Odelice! (蘭杜街)

餐厅: Odelice! (蘭杜街)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2025-03-07 1053 浏览
Odelice!主打性價比法國菜,有多間分店。我最近試了位於灣仔蘭度街的分店。餐廳不大,但溫馨舒適,平日晚上時間都滿座,建議大家先訂位。我們選了$538二人餐,餐湯+2小碟+2主菜,十分豐富。*餐前麵包及餐湯蘑菇湯濃郁香滑,滿滿的蘑菇鮮味,質感細膩。伴隨的包熱呼呼的,軟熟好味。*火腿芝士拼盤(+$35)拼盤十分豐富,法式火腿柔軟細膩,西班牙火腿鹹香帶勁,與康堤芝士及 Reblochon 芝士配上麵包口感豐富且極具層次感。*阿根廷安格斯肉眼牛扒(+$50)牛扒煎烤得恰到好處,外層微微焦香,內裡鮮嫩多汁,肉質細膩而帶有濃郁的牛肉香氣。伴碟是我喜歡的粗薯條,份量十分多。*海鮮燴飯燴飯口感豐富,米飯充分吸收了海鮮的鮮甜味。蝦肉爽彈多汁,青口鮮嫩飽滿,蜆肉鮮甜細膩。醬汁濃郁而不膩,完美地將所有食材融合在一起。*蘋果肉桂可麗餅甜品部分同樣令人驚喜,可麗餅口感輕盈柔軟,上面鋪滿蘋果肉,充滿果香與微微的肉桂香氣,配上雪糕冷熱交融,甜而不膩。大推!*飲品:Frozen Strawberry Daiquiri / *Frozen Tropicolada(各$65)另外點了兩杯沙冰,一杯結合了士多啤梨果茸,

*餐前麵包及餐湯

*火腿芝士拼盤(+$35)

*阿根廷安格斯肉眼牛扒(+$50)

*海鮮燴飯

*蘋果肉桂可麗餅

另外點了兩杯沙冰,一杯結合了士多啤梨果茸,小紅莓汁,椰檬汁,清爽怡人。另一杯則由波蘿,香蕉,椰奶組合,波蘿與香蕉的香甜融合,搭配椰奶的絲滑口感,帶來濃郁而清爽的味覺享受。
2025-03-05
2025-01-22 2089 浏览
灣仔近日有新商場開幕,朋友相約參觀遊逛一番,購物後在灣仔的Odelice 晚餐!餐廳環境簡潔優雅,氣氛悠然舒適。點了二人套餐 $538,選擇都不少,點了2小食+2主菜的套餐,不錯的選擇!餐前麵包及餐湯,甘荀湯好味道!頭盆小食是火腿芝士拼盤 $35,有法式火腿、西班牙火腿、康堤芝士🧀及reblochon 芝士🧀。深紅色風乾火腿味道鹹香;跟粉紅色的火腿截然不同,是嫩嫩的口味。另一份是法式點心拼盤 $30,有多款小點心,蟹🦀肉撻味道甚好,吞拿魚醬配麵包亦相信夾,得喜歡這拼盤。主菜點了煎鴨肝,油封鴨腿意粉 $35,鴨肝味道香濃,鴨腿鹹香惹味,質感軟腍。意大利粉軟硬適中,味道不錯。另一份是黑豚帶骨豬鞍 $45,炭燒格仔紋清清楚楚的印在豬鞍上,賣相甚好。肉質軟熟,加上燒汁及薯條,nice!飲品揀了神奇芒果 $52,用了芒果🥭、熱情果及椰奶攪拌而成,味道清涼甜美,深得我心。法國熱茶 - 洋甘菊 $40,悠然自得的嘆杯茶,感覺良好。火焰橙酒可麗餅 $88,火焰過後,橙酒味道仍是滿滿的,沾滿了橙酒的可麗餅,味道提升了不少。栗子🌰蛋糕🍰,新出品,蛋糕質地軟棉,栗容美味,很不錯。

餐廳環境簡潔優雅,氣氛悠然舒適。

餐前麵包及餐湯,甘荀湯好味道!

