PizzaExpress 📍將軍澳唐德街9號將軍澳中心地庫一樓B03A-B03B號舖~呢排Pizza Express做緊優惠薄餅愛好者~又出動了😋一次過食左兩款新出Pizza~好好味。煙燻燒烤醬牛肉薄餅 $188用上羅馬薄餅餅底~餅底入口香脆配上Juicy燉牛頰肉、紅洋蔥、車厘茄、蕃茜及馬蘇里拉芝士😆啖啖肉~非常滿足♥️。西西里肉腸菠菜薄餅~ 傳統薄餅 $172以西西里肉腸、炒菠菜、紅洋蔥、軟芝士、巴馬臣芝士及番茄醬所製傳統薄餅充滿意大利風味~而且即叫即烤~新鮮熱辣。蒜香橄欖車厘茄焗蝦 $88作為小食前菜一流~蝦肉爽甜拌以橄欖和車厘茄烤焗食落帶點蒜油香~非常開胃仲叫左兩款新出特飲🤤。血橙梳打特飲 $46飲落~酸甜清爽。士多啤梨冰茶 $48以士多啤梨果蓉及紅茶調配,清甜解膩#PizzaExpressHK #GoodtimesTogether
PizzaExpress
📍將軍澳唐德街9號將軍澳中心地庫一樓B03A-B03B號舖

~呢排Pizza Express做緊優惠
薄餅愛好者~又出動了😋
一次過食左兩款新出Pizza~好好味

。煙燻燒烤醬牛肉薄餅 $188
用上羅馬薄餅餅底~餅底入口香脆

配上Juicy燉牛頰肉、紅洋蔥、
車厘茄、蕃茜及馬蘇里拉芝士😆
啖啖肉~非常滿足♥️

。西西里肉腸菠菜薄餅~ 傳統薄餅 $172

以西西里肉腸、炒菠菜、紅洋蔥、
軟芝士、巴馬臣芝士及番茄醬所製傳統薄餅

充滿意大利風味~而且即叫即烤~新鮮熱辣

仲叫左兩款新出特飲🤤

。血橙梳打特飲 $46
飲落~酸甜清爽

。士多啤梨冰茶 $48
以士多啤梨果蓉及紅茶調配,清甜解膩

2023-03-06 123 浏览
Deliveryroo 點了2-3人餐 $315特級瑪嘉麗塔皇后薄餅Pizza 薄薄的配上蕃茄醬&芝士味道不會很濟焗麵包球Pizza express 必食之選麵包很彈口青菜沙律食得太多麵粉類再加點新鮮青菜,感覺變得健康了番茄海鮮意粉意粉很彈牙!海鮮也很新鮮!這個大推薦!
Deliveryroo 點了2-3人餐 $315

Pizza express 必食之選

麵包很彈口

青菜沙律
食得太多麵粉類

再加點新鮮青菜,感覺變得健康了

番茄海鮮意粉

意粉很彈牙!海鮮也很新鮮!
這個大推薦!

2023-03-04
外卖送餐
2023-01-31 162 浏览
Pizza Express嘅意粉都好好食,試過幾款都好高質份量多,性價比高!-芝士焗麵包球 ($60) 8/10❤️麵包球不嬲係pizza express招牌,煙煙韌韌又好香麵粉味,呢款仲要加埋海量芝士🧀勁邪惡又勁滿足我呢個芝士狂😋-香烤雞肉薄餅 10" ($156) 6/10❤️呢款pizza就普通咗啲,同埋唔係好啱本人口味,蕃茄偏酸,雞肉比較鞋。-蟹肉白酒汁意粉 ($162)意粉煮得啱啱好al dente口感,蟹肉份量都好多,但唔多覺有白酒味,似橄欖油意粉多啲,整體嚟講係好味嘅。
芝士焗麵包球 ($60) 8/10❤️

香烤雞肉薄餅 10" ($156) 6/10❤️
香烤雞肉薄餅 10"

