2021-09-14 438 浏览
今晚過到黎食晚餐 呢間幾好唔錯 係專門食西餐既CAFE 今晚試左漢堡同全日早餐 牛扒就興趣不大全日早餐份量都幾多 一隻大牛角包 一份炒蛋 煙三文魚 炒雜菌 沙律菜 2款肉腸 睇落好似唔係爆量滿到出碟,但其實佢個牛角包超大隻,烘過食落好脆口,重牛油味肉腸2款無煙肉 沙律菜夠新鮮爽脆 炒菌同蛋都係用牛油炒特別香滑炒蛋明顯睇到同食落質感仍然係好滑溜既 炒蛋食個陣滲出陣陣牛油香氣係口中~牛角包可以夾埋炒蛋同煙三文魚一齊食,更加好食又豐富無咁單調炸雞扒漢堡 去骨雞扒煎香加上沙律醬番茄生菜 麵包烘左加牛油 外脆內鬆軟雞扒厚身肉汁多又嫩又大件 配沙律跟薯條一份 非常大份抵食 味道一樣長沙灣昌華街45號昌暉大廈地下6號舖評分8/10消費$250
今晚過到黎食晚餐 呢間幾好唔錯 係專門食西餐既CAFE
今晚試左漢堡同全日早餐 牛扒就興趣不大
牛角包可以夾埋炒蛋同煙三文魚一齊食,更加好食又豐富無咁單調

長沙灣昌華街45號昌暉大廈地下6號舖
評分8/10
消費$250
2021-09-09 360 浏览
終於又到happy Frieady🤩🤩🤩當然要約三五知己聚一聚啦。今次嚟到長沙灣一間隱世親民既西餐廳🥰我地starter 叫左香燒芝士流沙粟米($58)芝士味好濃 滑而不油膩再叫左個原隻波士頓龍蝦脆片 ($298)佢既賣相極之吸引 龍蝦肉好鮮甜 🫕🌮墨西哥脆片加埋好多燒到溶晒既芝士 配埋3隻醬料 超級開胃😋😋😋Main dish 叫左個羊𣕧煎比目魚 大家一齊share甜點就叫左一個朱古力心太軟配芒果雪糕 同埋cheesecake 話明happy Friday 當然唔少得叫支白酒啦。呢度不論環境定食物質素都好高級 值得再試👍🏻👍🏻

我地starter 叫左香燒芝士流沙粟米($58)
芝士味好濃 滑而不油膩

再叫左個原隻波士頓龍蝦脆片 ($298)

Main dish 叫左個羊𣕧煎比目魚 大家一齊share

2021-09-03
  • 芝士龍蝦墨西哥脆片
2021-08-15 410 浏览
朋友生日想試呢間西餐,我當然奉陪啦😂感覺地理位置同地鐵站遠左D😅食物質素就還可以😜👉 鹹蛋黃金雞翼🐓($88)雞翼乾身鹹香十足😋,而裡面係先炸過 🔥脆卜卜包住d肉汁,不過雞翼🐓本身好冇調過味單靠出面的鹹蛋黃🥚醬吊味扣左少少🤏🏻分🤭個醬🍯就唔算濃厚、偏乾身帶有鹹蛋黃粒粒口感,小編就覺得冇左鹹蛋黃雞翼應有的重口味咁😂👉 白酒🍶青口忌廉意粉🍝($168)青口意粉🍝有5隻大大隻青口👍🏻意粉醬汁🍯濃郁creamy,微微甜甜地個味道幾特別👻👉 6安士封門柳🐮($178) 封門柳🐮叫左套餐set,跟餐會有埋南瓜湯🥣同餐包🥐 牛角包🥐好香牛油味🧈,一啖咬落去有炸一聲鬆脆可口😙封門牛柳果然牛肉味🐮香濃,不過今次叫左七成有d老🤔,下次都係五成🙈伴碟仲有埋薯蓉🥔、沙律🥗、蕃茄仔🍅同杏鮑菇🍄幾豐富😎👉 泡沫咖啡芝士餅🍰($98)朋友生日🎂當cake慶祝,整體味道不過不失啦😂

👉 鹹蛋黃金雞翼🐓($88)

👉 白酒🍶青口忌廉意粉🍝($168)