法國熱茶 - 洋甘菊 $40,悠然自得的嘆杯茶,感覺良好。

栗子🌰蛋糕🍰,新出品,蛋糕質地軟棉,栗容美味,很不錯。

2025-04-16 0 浏览
呢度嘅brunch set好抵,有前菜、飲品、主菜,仲可以優惠價加配其他食物同甜品😍白蘭地大蜆鍋另外加既呢個個小食非常之好食,蜆肉大大粒,而且每一粒都充滿白蘭地忌廉汁味,醬汁味道好濃郁,酒味香濃😙炸黑松露蘑菇球前菜之一嘅蘑菇球炸得好香脆,又唔會太過油膩,充滿黑松露嘅香味,好Creamy😁生牛肉他他牛角包一個焗得好香脆嘅牛角包,切開一半塗上滿滿嘅生牛肉他他,牛肉他他酸酸地,中和番牛肉嘅膩,配上啲菜,有埋牛角包襯托,味道更加清新😜烤龍蝦燴飯用佐半隻龍蝦,超足料,以芝士,忌廉煮大蔥烤焗,配埋龍蝦蕃茄醬汁去燴飯,除咗食到龍蝦嘅啖啖肉,每一粒飯粒都充滿龍蝦汁嘅香味,口感亦都好好🤤阿根廷安格斯肉眼牛扒大大塊嘅阿根廷牛扒,肉質鮮嫩,牛味香濃,粉嫩嘅牛扒口感質地簡直係Perfect,配埋炸到脆嘅薯條同埋醬汁,超滿足🤩佢哋嘅甜品亦都唔錯,又可以加錢將飲品轉做紅白酒,超級抵!

白蘭地大蜆鍋

炸黑松露蘑菇球

生牛肉他他牛角包

阿根廷安格斯肉眼牛扒

佢哋嘅甜品亦都唔錯,又可以加錢將飲品轉做紅白酒,超級抵!
悠閒周末黎食個法式Brunch都幾chill,呢度既Brunch Set包含頭盤+主菜+飲品,價錢由$95起,豐儉由人,全部都係地道法國菜式👍🏻Brunch Set包含頭盤+主菜+飲品頭盤🍅餐湯·番茄羅勒芝士湯🐂🥖法國生牛肉他他(+$30)牛肉他他賣相比較平實,雖然無其他餐廳望落咁fansy,但肉味濃郁,調味清新開胃,味道幾經典,又幾好味😋主菜🦞烤龍蝦燴飯($225)半隻龍蝦以香草蒜味忌廉芝士烤焗,配上濃郁龍蝦番茄醬risotto龍蝦肉口感幾嫩同彈牙,risotto都好好味,高質👍🏻🥩阿根廷安格斯肉眼牛扒($205)配薯條、巴黎牛油汁牛扒有碳烤既味道,配上薯條係經典既配搭🥘地中海大蜆鍋($85)配茴香酒醬汁呢個大蜆鍋幾好食又開胃,蜆肉鮮嫩無沙,醬汁係番茄香草味道,質素都不錯甜品🍫🍌榛子朱古力醬煎香蕉可麗餅($48)甜品係經典既法式crepe🥰Nutella和香蕉既配搭無得輸呀,就算食到好飽都有第二個胃

Brunch Set包含頭盤+主菜+飲品

頭盤
🍅餐湯·番茄羅勒芝士湯

🐂🥖法國生牛肉他他(+$30)

