2024-06-24
好耐無入黎Outback食lunch 啦, 呢度地方大, 同隔離枱唔會太近, 好多時 2 個人都俾4人位, 星期日lunch係度, 可以坐耐d, 傾下計。上一次黎所有set lunch 起左價碼$20-$40, 今次有幾個set 又加多$10。正正因為咁, 我就download 左個member app, 就算唔係成日食, 都有個10% off。今次叫左個海鮮蕃茄意粉, 上枱個樣有d 打風咁, 料有d 細, 但算有份量, 唔會得幾粒。另外, 再叫左個肉眼扒, 不過不失, 個沙律菜好食, 係酸椰菜, 唔係 2 片菜加2粒小蕃茄。當然, 我地encore 左多條包, 熱騰騰無得輸呀!Outback member coupon 會話public holiday 唔用得, 但星期日係用得架, 記得download!
當然, 我地encore 左多條包, 熱騰騰無得輸呀!