2024-04-11 53 浏览
好耐冇落酒吧玩,難得星期五,揾個姐妹去傾下計先,諾士佛臺一定係首選,年經輕的時候留下唔少的腳印💥巴馬火腿及火箭菜pizza🍕火箭菜非常新鮮,parmaham質素好高質,仲好好濃厚的芝士,一份完美的pizza 一定要有滿滿的芝士🤤風沙鹹蛋黃炸雞🐓熱辣辣炸起,面頭鋪滿鹹蛋黃,雞味十足,份量又多,送酒佳品🌟Pink pong🍹顏色七彩繽紛,有少許雜果賓治的感覺,好啱女仔飲用,Martini lychee🍸唔好睇細細杯,酒的份量應該都唔少,荔枝的甜味同酒味好夾樓上鋪環境寬敞潔淨,最鐘意呢到有個露台仔,氣氛好好,仲有好多不同種類的玩樂,桌球、飛鏢、Beer Pong,仲可以一大班人約埋看足球🎯🪩

巴馬火腿及火箭菜pizza🍕

風沙鹹蛋黃炸雞🐓
熱辣辣炸起,面頭鋪滿鹹蛋黃,雞味十足,份量又多,送酒佳品🌟

Pink pong🍹
顏色七彩繽紛,有少許雜果賓治的感覺,好啱女仔飲用,

Martini lychee🍸
唔好睇細細杯,酒的份量應該都唔少,荔枝的甜味同酒味好夾

2024-04-11 27 浏览
🍻🍻🍻🍻香辣鮮茄虎蝦意粉 ($138)🌶🍅🦐辣味好足啊🌶 鐘意食辣嘅朋友一定要試啊💁🏻‍♂️💁🏻‍♀️配上蕃茄醬酸酸地🍅 幾好啊🤤🤤再襯埋洋蔥 同埋好爽既蘆筍 口感好豐富😬😬虎蝦都好大隻 同埋都好實肉啊💁🏻‍♂️💁🏻‍♀️🦐西班牙辣肉腸Pizza ($128)🍕🍕🍕🍕🍕🍕有好多辣肉腸啊🍕 Pizza餅底都算係薄底 所以會好脆😬😬雖然食咗好多塊 但都唔會好油膩🤤🤤Stella Artois ($68)🍺生啤最重要就係個溫度🥶 夠凍😬 再加上有呢種少少油膩既野食 襯啤酒係一流呀💁🏻‍♂️💁🏻‍♀️🤤🤤

🍻🍻🍻🍻

有好多辣肉腸啊🍕 Pizza餅底都算係薄底 所以會好脆😬😬
雖然食咗好多塊 但都唔會好油膩🤤🤤

Stella Artois ($68)🍺
2024-04-10 48 浏览
🍽️.尖沙咀諾士佛台是夜生活的重要地,也是朋友們小聚的地方,ShowTime Sports Bar就提供了酒精飲品及送酒小食.🍡 串燒組合 $118雞髀菇, 日式厚油揚, 雞軟骨, 雞皮, 免治雞肉棒配合醬油非常好吃,特別喜歡雞軟骨及免治雞肉棒,如果有日本卵更好🙈.🍕西班牙辣肉腸薄餅 $128薄脆餅底,西班牙辣肉腸很惹味,加上火箭菜更有身在西班牙的感覺.🥓 意式火腿拼盤 $138 crazy snacks time 50% off有四款不同的意式火腿,好好味,很香,有從淡到濃味,crazy hour的價錢真的好吸引.環境及氣氛非常好,和風食物酒吧給予一種去了日本的感覺,但同時感受到香港的夜生活氣氛感,最緊要是可以跟朋友好好的聊聊天⭐️推薦⭐️Max 5️⃣🐽味道 🐽🐽🐽🐽🐽環境 🐽🐽🐽🐽🐽服務 🐽🐽🐽🐽🐽衛生 🐽🐽🐽🐽🐽抵食 🐽🐽🐽🐽💰有收加一服務費
🍽️
🍡 串燒組合 $118
雞髀菇, 日式厚油揚, 雞軟骨, 雞皮, 免治雞肉棒