👉 6安士封門柳🐮($178)
封門柳🐮叫左套餐set,跟餐會有埋南瓜湯🥣同餐包🥐
牛角包🥐好香牛油味🧈,一啖咬落去有炸一聲鬆脆可口😙
伴碟仲有埋薯蓉🥔、沙律🥗、蕃茄仔🍅同杏鮑菇🍄幾豐富😎

👉 泡沫咖啡芝士餅🍰($98)
朋友生日🎂當cake慶祝,整體味道不過不失啦😂
2021-08-10 493 浏览
前幾日誤打誤撞同朋友入咗嚟呢間食晚餐,開頭覺得價錢都唔係平嗰種,但食落就覺得物有所值!三個人一人嗌左一個餐,結果三個都要打包🤣特別推介懷舊鐵板大餐,由一開始嘅餐湯同牛角包已經覺得好surprise,牛角包超香牛油味,友人嗌左安格斯西冷扒餐,冇諗過係咁真材實料完全食唔晒🤣,塊扒厚肉得嚟唔會無肉味,仲大過我塊手板!另外值得一提就係佢個雞翼小食真係好野味,雞翼亦都好大隻,我絕對會為咗呢個小食而再次幫襯!
三個人一人嗌左一個餐,結果三個都要打包🤣

• 鹹蛋黃金雞翼
2021-07-23 543 浏览
覓食又黎啦,俾我揾到呢間店。竟然有意外既驚喜。散叫: 原隻波士頓龍蝦脆片🌟🌟🌟🌟🌟 $298  (Cheesy Lobchos)👍🏻晚餐套餐:  封門牛柳扒🌟🌟🌟🌟🌟 配餐湯同牛角包 $178 + 水果茶 $8 (Chefs Prime Tick Skirt Steak $178 + Fruit tea $8) 散叫: 長島冰茶 $88 (Long island iced tea)原隻波士頓龍蝦脆片🌟🌟🌟🌟🌟成盤野擺設得好靚,顏色好colorful呀! 我即刻流晒口水,食肉大增!底層係勁多芝士,跟住有切粒粒既波士頓龍蝦,加埋墨西哥脆片,加埋其他蕃茄同配料。好味到唔識形容。食一啖,口腔就係又脆又爆多芝左既龍蝦肉加埋配料~~~~。龍蝦肉好鮮甜!極力推介!!! 必試呀!! 個人表示好鐘意食!佢有3種醬料配呢個, 我最愛係用牛油果醬同蕃茄醬去食佢地~~~~呢碟野可以有好多唔同食法,你鐘意用呢個墨西哥脆片去加乜野落去食都得~ 正呀!!!封門牛柳扒 配餐湯同牛角包重頭戲~封門牛柳扒,我地叫咗6成熟,肉質好鮮嫩好淋,食落有肉汁,好juicy阿。仲配埋野菌,沙律菜同薯蓉。食下沙律菜,口腔即刻fresh
覓食又黎啦,俾我揾到呢間店。竟然有意外既驚喜。

原隻波士頓龍蝦脆片🌟🌟🌟🌟🌟

成盤野擺設得好靚,顏色好colorful

呀! 我即刻流晒口水,食肉大增!

配餐湯同牛角包

重頭戲~封門牛柳扒,我地叫咗6成熟,肉質好鮮嫩好淋,食落有肉汁,好juicy阿。仲配埋野菌,沙律菜同薯蓉。食下沙律菜,口腔即刻fresh晒,野菌好香, 薯蓉好滑好creamy。唔錯呀!!!