蟹肉白酒汁意粉 ($162)
蟹肉白酒汁意粉

蟹肉白酒汁意粉
  • 蟹肉白汁意粉
2023-01-31 122 浏览
好似好耐冇食過pizza,媽子係pizza控,同佢行完街,咁就擇日不如撞日,同佢去食返餐🍕🍕疏菜芝士薄餅 $148 10‘呢款全素pizza,之前食過一次,今次又叫咗嚟食,回味下😋材料非常豐富,有烤燈籠椒🫑烤南瓜🎃烤茄子、橄欖、雜錦蘑菇等等⋯⋯再加上芝士同酸酸甜甜嘅蕃茄醬汁,超級滿足🥫意式焗肉丸 $76有6件脆卜卜嘅薄餅仔跟埋,熱辣辣,肉丸口感鬆軟,將肉丸同蕃茄醬放落薄餅仔一齊食,好滋味😍🥗雞肉凱撒沙律 $68凱撒沙律有口感爽脆嘅羅馬生菜,雞肉同香脆煙肉🥓配搭埋香濃嘅凱撒醬汁同非常脆身嘅麵包粒,簡單又飽足

🍕疏菜芝士薄餅 $148 10‘

🥫意式焗肉丸 $76

🥗雞肉凱撒沙律 $68
2023-01-30 86 浏览
做咗會員,有生日優惠又有積分回贈,所以就去咗食兩個人嗌咗一個Pizza 我自己比較鍾意食羅馬pizza 14’ 個批底比較薄,比較脆, 食落唔會覺得濟今次選咗一個特別嘅長方形pizza, 唔記得咗個名叫咩呀, 不過有好多唔同配料, 例如辣肉腸水牛芝士菜,都有少少辣另外再嗌咗一個肉丸,肉丸只有五粒,比較迷你,但係有好多蕃茄,仲有幾塊麵包,一齊食,都幾好味之後送咗一個甜品拼盤,拼盤有雲呢拿雪糕、芝士蛋糕、tiramisu, 開心☺️
做咗會員,有生日優惠又有積分回贈,所以就去咗食
兩個人嗌咗一個Pizza

庆祝纪念
生日
用餐优惠
優惠券
2023-01-15 95 浏览
PizzaExpress 金玉滿堂新年套餐臨近農曆兔年,餐廳以象徵富庶既金色食材,推出一系列富東方風味既「金玉滿堂新年菜單」,望寓意豐衣足食的佳餚慶新春。四人套餐 $988前菜、薄餅、2主菜、甜品,仲有贈送汽酒一支🌟 軟心芝士帕爾馬火腿烤蜜桃拼盤金黃烤蜜桃🍑連帕爾馬火腿食,係鹹甜嘅味道配搭,中間係幼滑軟心芝士,配爽脆火箭菜一齊食會冇咁膩,味道好豐富🌟黑醋油封鴨腿伴烤蔬菜慢煮油封鴨腿灑上黑醋醬,味道香濃肉質軟滑,配菜有小甘筍、雜錦蘑菇、抱子甘藍、紅洋蔥及混合車厘茄大量蔬菜,食落唔會咁膩🌟意式龍蝦海鮮湯粗管通粉使用芹菜、洋蔥、番茄海鮮醬及白酒熬成的濃湯,加上龍蝦及青口,通粉可以連海鮮湯一齊食,鮮味十足。龍蝦新鮮大隻,賣相吸引🌟金玉滿堂海鮮薄餅 Pizza上面鋪咗滿滿嘅食材,有XO醬調味的小元貝及蝦肉、抱子甘藍、芹菜、水牛芝士、車打芝士、 巴馬臣芝士及番茄醬,每一啖都食到豐富嘅味道,餅皮鬆軟有咬口,熱辣辣食就最啱🌟糖不甩麵包球 結合粵式及意大利風味既甜品,用咗鬆軟焗麵包球唔係平時食開既湯圓,蘸上煉奶、花生粉、椰絲、黑白芝麻及砂糖,煙靭甜甜地好食。
PizzaExpress 金玉滿堂新年套餐