🍕西班牙辣肉腸薄餅 $128

Fruits  punch
西班牙辣肉腸薄餅
  • 意式火腿拼盤
2024-03-28 51 浏览
Show Time 🎯 Happy Hour 去諾士佛臺共渡歡樂時光 除了要🍻飲酒 桌球🎱飛鏢 Beer Pong外最緊要有優質美食和良好服務💞🦄環境寬敞潔淨 裝修很有玩味酒吧又大每隻酒的種類也有很多選擇還有浪漫露台 有燈飾佈置 氣氛太好了🦐香辣鮮茄虎蝦意粉大大隻鮮甜虎蝦配合香辣鮮茄汁意粉爽口彈牙 最適合配支Budweiser一口和辣 一口冰凍啤酒 人生一大樂事🦞香草蒜蓉牛油芝士焗龍蝦想不到酒吧也有芝士焗龍蝦食香草蒜蓉牛油芝士果然是絕配🩵Happy Hour內臟組合雞肝 雞心 雞腎 雞心喉全部燒得剛剛好 配酒一流
Show Time 🎯 Happy Hour

用餐优惠
試食活動
  • 串燒組合
2024-03-28 103 浏览
今日尖沙咀食完飯,同朋友去Showtime Sports Bar 飲杯小酒聚下舊。酒吧係三樓,佔了成層,有得打snooker 、掟飛鏢,仲有魚蝦蟹活動,贏左可以送杯啤酒。上酒嘅擺設幾靚,特別適合打卡,環境幾舒適,有室外同室內座位,任君選擇。Wizard of OZ ($128)由Rum Base, Cucumber, Mint調劑而成,飲落去少少甜,適合唔飲好甜cocktail 嘅朋友。加上幾fresh,有薄荷味,Rum嘅酒味唔太濃,唔識飲酒都可以試到。Dark Anderson ($138)由Kraken Dark Rum, Coffee and Choco 調劑而成,甜甜地、幾重咖啡朱古力味,特別適合女仔口味。

Wizard of OZ ($128)

Dark Anderson ($138)
2024-03-25 93 浏览
尖沙咀諾士佛台出名係飲酒同relax地方🙈一到夜晚就很熱鬧😍今晚同個朋友去咗Happy Hour😏邊食野邊吹水😇點了以下食物👇🏻香草蒜蓉牛油芝士焗龍蝦帶有淡淡的海鮮甜味😁在焗烤的過程中融化成濃郁的黃金色澤🥰芝士的奶香味和濃郁的口感與龍蝦的鮮甜肉質相得益彰🤭串燒組合燒刺身帶子-其肉質柔軟鮮嫩,帶有淡淡的甜味😍燒烤可以為帶子帶來微焦的外皮,增添了香氣和口感羊肋串-羊肋的肉質豐富多汁,經過燒烤後,外層會變得香脆,內部則保持了肉汁😌日本黑豚腩肉-為優質的豬肉品種,其腩肉富含脂肪,質地細嫩😚雞翼-多汁而鮮嫩😍燒烤能夠賦予雞翼酥脆的外皮,同時保持內部肉質的嫩滑🥳牛舌-其肉質緊實而帶彈牙😚散發出濃郁的牛肉香氣😌配2杯mocktailMisty Manor-具有薰衣草的味道Jumanji-具有薄荷橙味除咗享受美食和飲酒之外,酒吧還有Beer pong 桌球、掟飛鏢等等供客人娛樂同共渡歡樂時光🤡