餐湯係菠菜魚湯,好濃郁同creamy

牛角包外面酥脆內軟,仲有陣牛油味

我會再幫襯
。 好多野都想試,下次要試下軟殼蟹漢堡包。
原隻波士頓龍蝦脆片
菠菜魚湯&牛角包
水果茶
長島冰茶
2021-07-11
原隻波士頓龍蝦脆片
菠菜魚湯&牛角包
長島冰茶
📍 Second Bite位於長沙灣一個小僻嘅位,但係間舖都仍然好多人👍🏻 犀利~ 呢間舖係男朋友帶我黎食嘅,事關我前一日睇到樂感個廣告好想食龍蝦😭😭嗰日行程勁滿夜晚又喺附近睇戲 佢之前食過呢間覺得好食又有龍蝦~所以就帶左我黎食😚 店員主要都係大叔黎😂但係勁細心,我哋行到身水身汗過去,我一坐底就飲哂成杯水,店員即刻過黎幫我斟水😭 成程飯都係 見你飲左一半就幫你斟😂服務唔錯👍🏻本身見咁多大叔覺得好似大排檔咁求求其其,估唔到咁細心,嘢食又好食呢〰仲要黃店️💛———————————————————-🦞 芝士龍蝦燒配野菌蝦汁扁意粉 $178會配餐湯同牛角包,好少餐廳嘅餐包係牛角包🥐幾特別😂不過我本身唔食,所以留番比大家試啦~男朋友就話是好吃的!不過個餐湯我就覺得好一般😂 餐湯係忌廉粟米湯,飲落好咸🥲 應該係罐頭湯黎〰️ 第一樣野就係飲呢個湯所以都有啲扣分😟好啦講番個主菜先〰️〰️一上枱估唔到又幾高質喎,個意粉勁香濃蝦味!食落極似紅蝦意粉咁濃烈lol !!! 本身勁掛住jep個紅蝦意,呢個勁頂到引!同埋係每條意粉都一定有汁掛到,唔似出面有時啲意粉好似有汁都乾水咁🦖所以每一啖都好享受咁食呀!!🤤 如果可以
📍 Second Bite
———————————————————-
🦞 芝士龍蝦燒配野菌蝦汁扁意粉 $178
好啦講番個主菜先〰️〰️一上枱估唔到又幾高質喎,個意粉勁香濃蝦味!食落極似紅蝦意粉咁濃烈lol !!! 本身勁掛住jep個紅蝦意,呢個勁頂到引!同埋係每條意粉都一定有汁掛到,唔似出面有時啲意粉好似有汁都乾水咁🦖所以每一啖都好享受咁食呀!!🤤 如果可以意粉多啲就更好🥳 海鮮都好新鮮,至少食落有海鮮本身既原味,唔會急凍到冇哂味先🤣舊龍蝦仲要好多膏!!!肉又多!!啲蝦又鮮又結實唔梅!!食到我lam哂利男朋友又啜哂手指咁😂 之後店員叔叔以為佢用哂濕紙巾又遞比佢抹手😂其實佢用都未用,佢想啜哂啲汁先抹😂😂😂😂

🥩 廚師精選封門牛柳扒6oz $178
男人都係食肉獸,見到牛佢仲唔放過🥩不過不得不讚佢哋個牛唔太油膩,我唔中意食肉都食左幾舊🥳份量都多~同埋一啲都唔老~好嫩的肉肉~外皮都唔硬唔乾👍🏻 入口即溶啊🤤 配埋野菌,沙律菜同薯蓉〰️不過薯蓉冇咩味,如果有個汁比人撈黎食就好啦🥲 就咁食薯蓉有啲寡💔 野菌炒得好香!雖然只係配菜但都冇敷衍了事👍🏻
———————————————————-
📍地址:

Second Bite (長沙灣)
長沙灣昌華街45號昌暉大廈地下6號舖
2021-07-03 401 浏览
今日同老公嚟到長沙灣搵野食,經過呢間餐廳見到入面裝修工業風幾特別,所以就決定喺呢度食。侍應哥哥好有禮貌招呼咗我哋坐低,就好快拎兩個餐牌俾我哋,我一睇就揀咗我最喜愛食嘅All Day Breakfast😆,而老公就揀咗香煎比目魚燉飯。🤗🤗Lunch Set 仲包沙律或餐湯,我同老公每人叫咗一樣今次呢個餐湯係菠菜忌廉湯,但飲落去就無乜菠菜味喇😅主菜到喇。。1️⃣ 香煎比目魚燉飯塊比目魚好大塊,不過就無乜味道,好似無落過任何調味咁,而忌廉飯好重忌廉味,因為份量剛剛好,唔會太多,所以食完又唔會有得好漏嘅感覺,啲飯煙煙韌韌咁,整體不過不失。👍🏻2️⃣ All Day Breakfast今次係第一次喺All Day Breakfast入面見到有炸蝦春卷😂感覺新鮮,外皮脆卜卜,入面啲蝦味道入味。其他配菜就無乜特別,味道唔太差。😉😉