四人套餐 $988
前菜、薄餅、2主菜、甜品,仲有贈送汽酒一支

🌟 軟心芝士帕爾馬火腿烤蜜桃拼盤

🌟黑醋油封鴨腿伴烤蔬菜

🌟意式龍蝦海鮮湯粗管通粉

🌟金玉滿堂海鮮薄餅

🌟糖不甩麵包球
新年前同家人去Pizzaexpress食限定套餐睇見都好吸引,Family 開開心心過新年來到將軍澳中心堂食就最開心可以聚一聚期間限定嘅「金玉滿堂新年套餐」食呢個餐都係堂食架4 人套餐售價為港幣$988包括1 x 軟心芝士帕爾馬火腿烤蜜桃拼盤•1 x 金玉滿堂海鮮薄餅•1 x 黑醋油封鴨腿伴烤蔬菜•1 x 意式龍蝦海鮮湯粗管通粉•1 x 糖不甩麵包球PizzaExpress金玉滿堂新年套餐」仲免費送瓶裝汽酒添 (價值港幣$328)Prosecco 汽酒味道易於入口,好有香氣汽酒配吃鹹香食物好夾CHEERS 軟心芝士帕爾馬火腿烤蜜桃拼盤用上帕爾馬火腿、優質軟心芝士、烤蜜桃、火箭菜加上香草汁酸酸微微好美味黑醋油封鴨腿伴烤蔬菜油封鴨腿、小甘筍、雜錦蘑菇、抱子甘藍、 紅洋蔥、混合車厘茄配黑醋醬鴨腿肉好嫩滑,配有埋酸甜黑醋汁,同小甘筍抱子甘藍食好夾金玉滿堂海鮮薄餅XO醬小元貝、蝦肉、抱子甘藍、芹菜、水牛芝士、 車打芝士、巴馬臣芝士及番茄醬 個薄餅厚薄度剛剛好口感煙韌XO醬小元貝好美味,有鹹香芝士配搭意式龍蝦海鮮湯粗管通粉好香濃龍蝦湯味,用了紅洋蔥,香茄海鮮醬,白酒,蒜蓉油,入面有半邊龍蝦,還有青
新年前同家人去Pizzaexpress食限定套餐
睇見都好吸引,Family 開開心心過新年
來到將軍澳中心堂食就最開心可以聚一聚
期間限定嘅「金玉滿堂新年套餐」
食呢個餐都係堂食架
4 人套餐售價為港幣$988

包括

1 x 軟心芝士帕爾馬火腿烤蜜桃拼盤

1 x 金玉滿堂海鮮薄餅

1 x 黑醋油封鴨腿伴烤蔬菜

1 x 意式龍蝦海鮮湯粗管通粉

1 x 糖不甩麵包球

PizzaExpress金玉滿堂新年套餐」
仲免費送瓶裝汽酒添

(價值港幣$328)
Prosecco 汽酒

味道易於入口,好有香氣
汽酒配吃鹹香食物好夾
CHEERS
軟心芝士帕爾馬火腿烤蜜桃拼盤

用上帕爾馬火腿、優質軟心芝士、烤蜜桃、火箭菜
加上香草汁酸酸微微好美味
黑醋油封鴨腿伴烤蔬菜

鴨腿肉好嫩滑,配有埋酸甜黑醋汁,同小甘筍抱子甘藍食好夾
金玉滿堂海鮮薄餅

XO醬小元貝、蝦肉、抱子甘藍、芹菜、水牛芝士、
 車打芝士、巴馬臣芝士及番茄醬
個薄餅厚薄度剛剛好口感煙韌
XO醬小元貝好美味,有鹹香芝士配搭
意式龍蝦海鮮湯粗管通粉
好香濃龍蝦湯味,用了紅洋蔥,香茄海鮮醬,白酒,蒜蓉油,

