2000-10-02 16 浏览
係Queen's Cafe,食飽飽加食埋個dessert後,都仍要捧住個肚去Page One 食個cakes,因為係Queen's Cafe食唔到個Chocolate Mousse Cake,,去到我地叫o左一個Double Chocolate Cake 同一個Chocolate Mousse Cup,o的cakes都算大件,而且好好食,個Chocolate Mousse Cup都ok,,但我就覺得唔係咁夠滑,,食完想埋單既時候,見到楊采妮同佢男朋友仔,之後又見到爾冬陞,一日去o左兩間舖食野都見到名星呀!!哈哈!!不過我想食既Chocolate Mousse Cake都係食唔到!!
2000-10-02 10 浏览
佢地o既Blueberry cheesecake係我食過最好味o既…諗住其他cake都應該有番咁上下水準啦…點知.. 唉…..綠茶同芒果cheesecake 味道都嘛嘛…食唔到有芝士味之餘又冇口感,似食緊moose cake 多d….入面仲加有海棉蛋糕..好難食。
2000-07-23 4 浏览
Blueberry cheesecake 好大件。。 <br>幾好味~ <br>不過杯Latte唔係咁好。。 <br>好似奶水咁。。
幾好味~ <br>
不過杯Latte唔係咁好。。 <br>
好似奶水咁。。
2000-01-30 7 浏览
同出面的台式沙冰唔同雖然四十元一杯但好好味.: )
同出面的台式沙冰唔同雖然四十元一杯但好好味.: )