Lunch Set 仲包沙律或餐湯,我同老公每人叫咗一樣
今次呢個餐湯係菠菜忌廉湯,但飲落去就無乜菠菜味喇😅

主菜到喇。。

1️⃣ 香煎比目魚燉飯

2️⃣ All Day Breakfast

2021-07-03
2021-07-03 233 浏览
當日約左朋友係附近見面..見到呢間有得填紙仔緊係支持下..由於當日係閒日下午4點令..入座率唔高..但到我地差唔多7點走個陣就開始多人..入到去坐底..Staff 超細心..見我係🤰🤰🤰所以主動提供Cushion比我坐..❤️謝謝你們❤️之後睇下餐牌想點餐..原意諗住食啲輕食配啤酒..等朋友Chill 下..點知見到餐牌只有Set lunch..咁我初初都好驚食唔晒浪費食物..結果........ 好食到清左碟黑松露燉飯..唔肚餓既情況下食晒碟飯..大家心中有數..再講.. 暫時係同區我試過最好味/最岩我口味既..跟餐有湯+飲品.. 個湯都ok既👍🏼我叫左橙汁.. 普通貨.. 不過不失.. 朋友叫左黑毛豬沙律薯條.. 1上檯即食都好味架.. 啲肉汁好正.. 薯條好脆.. 但係中途我地掛住傾計.. 傾完再翻食就比較油膩..
當日約左朋友係附近見面..
見到呢間有得填紙仔緊係支持下..
由於當日係閒日下午4點令..
入座率唔高..
但到我地差唔多7點走個陣就開始多人..

入到去坐底..
Staff 超細心..
見我係🤰🤰🤰
所以主動提供Cushion比我坐..
❤️謝謝你們❤️

之後睇下餐牌想點餐..
原意諗住食啲輕食配啤酒..
等朋友Chill 下..
點知見到餐牌只有Set lunch..
咁我初初都好驚食唔晒浪費食物..
結果........ 好食到清左碟黑松露燉飯..
唔肚餓既情況下食晒碟飯..
大家心中有數..
再講.. 暫時係同區我試過最好味/最岩我口味既..
跟餐有湯+飲品..
個湯都ok既👍🏼
我叫左橙汁.. 普通貨.. 不過不失..
朋友叫左黑毛豬沙律薯條..
1上檯即食都好味架..
啲肉汁好正.. 薯條好脆..
但係中途我地掛住傾計..
傾完再翻食就比較油膩..

• 黑松露意大利燉飯
2021-06-29 263 浏览
今次去左長沙灣隱世黃店 雖然距離mtr都有啲遠 但都值得大家來試下💛 餐廳以黑色為主調🖤 望落似係酒吧 地方唔算大 店員都好親切 幾好service👍🏾•香濃蝦汁海鮮燴飯 𝐒𝐞𝐚𝐟𝐨𝐝 𝐑𝐢𝐬𝐨𝐭𝐭𝐨 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐒𝐡𝐫𝐢𝐦𝐩 𝐁𝐢𝐬𝐪𝐮𝐞 $𝟖𝟖 (𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭).而呢次我就食左午餐的香濃蝦汁海鮮燴飯🦐 跟餐有湯🥣 主菜同飲品🥤 到飯上菜的時候一度覺得佢望落好少 但係其實食落好多仲多到就食唔哂 千奇唔好睇少 食完仲可以飽好耐😅 呢個飯以蝦汁煮成 好香好濃 啖啖都有海鮮味 配料方面 有蝦有青口有蜆 加埋少少沙律菜🥗 咁食嗰陣就可以冇咁”漏” 青口同蝦都幾彈牙🦐 算係幾鮮甜 但食蜆略嫌食得出有少少沙 同埋食得多都覺得好”滯”🧐 .整體來講都幾好幾足料同抵食 專登過嚟食個餐都唔錯🤩

