-6人share一齊食 係幾適合約朋友聚會嘅餐廳👭
2023-09-28
泰鍾意青檸凍的蜆
泰式肉碎豬頸肉比薩
記得抹嘴呀墨汁卡邦尼配香煎帶子
冬蔭功湯
黑芝麻豆漿沙冰
2023-10-03 103 浏览
位於旺角T.O.P商場入面的No Money So lonely. 我第一次去呢間餐廳食飯。佢唔係平時傳統嘅泰國餐廳。佢係一間集合泰國同西餐嘅餐廳。比較新穎同有特色。餐廳嘅擺設好得意,入面啲佈置都好colourful. 食物方面都唔錯👍我哋叫咗一啲泰國菜食物,同西式嘅食物。兩款都好味👍餐廳入面有啲座位都好靚,好啱打卡。今次我係同朋友慶祝生日。我叫咗個Tiramisu, 碟上面可以叫佢哋寫上生日快樂祝福字句。
餐廳入面有啲座位都好靚,好啱打卡。
2023-09-29
庆祝纪念
生日
2023-09-30 80 浏览
落order時,又要迫人甜品需要入座半小時內落單,想飯後甜品,後上都唔得。主菜食咗未夠一半,問都無問,主動上甜品,有雪糕的。我話未食完主菜,想後上,職員話最多幫我們放雪櫃,但都會溶。頂。。。。我心唸。。。咁你又問都唔問,主動提早幫我們上?但我都係癈事同佢嘈,無出聲。
2023-09-25 165 浏览
首先炒飯入邊有三色椒十分新穎然後碟飯一擺上枱凍嘅絕對唔會焫親咀非常為食客着想炒飯入面右多餘嘅材料只有菜同蛋可能係廚師想我地反省本個世紀嘅糧食危機豬軟骨正常但$150黎講簡直係抵 啲飯嘅硬度同條豬軟骨形成強烈對比仲要個冷氣對正張枱 食到以為自己係ElsaThis fried rice cannot be worse. It was already cold when served. There were red and green peppers in the rice but other than that, not much else. Mind you, it cost $150.
首先炒飯入邊有三色椒十分新穎然後碟飯一擺上
枱凍嘅絕對唔會焫親咀非常為食客着想炒飯入面