入面有半邊龍蝦,還有青口,蝦,真係超級豐富
龍蝦夠鮮,肉質爽口彈牙

龍蝦湯個湯質地好香濃,條條粗管通粉吸收晒曬龍蝦湯汁
糖不甩麵包球

焗麵包球、花生粉、椰絲、黑白芝麻、煉奶及砂糖
最後一款

焗好嘅麵包球麵包質感非常鬆軟
最面上灑滿花生粉同黑白芝麻
入口好有童年回憶
微微甜令人迎接新年好開心感覺

成個套餐好飽肚,份量豐富仲好好食

餐廳座得舒適,員工服務友善又有禮既服務,
PizzaExpress

PizzaExpress (將軍澳中心)
將軍澳唐德街9號將軍澳中心地庫一樓B03A-B03B號舖
2023-01-13 54 浏览
呢間餐廳唔聽客人說話同埋態度極差!!明明小朋友攞咗兩本嗰啲畫本,用心作畫後,夾咗喺個menu度(其中一本,重畫咗好多靚嘢添!)突然個服務員收個menu時又完全唔聽客人嘅說話,貿然收左同,叫住又唔聽人講就掉左落去垃圾桶!!如果夾住貴重物品又比作佢掉左唔!!何況小朋友用左好多心機時間去畫,害到佢唔開心左好耐!所以大家都唔可以食呢間嘢呀教佢執咗啦唔關我事佢自己攞嚟嘅咁我就畀一粒星佢最好一粒都唔畀啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2023-01-12
Christmas Wonderland❤️ Good Times Together🍕🥳🥂💫..聖誕節🎄就快到啦,諗好食咩聖誕大餐未🍽❓呢日趁住去完醫院🏨 睇完醫生,臨返屋企休息之前,心思思Pizza 癮起🍕,決定要去食pizza 慰勞一下自己,治癒一下小手術後受完皮肉之苦既痛😣!PizzaExpress 一直出名製作正宗意大利薄餅🍕& 對音樂既熱愛為傲,自 1965 年起已開始為客人送上以新鮮材料【即點即製】既手工薄餅。每塊意大利薄餅均由專業Pizzaiolo- 薄餅師傅們👨🏻‍🍳 親手製作,質素向來都有所保證👅。🔸聖誕花環薄餅 $178滿有節日氣氛既Christmas Special Pizza🍕薄餅底配上camembert, parmesan cheese, 雙重芝味😍,加上紅莓乾及蕃茄醬,味道帶酸甜解膩。薄餅中心伴以南瓜、羽衣甘藍、醃辣甜椒、北非小米沙律,多重層次滋味喔!🔸聖誕蛋白餅配沙巴翁 $88精緻既蛋白餅,配上movenpick 香甜雲呢拿雪糕,面層加上節日不少得既可愛薑餅人,再伴以黑莓、士多啤梨,紅莓,加上香滑忌廉 & 開心果碎碎增加咬口。另外亦點選左Main Menu

聖誕節🎄就快到啦,諗好食咩聖誕大餐未🍽❓

🔸聖誕花環薄餅 $178

🔸聖誕蛋白餅配沙巴翁 $88

另外亦點選左Main Menu 上既新豬肉螺絲粉 $118, 味道真的可以假亂真有豬肉口感呢;

小食黑椒雞翼 配蜜糖芥茉醬 $88, 雞肉豐彈性而熟嫩度剛好,加上黑椒碎很惹味呢!

最後喝一杯Iced Lemon Tea $42 & Ginger Lemon Honey $38, 為呢個冬日送上暖在心頭既甜蜜呢💫。
×××[PizzaExpress]×××
©將軍澳唐德街9號將軍澳中心地庫一樓B03A-B03B號舖
2022-12-05 615 浏览
今晚媽媽冇煮飯,於是就叫外賣。行過見到pizza express 出左xmas menu, 就突然想食pizza ,一於就買反屋企一路煲劇一路食啦。心大心細揀左好耐,最後叫左4樣野4個人share,當中包一個甜品。1) 意式龍蝦海鮮湯粗管通粉 一開蓋就聞到濃濃的海鮮同龍蝦嘅味道,配料都比得好足,除左有主角龍蝦外,仲有青口,芹菜,洋蔥 同羅勒,配上質地煮得岩岩好既通粉,好味。2)蕃茄香草烤雞焗糙米飯一打開已經有好香嘅香草味, 配合埋蕃茄嘅酸酸甜甜,好開胃。烤雞烤得恰到好處,唔會太乾,仲保留有肉汁。少少雞油加埋番茄汁,滲入去糙米飯, 令到糙米飯都十分香, 而糙米飯亦很健康,整體配搭不錯。3)牛肝菌西班牙腸薄餅 pizza一打開好吸引, 上面鋪滿咗西班牙腸, 牛肝菌都好多, 菌味撲鼻而來。 西班牙腸的煙韌同牛肝菌的爽口,互相都增加咗薄餅嘅口感,一咬落去,薄薄的餅底, 鬆脆可口,值得一讚。4)cheese cake 口感柔軟,入口香滑配上生果,增加口感,另外芝士味亦很濃郁。 要讚一讚個包裝,蛋糕沒有移位。