串燒組合

日本黑豚腩肉-為優質的豬肉品種,其腩肉富含脂肪,質地細嫩😚

牛舌-其肉質緊實而帶彈牙😚散發出濃郁的牛肉香氣😌

配2杯mocktail
Misty Manor-具有薰衣草的味道
Jumanji-具有薄荷橙味

2024-03-19
串燒組合
【油尖旺區】【ShowTime Sports Bar】講到落 bar 飲嘢,港島區首推蘭桂坊,而我自己就比較多去九龍區嘅諾士佛臺。然而,一向都係去到就是但搵間地舖就算,冇乜特別。今次同皮蛋哥下晝嚟到,趁周圍氣氛未算好強嘅時候就搵咗呢間叫「ShowTime Sports Bar」嘅樓上 bar 試吓佢喇。講吓小食先,我哋首先試 $138 嘅「意式火腿拼盤」,下晝呢個時間去做緊半價,即係 $69 攪掂,好抵呀!一盤咁樣嘅 ham 可能去超市買都做唔到咁平,作為佐酒小食真係一流!之後試埋 $98 嘅串燒「內臟組合」,有雞肝、雞心、雞腎、雞心喉,幾好食。跟住到戲肉喇,我去到酒吧好多時都好奇佢哋嘅 cocktail 整成點,所以特登揀咗 $148 嘅「Alice in Wonderland」嚟試,佢係用 tequila 做基酒,加埋新鮮士多啤梨、cream 等等嘅食材,整出嚟又靚又好飲。上面仲放咗百力滋同樂天熊仔餅,影相打咭一流呀。由於皮蛋哥要揸車,佢就試兩杯無酒精嘅 mocktail。首先係「Jumanji」,洋甘菊糖漿加薄荷嘅組合,清新到佢轉個頭就飲晒。之後係芒果同椰子嘅邪惡結合「The C

由於皮蛋哥要揸車,佢就試兩杯無酒精嘅 mocktail。首先係「Jumanji」,洋甘菊糖漿加薄荷嘅組合,清新到佢轉個頭就飲晒。之後係芒果同椰子嘅邪惡結合「The Chronicles of Narnia」,兩杯都係 $58。埋單 $347,有嘢飲 free 咗,攪到抵上加抵呀。。。

(地址:尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣3樓)

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #delicious #foodies #tasty #globaleats #tastyfood #dessert #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am油尖旺區 #尖沙咀 #尖東 #ShowTimeSportsBar #諾士佛臺 #意式火腿拼盤 #內臟組合 #串燒 #雞肝 #雞心 #雞腎 #雞心喉 #AliceinWonderland #Jumanji #TheChroniclesofNarnia #1am1331 #1ambackup
2024-03-19
2024-03-21 164 浏览
呢間酒吧好大間,超級適合一大班朋友一齊嚟睇波除咗有大電視之外,仲有飛鏢同埋其他遊戲枱食吓嘢又可以去玩吓16:30-19:30仲可以$38飲唔同嘅酒有啲小食仲半價添🤩🤩🤩💜風沙鹹蛋黃炸雞嚟到熱辣辣,仲有好香嘅鹹蛋黃味炸粉唔會好多,食落啲雞仲好Juicy份量有好多,正正💜泰式魚餅我哋用半價嗌咗個魚餅有成六件都好多啊💜黑松露薯條配黑松露醬開頭都奇怪,點解佢個薯條會有兩個黑松露味嘅呢?原來係本身薯條上面已經有啲黑松露醬再配埋黑松露醬所以薯條熱辣辣點嚟食好好味💜牛舌、日本免治雞肉棒、雞軟骨、日本黑豚腩肉除咗炸嘅嘢食,仲有好多唔同嘅串燒全部都係新鮮燒出嚟,好啱一邊飲酒一邊食💜雞泡魚乾雞泡魚乾嚟到都係熱辣辣用嚟送酒一流💜Long Island Iced Tea,The Chronicles of Narnia黎酒吧就梗係要飲番杯酒啦兩杯酒精飲品都好有水準
呢間酒吧好大間,超級適合一大班朋友一齊嚟睇波
除咗有大電視之外,仲有飛鏢同埋其他遊戲枱
食吓嘢又可以去玩吓
16:30-19:30仲可以$38飲唔同嘅酒
有啲小食仲半價添🤩🤩🤩