主菜
🦞烤龍蝦燴飯($225)
龍蝦肉口感幾嫩同彈牙,risotto都好好味,高質👍🏻

🥩阿根廷安格斯肉眼牛扒($205)
配薯條、巴黎牛油汁
牛扒有碳烤既味道,配上薯條係經典既配搭

🥘地中海大蜆鍋($85)
配茴香酒醬汁

甜品
🍫🍌榛子朱古力醬煎香蕉可麗餅($48)
榛子朱古力醬煎香蕉可麗餅
法國生牛肉他他
地中海大蜆鍋
2025-04-12
榛子朱古力醬煎香蕉可麗餅
法國生牛肉他他
地中海大蜆鍋
2025-04-13 11 浏览
餐廳位於灣仔一條橫街內,裝修以藍色為主調,趁着週末和朋友來這裏輕輕鬆鬆吃早午餐。Brunch Set 包括頭盤、主菜、基本飲品,最平$95起,我哋揀選咗其中兩款。頭盤• 炸黑松露蘑菇球圓轆轆嘅蘑菇球炸得幾香脆,內裏Creamy,帶有蘑菇和黑松露香。法式三文魚醬 酸種麵包三文魚醬以杯子盛載,份量唔少,配上酸種麵包味道好夾。主菜澳洲牛胸腹扒 燒薯粒,火箭菜,香草醬 $175牛胸腹扒煎得外層微焦,好有牛味。小編叫咗七成熟,不過五成熟應該會更嫩滑。燒薯仔粒幾蜜味,配火箭菜同吃冇咁油膩。烤龍蝦燴飯 $225這道燴飯一上枱聞到好香龍蝦味,半隻龍蝦好足料,配以芝士、忌廉煮大蔥烤焗,芝士控應該好喜歡。Risotto每一粒飯都充滿龍蝦蕃茄醬汁,份量唔少,夠飽肚。套餐包凍檸檬茶/汽水、美式咖啡或法國熱茶。亦可加錢點選鮮奶咖啡/泡沫咖啡、或蜜糖生薑特飲。除咗套餐,我哋亦都另外叫咗小食同甜品。 蟹肉香草醬他他 酸豆,番茄乾 蟹肉他他有一絲絲蟹肉喺入邊,配上酸豆和蕃茄乾,味道清新醒胃。 巴黎式芝士蛋糕 水蜜桃味圓形嘅芝士蛋糕質感較厚實,但芝士香濃,而且仲有隱約嘅水蜜桃果味,同一般嘅芝士蛋糕好唔同。

頭盤

法式三文魚醬 酸種麵包

三文魚醬以杯子盛載,份量唔少,配上酸種麵包味道好夾。

主菜

澳洲牛胸腹扒 燒薯粒,火箭菜,香草醬 $175

烤龍蝦燴飯 $225

除咗套餐,我哋亦都另外叫咗小食同甜品

蟹肉香草醬他他 酸豆,番茄乾

巴黎式芝士蛋糕 水蜜桃味

• 烤龍蝦燴飯
2025-04-10 0 浏览
今日帶大家去到灣仔區,呢度商業大廈林立,當然都有好多各式各樣嘅餐廳,今次呢間好特別,法國風情,法國人主理,餐廳佈置令你置身於法國大街小巷之中,大家記得唔好錯過我嘅推介啦😍=================Food list📌⭐️蘑菇湯加餐包:蘑菇湯好濃郁,加埋新鮮蘑菇,鮮味十足✨⭐️阿根廷安格斯肉眼牛扒:呢個牛扒非常之出色,牛扒肉質鮮嫩,加埋烤製,肉味十足🥳⭐️蘋果肉桂可麗餅:呢個絕對係招牌甜品,蘋果加埋肉桂,香氣十足,重要甜甜酸酸,加埋可麗餅香脆可口,大家絕對唔可以錯過😋⭐️Day dreamer 🍓: 呢杯沙冰🍧,賣相一流,加埋新鮮士多啤梨🍓,小紅莓汁檸檬汁,出奇地配合,大家記得試吓⭐️
=================
Food list📌

⭐️蘑菇湯加餐包:蘑菇湯好濃郁,加埋新鮮蘑菇,鮮味十足✨

2025-04-09 126 浏览
雖然北上消費成風,但西餐要喺香港食先似模似樣。正如呢間法國菜,同預期中一樣execute得好好👍🏻,食材都好新鮮!二人晚市套餐,可以揀兩款小菜、兩款主菜,包埋餐湯同飲品👍🏻。🍴流心水牛芝士:✨大推薦✨小牛芝士清淡冇咸味,所以食到純奶香🥹,通常去意大利超市都見到。🍴原隻烤龍蝦:✨推介✨除左龍蝦🦞新鮮,龍蝦蕃茄汁都好惹味,作為酸種麵包的沾醬一流👍🏻。🍴烤牛骨髓配酸種麵包:第一次食牛骨髓,少少羶味,配麵包啱啱好。🍴阿根廷安格斯牛脊肉:點了7成熟,依然好淋冇渣。🍴Honey ginger punch 、kir loyal 🥂: 前者清爽、後者味道似紅酒,其實是氣泡酒+黑醋栗果酒。味道 : 🔅🔅🔅🔅新鮮 : 🔅🔅🔅🔅分量:🔅🔅🔅🔅服務:🔅🔅🔅🔅(5🔅為滿分)