1) 意式龍蝦海鮮湯粗管通粉

2)蕃茄香草烤雞焗糙米飯

3)牛肝菌西班牙腸薄餅

4)cheese cake

外卖自取
2022-12-01 65 浏览
講到食開Party,就諗起Pizza Express有個聖誕派對大餐,緊係約齊朋友一齊食番餐!又到聖誕又到聖誕🎄,諗起都開心🥳!今日一行4人,叫了一份4人套餐慢慢歎。4人套餐有齊:周打蜆湯配芝士麵包粒 x 4麵包球聖誕樹 x 1黑醋油封鴨腿血橙沙律 x 1焗抱子甘藍 x 1焗粟米 x 1聖誕花環薄餅 x 1意式龍蝦海鮮湯粗管通粉 x 1芝士蛋糕 x 2SEA CHANGE Prosecco 汽酒 x 1周打蜆湯配芝士麵包粒蜆湯充滿濃稠的忌廉香味,口感細膩,再加入芝士麵包粒香脆口感,令層次更豐富。焗抱子甘藍/焗粟米細細粒爽脆的抱子甘藍,比想像中還香滑,味道清爽 ;還有香甜飽滿焗粟米,口感清甜。黑醋油封鴨腿血橙沙律當中當然用上黑醋油封鴨腿,再加入血橙、沙律菜等,還能做到口感輕盈,清新不膩的感覺。麵包球聖誕樹造型就像一棵聖誕樹,焗至聖誕樹模樣,當中加入芝士、香草醬,口感煙煙韌韌,滋味十足!意式龍蝦海鮮湯粗管通粉非常足料的龍蝦海鮮湯粗管通粉,當中有大大隻爽口龍蝦、鮮味青口、紅洋蔥等…酸酸甜甜,非常開胃。聖誕花環薄餅輕盈的薄批中加入巴馬臣芝士及金文拔芝士、令整體多了份咸香味,而且還有南瓜、羽衣甘

又到聖誕又到聖誕🎄,諗起都開心🥳!
今日一行4人,叫了一份4人套餐慢慢歎。

4人套餐有齊:

焗抱子甘藍/焗粟米

黑醋油封鴨腿血橙沙律

麵包球聖誕樹

聖誕花環薄餅
輕盈的薄批中加入巴馬臣芝士及金文拔芝士、令整體多了份咸香味,而且還有南瓜、羽衣甘藍、甜椒等…啖啖香脆,口感滋味。

芝士蛋糕
蛋糕味道濃重奶香,甜膩中帶點鹹鮮,味道可口。

外卖自取
2022-12-01 49 浏览
今日約左好姊妹食飯行過見到有個聖誕餐好似幾靚幾有氣氛決定一齊試下個套餐可以全份叫又可以單點我地揀左幾款signature 嘅試下Balsamic Duck Confit with blood orange salad有菜又有肉鴨腿好軟嫩外皮脆脆沙律菜新鮮配菜都不馬虎用上血橙、小蕃茄、牛油果等等貴價食材豐富不單調Dough ball Chritmas tree打卡必備味道唔錯用上雙式芝士令鬆軟嘅麵包粒芝味濃郁再加上香草醬更鮮味可口Wreath pizza with pumpkin kale顏色鮮豔到好似聖誕花一樣同樣配有雙式芝士芝味無窮薄批底加中空中心令食薄餅不再是負擔就算我地得女仔都輕鬆KO一整個中間仲有羽衣甘藍沙律賣相又靚又健康👍女仔最愛就係甜品所以我地都揀晒兩款甜品😜Homemade tiramisuTiramisu係一杯嘅面層厚厚一層芝士又滑又香中間係咖啡味嘅濕潤蛋糕酒味不濃大家啱食Christmas Pavlova with Sabayon有個好可愛嘅薑餅人喺中間大家又要相機食先喇入口係一層忌廉一層雪糕一層蛋白餅相當有層次味道甜而不膩加上酸酸甜甜莓果整個甜品都有驚喜今日預演一次
今日約左好姊妹食飯

鴨腿好軟嫩
外皮脆脆
沙律菜新鮮
配菜都不馬虎
用上血橙、小蕃茄、牛油果等等貴價食材
豐富不單調

味道甜而不膩
加上酸酸甜甜莓果
整個甜品都有驚喜

今日預演一次聖誕大餐
下次見面就真係聖誕節了!
2022-11-24
2022-11-29 341 浏览
知道Pizza express推出左聖誕餐今日趁family day可以一齊黎試下$1388有齊所有食物仲有Sea Prosecco汽酒送!黑醋油封鴨腿血橙沙律黑醋沙律清爽入面另有紅菜頭、牛油果、血橙片等等油封鴨腿好軟淋輕輕一撕已經將腿肉拆開晒周打蜆湯配芝士麵包粒周打蜆湯濃稠配上脆脆麵包粒感覺暖笠笠麵包球聖誕樹造型可愛麵包球好有口感配伴碟嘅香草醬同鮮茄醬好好味👍聖誕花環薄餅呢個薄餅中空就好似花環一樣中間係南瓜羽衣甘藍小米沙律健康!薄餅屬薄批感覺輕盈唔會食兩件就飽晒意式龍蝦海鮮湯粗管通粉有半隻龍蝦青口大蝦海鮮湯濃郁粗管通粉非常掛汁海鮮滋味濃到化不開呀~聖誕蛋白餅配沙巴翁平時食啲蛋白餅都係甜到溜呢個聖誕蛋白餅又唔會喎夾沙巴翁一齊食啱啱好中和個甜味再加埋雲尼拿雪糕好好味🥰🥰Tiramisu合格咖啡味濃Mascarpone cheese都好滑成個聖誕套餐好豐富有酒飲有野食超滿足呀!
知道Pizza express推出左聖誕餐
今日趁family day可以一齊黎試下
$1388有齊所有食物
仲有Sea Prosecco汽酒送!