整體來講都幾好幾足料同抵食 專登過嚟食個餐都唔錯🤩
2021-06-18 4014 浏览
今日近近地到長沙灣晚飯, 老公揀左呢間評價不錯的西餐, 餐廳位置離長沙灣地鐵站有D遠, 所以我地都好少過黎呢邊, 最有印象係幾年前食過呢度附近既Holy Chef。我地點左香煎雞扒司華力腸餐同廚師精選封門牛柳扒餐, 然後各自加左$8叫左杯🍎蘋果汁同招牌水果茶。先黎飲品, 好彩我無貪新鮮叫招牌水果茶 - 好酸, 好重熱情果味。蘋果汁唔錯, 酸甜適中。再黎餐湯同餐包, 南瓜湯好飲, 濃郁香甜, 🥐牛角包正常表現, 起碼無雪藏味也有麵包香。然後就到主菜, 封門牛柳扒 - 不其然令我同近期最愛的Up a Notch比較, 明顯地Up a Notch的封門柳出色好多, Second Bite 的封門柳牛味唔突出, 肉質也較韌, 我猜原因是second bite的來貨質素問題, 唔關👨‍🍳廚師既廚藝事。雞扒司華力腸 - 呢個反而唔錯, 起碼塊主角雞扒好味, 雞扒鮮嫩JUICY啖啖肉, 可惜薯條唔好味, 唔知又係來貨問題定雪得太耐, 完全無薯仔味。Second Bite食物定價合理份量多, 但可能因為將貨就價的關係, 食材質素一般。

2021-05-28 518 浏览
主打扒餐同海鮮拼盤既港式西餐廳,我哋兩個都揀左据扒,估唔到最後跑出既係水牛城雞翼😍水牛城雞翼$88港式鐵板安格斯西冷扒$188美國安格斯帶骨肉眼扒$248扒餐配餐湯、牛角包、薯菜凍檸茶+$5Asahi+$38係香港食到既水牛城雞翼通常唔係個回事,但Second Bite整得好好,係我想食既味道,外皮crispy得黎,裏面嘅肉仲係好多汁!鐵板西冷好有個種鬆肉粉既口感,真係好港式,但定價未免太進取;帶骨肉眼扒真係好巨型,不過肥肉都好大舊,反而冇骨,牛味係有既,但未係好好食,鐵碟上枱都幾快冷卻。p.s. 店員服務態度超好,又貼心,一坐低就拎搓手液埋黎,同埋比抹手紙包口罩,仲會介紹menu同推介招牌菜👍🏻

水牛城雞翼$88
港式鐵板安格斯西冷扒$188
美國安格斯帶骨肉眼扒$248
扒餐配餐湯、牛角包、薯菜
凍檸茶+$5
Asahi+$38

水牛城雞翼
水牛城雞翼
燈光好暗🌚 望餐牌有少少難度 餐牌仲要冇圖 好難想像啲野食嘅樣 (我叫大蝦野菌意粉 我以為係白汁/蕃茄汁 點知原來係龍蝦汁~) 好在佢有wifi 可以上openrice睇下啲圖👻*大蝦野菌意粉 $88包餐湯/沙律🥗 我叫沙律 一個碗嘅份量 合理嘅份量 有啲類似薯仔嘅粒粒 幾好食✌🏻擺盤幾睇🥰 不過好似料就少咗啲啲 得一隻蝦同埋入面嘅野菌(即係菇~) 意粉份量都唔係好多🤭 女仔食啱啱好 男仔就應該唔夠啦~ 可能要叫扒👀 汁係龍蝦汁 唔會話好重龍蝦汁味 啱我唔係太鍾意龍蝦汁嘅人 但都好夠味 亦唔會太鹹🤙🏻*服務態度正正常常🤟🏻 但做野唔夠小心 八個人叫八個餐 有八個前菜 黎得六個意粉😖見等得耐追下張單 先發現落下六個意粉 做野唔夠細心😩 但係都好快手叫廚房即煮 都唔係等左好耐就有得食 值得一贊🥸
大蝦野菌意粉 $88
大蝦野菌意粉

2021-05-09
2021-05-14 472 浏览
食了午餐 南瓜湯 :堅有南瓜蓉,本來不錯,唯獨唔夠熱,少少失望甲丁乙(All Day Breakfast, ADB) : plating ok, 份量夠多, 香腸賣相不差,牛角包望落去賣相一般,但原來微脆,有牛油香,仲有兩條春卷,好味。整體質素中上另加$15 升級 Dalgona Coffee (叫:純粹跟風),頂!個咖啡cream .... 不得了,濃濃咖啡香。我人生唔食cream, 都撩咗幾啖,愛恨交纏,人生糾結。慳咗幾日calories, 死於佢手。但心甘命抵!
食了午餐