🍴阿根廷安格斯牛脊肉:點了7成熟,依然好淋冇渣。

味道 : 🔅🔅🔅🔅
新鮮 : 🔅🔅🔅🔅
分量:🔅🔅🔅🔅
服務:🔅🔅🔅🔅
(5🔅為滿分)
  • 流心水牛芝士
2025-04-04 182 浏览
同朋友食飯要揀間有甜品食嘅又可以坐得舒服傾下計Odelice Set DinnerStarters✨法國 Charolais 生牛肉他他牛肉他他 味道濃郁 加上多士一齊食 口感豐富Main✨煎鴨肝油封鴨腿意粉煎鴨肝好厚身 肉質軟滑 充滿油香油封鴨腿肉都好香口煎鴨肝同油封鴨腿嘅油香都滲滿意粉 加上忌廉 好食✨阿根延安格斯肉眼牛扒肉眼扒肉質軟腍粉嫩 牛味香濃 充滿肉汁炭烤味好香 配上香脆嘅薯條 Dessert
🍎蘋果肉桂可麗餅可麗餅充滿蛋香 有蘋果粒粒同肉桂粉包住焦糖醬同雲妮拿雪糕一齊食 味道香甜🍹Japanese Mule🍹Tropicolada Frozen

同朋友食飯要揀間有甜品食嘅

包住焦糖醬同雲妮拿雪糕一齊食 味道香甜

🍹Japanese Mule
🍹Tropicolada Frozen
2025-04-01 227 浏览
又到星期六,是吃brunch的好時光。這次和先生去了灣仔杜蘭街一間小巧的法式餐廳,親民不浮誇,價錢合理,服務亦親切有禮。法國菜講究醬汁,這間餐廳正正做得出色。頭盤點了大蒜薯仔湯,香濃滑身,還有份量十足的生牛肉他他牛角包(+$20),一點也不孤寒。主菜選了三文魚海鮮鍋($170),原本有鱸魚但賣完了,換上大片嫩滑三文魚,加上黑青口、蜆和薯仔,海鮮濃湯湯汁鮮甜。另一道烤龍蝦燴飯($225),半隻龍蝦加芝士忌廉焗大蔥,龍蝦蕃茄醬汁濃郁開胃。另外還加了一鍋白蘭地大蜆鍋($85),白蘭地忌廉汁香濃不膩。最後以肉桂蘋果法式可麗餅($85)作結,滿足又愉快的一餐。

最後以肉桂蘋果法式可麗餅($85)作結,滿足又愉快的一餐。
2025-03-29
2025-03-27 340 浏览
好耐無去食新嘢今日去一間想試好耐嘅隱世餐廳係灣仔修頓行過少少藍色門框落地玻璃感覺幾chill幾舒服同朋友一人一個set brunch share食$95起有頭盤主菜同飲品我地Main揀左食鱸魚海鮮鍋(黑青口,蜆,薯粒,海鮮濃湯汁)同 阿根廷安格斯肉眼牛扒 (薯條,忌廉肉汁)仲加左個白蘭地大蜆鍋🥰🥰大滿足首先黎左沙律,份量都唔少食落都爽口新鮮另一個頭盤揀咗炸黑松露蘑菇球新鮮熱辣勁香脆 入面又好creamy大蜆鍋既汁勁濃郁勁好味不停用蜆殻𢳂戰汁嚟食😋之後到主角啦阿根廷安格斯肉眼牛扒熟度都啱啱好,仲有勁多薯條🍟多到食唔晒鱸魚海鮮鍋個汁又係好好鱸魚勁滑溜 火候控制得好好啲海鮮比我地秒清最後叫多個甜品香蕉船大大球雪糕配上香脆餅皮口感豐富 vanilla 雪糕好香滑 食完真係大滿足😌食物質素好價錢又唔貴唔怪之得餐廳午市坐無虛席 Odelice! (蘭杜街) (灣仔)灣仔蘭杜街2號地下9號舖
好耐無去食新嘢
今日去一間想試好耐嘅隱世餐廳
係灣仔修頓行過少少
藍色門框落地玻璃
感覺幾chill幾舒服