黑醋油封鴨腿血橙沙律
黑醋沙律清爽
入面另有紅菜頭、牛油果、血橙片等等
油封鴨腿好軟淋

唔會食兩件就飽晒

有半隻龍蝦青口大蝦
海鮮湯濃郁
粗管通粉非常掛汁
海鮮滋味濃到化不開呀~

聖誕蛋白餅配沙巴翁

有酒飲有野食
超滿足呀!
2022-11-24
2022-11-29 50 浏览
路過Pizza express,見到有聖誕大餐食~個甜品仲要幾吸引😍😍~等我提早慶祝聖誕先🤣🤣🤣.。黑醋油封鴨腿血橙沙律:以鴨腿代替聖誕節火雞又唔錯喎🥳🥳鴨腿肉好嫩滑,沙律入面仲有好多牛油果,滑上加滑👏🏻👏🏻配埋酸酸地嘅黑醋汁,好夾👍🏻.。聖誕花環薄餅:花環型嘅薄餅,中空部份放左沙律菜,即刻「聖誕」左🎄~Pizza Express嘅pizza真係無得輸!pizza嘅厚薄、饀料調味、芝士份量,全部都恰到好處!兩個人可以K.O.到呢個大薄餅,有幾好味?!唔洗多講🤣🤣🤣.。意式龍蝦海鮮湯粗管通粉:龍蝦肉質超鮮甜,而且醬汁都有勁濃嘅龍蝦味,每粒粗管通粉都沾滿醬汁,超好味!有驚喜🤩🤩🤩.。聖誕蛋白餅配沙巴翁:就係因為想食呢個甜品,我決定食呢餐聖誕大餐!哈哈!果然不負所望,蛋白餅唔會過甜、配埋上面凍冰冰嘅香滑雪糕,幾啖就食晒Lu🥰🥰🥰美中不足嘅係:天氣太熱,雪糕溶得太快,我一路影相,個薑餅人就企唔穩一路跌落黎咯🤣🤣🤣
2022-11-26
2022-11-24 71 浏览
無飯夫婦到屋企附近吃晚餐,pizza express 環境寬敞,很有空間感除左有套餐外,臨近聖誕推出左聖誕餐牌,當然要試一試應下節意式焗肉丸 - 二人套餐的前菜,份量也不少,肉丸沾滿了濃郁的蕃茄醬,最驚喜是蒜蓉薄餅,十分重香蒜味意式牛肝菌蝴蝶粉 - 蝴蝶粉十分煙靭,牛肝菌的味道濃郁,配上蝴蝶粉來吃十分夾海鮮薄餅 - 份量很多 ,配料有蝦肉,蜆肉,八爪魚等餅皮非常煙靱,芝士味濃,十分惹味二人餐飲品可選可樂或梳打水,可樂用樽裝有懷舊的感覺麵包球聖誕樹 - 招牌焗麵包球口感鬆軟煙靱,麵包球上鋪滿芝士和辣肉腸,再加上香草醬汁,十分惹味意大利芝士蛋糕 - 芝士蛋糕帶有微微酒味,吃得十分滿足這間餐廳有套餐十分抵食,食物又高質,值得再來

除左有套餐外,臨近聖誕推出左聖誕餐牌,當然要試一試應下節

海鮮薄餅 - 份量很多 ,配料有蝦肉,蜆肉,八爪魚等

餅皮非常煙靱,芝士味濃,十分惹味

二人餐飲品可選可樂或梳打水,可樂用樽裝有懷舊的感覺

意大利芝士蛋糕 - 芝士蛋糕帶有微微酒味,吃得十分滿足

這間餐廳有套餐十分抵食,食物又高質,值得再來