南瓜湯 :堅有南瓜蓉,本來不錯,唯獨唔夠熱,少少失望

2021-05-14
午餐
  • Dalgona  Coffee
有住長沙灣既朋友推介呢間隱藏係舊區民居之中既高質西餐,所以今日就特登過黎試下,朋友話呢間鋪都成日排隊,所以我地都book定位🎠黎到啱啱好係最後一檯入座,全場爆滿,對於係一間位置都算偏僻既西餐黎講係好犀利,已經證明佢既實力多勁,吸引到一班忠誠顧客。由餐廳門口已經散發濃濃既工業風,走入去都係以黑色同灰色為主導,走型格路線🕋 由餐牌可見,佢地唔單止做西式扒餐,仲有港式鐵板扒餐,咁我地當然就揀返個對碰,睇下邊款味更勝一籌🥐餐湯&餐包 8/10餐湯係蘑菇忌廉湯,口感濃郁厚實,菇菌鮮味都出哂黎。餐包牛角酥表皮酥脆,內裏鬆軟,散發住陣陣牛油香氣🥞 🥩美國黑毛豬柳扒 $148 8/10豬柳扒大大塊,都幾厚身,切開後有肉汁流出,肉質唔錯,差少少就會嚡嚡哋,而家仲嫩嫩的,同芥末醬一齊食多咗種惹味刺激感。配菜有沙律、薯蓉同炒雜菌,特別想稱讚既係薯蓉好食,保持原味薯香,無落太多調味去搶味🥔 🥓鐵板香煎雞扒司華力腸 $138 7.5/10經典香港扒房味道,上檯時候仲有新鮮滾熱辣既炸炸聲,我配上咗最classic既黑椒汁,味道香中帶辣。雞腿扒份量好足,分開為一大一細,兩面都煎得好香,雞皮果邊好脆,罪惡感十足。司華

🥐餐湯&餐包 8/10
餐湯
牛角酥

🥩美國黑毛豬柳扒 $148 8/10
美國黑毛豬柳扒

🥓鐵板香煎雞扒司華力腸 $138 7.5/10
經典香港扒房味道,上檯時候仲有新鮮滾熱辣既炸炸聲,我配上咗最classic既黑椒汁,味道香中帶辣。雞腿扒份量好足,分開為一大一細,兩面都煎得好香,雞皮果邊好脆,罪惡感十足。司華力腸勁大條,肉味濃。呢個餐絕對係港式重口味首選🌭
鐵板香煎雞扒司華力腸

🍟咸蛋黃金薯條 加配$28 8/10
薯條原來係有埋蕃薯條,食落有d甜味,咸蛋黃唔會太油膩同滯,包實每條薯條,食既時候間唔中可以點下茄汁轉一轉口味都得🍅
咸蛋黃金薯條

🍨特色雪糕芭菲 加配$38 6.5/10
味道係正常既,但比較失望係因為唔太似芭菲,只係雙球雪糕加咗草莓醬同朱古力醬,仲有幾粒莓,絕對稱不上係芭菲🍓
特色雪糕芭菲
2021-05-01
餐湯
牛角酥
美國黑毛豬柳扒
鐵板香煎雞扒司華力腸
咸蛋黃金薯條
2021-05-02 449 浏览
食咗好一段時間,終於有時間寫返篇食評推介俾大家。Lunch set餐平靚正,一般價錢$100以下已經享有頭盤加飲品,份量仲要好大碟。而且選擇又多,真係食足幾星期都唔洗重覆。黑松露帆立貝燉飯 ($88)黑松露味道好香濃,意大利飯煮得恰到適中,有口感。 再加埋煎香咗嘅帆立貝點綴。完美。跟餐餐湯。好飲👍🏻。追加小食- 咸蛋黃金薯條 (+$28)薯條真係炸到金黃色,咸蛋黃味濃,香口又熱氣,同朋友仔share就最岩。招牌肉餅飯($68)一間咁西式餐廳,竟然有肉餅飯,仲要係招牌!當然要試。半生熟煎蛋係我最愛,蛋邊燶燶地,夠香口。肉餅夠軟熟,難怪咁多好評。
食咗好一段時間,終於有時間寫返篇食評推介俾大家。

黑松露帆立貝燉飯 ($88)

跟餐餐湯。好飲👍🏻。

追加小食- 咸蛋黃金薯條 (+$28)

招牌肉餅飯($68)

2021-02-27
午餐