同朋友一人一個set brunch share食

$95起有頭盤主菜同飲品
同 阿根廷安格斯肉眼牛扒 (薯條,忌廉肉汁)
仲加左個白蘭地大蜆鍋🥰🥰大滿足

首先黎左沙律,份量都唔少

食落都爽口新鮮
另一個頭盤揀咗炸黑松露蘑菇球

新鮮熱辣勁香脆 入面又好creamy
大蜆鍋既汁勁濃郁勁好味

不停用蜆殻𢳂戰汁嚟食😋

之後到主角啦

阿根廷安格斯肉眼牛扒熟度都啱啱好,仲有勁多薯條🍟多到食唔晒

鱸魚海鮮鍋個汁又係好好
鱸魚勁滑溜 火候控制得好好
啲海鮮比我地秒清

最後叫多個甜品香蕉船
大大球雪糕配上香脆餅皮
口感豐富 vanilla 雪糕好香滑 食完真係大滿足😌

食物質素好價錢又唔貴
唔怪之得餐廳午市坐無虛席

Odelice! (蘭杜街) (灣仔)
灣仔蘭杜街2號地下9號舖
2025-03-27 309 浏览
今日想鋸吓扒 就心思思都去蘭杜街Odelice平時經過都排隊 今日早少少去到 無book位都有張walk in俾我哋攝到lunch set好抵 有湯/沙律 主菜 再加埋嘢飲先係百零蚊 🎃南瓜濃湯 今日餐湯係南瓜濃湯南瓜味道幾濃 入口香滑 而且有粒粒南瓜籽 豐富口感 🍝煙三文魚香草醬意粉 賣相好健康 淡淡香草味唔會太濃 好易入口 意粉質地彈牙 唔會比香草醬浸腍 食落去唔會太“漏”煙三文魚肥美好味 份量算多 一定飽 🐮澳洲牛胸腹扒 聞落去好香 食落去都重牛味 juicy大大塊 而且預先貼心哋切開埋 ☕️Latte 有心心拉花 on side 有餅乾 一流配搭 🍯蜜糖生薑特飲🫚養吓生 驅吓寒飲落唔會話好辣 帶微甜
今日想鋸吓扒 就心思思都去蘭杜街Odelice

而且有粒粒南瓜籽 豐富口感

🍝煙三文魚香草醬意粉
賣相好健康 淡淡香草味唔會太濃 好易入口
意粉質地彈牙 唔會比香草醬浸腍
食落去唔會太“漏”
煙三文魚肥美好味

🍯蜜糖生薑特飲🫚
養吓生 驅吓寒
飲落唔會話好辣 帶微甜

2025-03-26 226 浏览
餐廳平日晚市都好多人餐聚,大家去之前最好打去book定位,晚市套餐分別有2️⃣至5️⃣人餐,而且性價比高,侍應服務態度良好揀咗2人餐,餐湯係南瓜湯,飲落濃郁細膩,好香南瓜味,配有餐包法式點心拼盤精緻小巧,🈶火腿、炸黑松露蘑菇球、蟹肉他他、芝士鵝肝、三文魚配麵包,一次過滿足晒酥脆與鬆軟嘅層次感主菜叫咗原隻烤龍蝦👉🏻以芝士🧀及忌廉煮大蔥烤焗,搭配龍蝦蕃茄醬汁、薯粒➕酸種麵包,賣相好吸引,龍蝦肉咬落彈牙阿根廷安格斯肉眼牛扒配有薯條及忌廉肉汁,牛扒叫咗5️⃣成熟,煎到外焦內嫩,油脂分布均勻,食落好香牛味甜品揀咗巴黎式芝士蛋糕,蛋糕口感細膩綿密,味道有點兒甜飲品叫咗Frozen Tropicolada➕Hydration Boost,前者飲落酸甜清爽,後者係好健康嘅雪梨、金桔➕西芹蔬果汁,感覺好fresh

甜品揀咗巴黎式芝士蛋糕,蛋糕口感細膩綿密,味道有點兒甜

2025-03-25 181 浏览
中午係公司附近揾食灣仔蘭杜街一向好多人, 呢間Odelice 更甚每次都見佢滿座, 今次見可以即刻入去食就試下叫左2個午市套餐第一份係阿根廷安格斯肉眼牛扒, 4成熟, 有碳燒味, 合格, 唔算驚喜薯條都係 第二份係鱸魚海鮮鍋, 魚好新鮮, 魚皮好脆好香, 呢個我鐘意整體唔算特別, 意式混法式, 價錢係灣仔午餐黎講又唔太有競爭力, 份量偏少, 套餐不包括飲品
中午係公司附近揾食
灣仔蘭杜街一向好多人, 呢間Odelice 更甚
每次都見佢滿座, 今次見可以即刻入去食就試下
叫左2個午市套餐
薯條都係

2025-03-03
2025-03-20 231 浏览
我哋揀咗二人套餐($538)咁講咗佢哋啲頭盤先啦頭盤我哋揀咗法式點心拼盤(+$30)(分別有:蟹肉他他,三文魚醬,迷你蛋批,炸黑松露蘑菇球,西班牙火腿)我自己嘅鍾意食迷你蛋批/炸黑松露蘑菇球😆😆前者食落去都幾香後者食落去都炸得幾酥脆👍👍而我朋友最鍾意食嗰個三文魚醬💛💛因為食落去真係幾開胃跟住就講吓嗰兩個主菜我哋揀咗要黑豚帶骨豬鞍(+$30)、原隻烤龍蝦(+$135)豬鞍食落去都幾煙靭爽口😚😚而且唔會覺得太過乾烤龍蝦食落去就真係好新鮮😝😝龍蝦肉食落去好嫩滑而且嗰個醬汁配埋蒜蓉包一齊食真係幾夾😗😗令到薯粒食落去都更加入味最後就講埋我哋揀咗嘅甜品/酒啦甜品方面我哋揀咗要巴黎式芝士蛋糕(本身係水蜜桃味嘅,但係因為冇貨,所以變咗開心果味)呢個芝士蛋糕食落去幾濃郁⭐️⭐️味道幾啱啱好,唔會太甜亦都好重開心果味嘢飲我就揀咗要白酒Les Calcaires($80)而我朋友就揀咗要Sparking Brut, Touraine($80)兩杯飲落去都幾易入口嘅😉😉飲落去味道都算幾Fruity
我哋揀咗二人套餐($538)

咁講咗佢哋啲頭盤先啦
頭盤我哋揀咗法式點心拼盤(+$30)
我自己嘅鍾意食迷你蛋批/炸黑松露蘑菇球😆😆

而且嗰個醬汁配埋蒜蓉包一齊食真係幾夾😗😗
令到薯粒食落去都更加入味

最後就講埋我哋揀咗嘅甜品/酒啦
甜品方面我哋揀咗要巴黎式芝士蛋糕
(本身係水蜜桃味嘅,但係因為冇貨,所以變咗開心果味)
呢個芝士蛋糕食落去幾濃郁⭐️⭐️
味道幾啱啱好,唔會太甜
亦都好重開心果味

嘢飲我就揀咗要白酒Les Calcaires($80)
兩杯飲落去都幾易入口嘅😉😉
飲落去味道都算幾Fruity
  • 法式點心拼盤
2025-03-16 262 浏览
🐷話想食法國菜,就好快諗到Odelice 💚Cold Cuts & Cheese PlateFrench ham:口感滑嫩,鹹香適中 Serrano ham:味道濃郁,帶少少果木煙燻味,咬落去有咁多層次,好開胃。Comté:芝士味道濃厚,有啲堅果香味,質地滑順,無論配肉定單食都好合襯。 Reblochon:芝士脂肪含量高,口感 creamy,帶有一絲淡淡嘅果味。Canapés Platter有咸有甜既小食,做得好細緻,炸黑松露球好特別,而三文魚配sour bread就好freshArgentinian Angus Rib eye牛扒色澤吸引,肉質豐滿,咬下去超嫩,牛肉香味濃郁,外皮微微脆口,內裡多汁Whole Grilled Lobster龍蝦燒到外脆內嫩,配上 creamy leeks同埋芝士,味道香濃,仲有龍蝦番茄醬整碗薯仔同 sourdoughTouraine酒清新又爽口,果香清晰,飲落唔會太重,真係好適合配搭清淡食物 Comtesse Roquefort, Bordeaux酒香濃郁但不鞋口,配牛扒岩岩好晚餐set仲有餐湯,粟米忌廉煙肉湯,够暖笠笠又唔肥膩👍
🐷話想食法國菜,就好快諗到Odelice 💚

Cold Cuts & Cheese Plate
French ham:口感滑嫩,鹹香適中

Canapés Platter

Argentinian Angus Rib eye

Whole Grilled Lobster

Touraine

晚餐set仲有餐湯,粟米忌廉煙肉湯,够暖笠笠又唔肥膩👍