💜風沙鹹蛋黃炸雞
嚟到熱辣辣,仲有好香嘅鹹蛋黃味
炸粉唔會好多,食落啲雞仲好Juicy
份量有好多,正正

💜泰式魚餅
我哋用半價嗌咗個魚餅
有成六件都好多啊

💜黑松露薯條配黑松露醬
開頭都奇怪,點解佢個薯條會有兩個黑松露味嘅呢?
原來係本身薯條上面已經有啲黑松露醬
再配埋黑松露醬
所以薯條熱辣辣點嚟食好好味

💜牛舌、日本免治雞肉棒、雞軟骨、日本黑豚腩肉
除咗炸嘅嘢食,仲有好多唔同嘅串燒
全部都係新鮮燒出嚟,好啱一邊飲酒一邊食

💜雞泡魚乾
雞泡魚乾嚟到都係熱辣辣
用嚟送酒一流

黎酒吧就梗係要飲番杯酒啦
兩杯酒精飲品都好有水準
2024-03-16 70 浏览
酒吧裝飾頗有情調,一入門口就見有大大張既桌球檯,另仲設有遊戲檯、飛鏢機和電視直播球賽等,好適合一大班朋友一齊輕鬆下。黎到酒吧又點可以唔飲Cocktail,同朋友都點咗Mojito,Mojito用薄荷和檸檬加烈酒調配,酒精含量相對較低,薄荷的清爽中和了酒精的濃烈,喝起來清爽又開胃,好適合女仔飲,推薦。黑松露野菌pizzaPizza面舖滿軟滑既芝士,野菌味道香濃,最愛餅底又簿又脆,同埋,食曬都無漏既感覺,好中意,黑松露控必點。 香辣鮮茄汁虎蝦意粉上枱時熱辣辣,虎蝦大大隻,肉質實淨又彈牙,意粉舖滿醬汁,個汁酸酸甜甜又有點辣味,惹味又開胃。見歡樂時光串燒有優惠,串燒既選擇都多,我地點咗雞軟骨、翠玉瓜及雞肶菇,少少黑胡椒調味,食落唔油膩唔錯。
黑松露野菌pizza
香辣鮮茄汁虎蝦意粉
ShowTime Sports Bar (尖沙咀)位於尖沙咀諾士佛臺, 餐廳分室內及室外, 室內型格的裝修, 坐位寬敞舒適. 有桌球, 鏢機及不同game, 一次過滿足晒三個願望, 有得食, 有得玩, 有得飲. 16:30-19:30係Crazy Hour, 可以$38.0飲Draft Beer/ House Wine/ House Spirits/ Prosecco, 仲可以半價叫指定小食, 真係超抵. 重點個廚師有料到, D野食好好味, 配埋杯冰凍啤酒, 真是人生一大樂事.叫了兩個 ”WTF歡樂時光串燒組合” , 套餐付送飲品, 可飲Wine/ 啤酒/ Mocktail/ Soft Drink /Cocktail +$40.0/ Draft Beer +$45.0-內臟組合 $98.0雞心, 雞腎, 雞心喉, 雞肝各一串-串燒組合 $118.0免治雞肉棒, 雞皮, 雞軟骨, 日本厚油掦, 雞脾菇各一串燒到微微焦香嘅串燒, 超惹味, 咬落去軟淋好juicy唔會燒到乾晒, 佐酒一流 -卡邦尼意粉 – $108.0意粉十分出色, 意粉軟硬適中, 又有咬口, 除咗一般嘅煙肉外, 仲有脆脆
ShowTime Sports Bar (尖沙咀)

-內臟組合 $98.0
雞心, 雞腎, 雞心喉, 雞肝各一串

-串燒組合 $118.0
免治雞肉棒, 雞皮, 雞軟骨, 日本厚油掦, 雞脾菇各一串

-卡邦尼意粉 – $108.0
意粉十分出色, 意粉軟硬適中, 又有咬口, 除咗一般嘅煙肉外, 仲有脆脆的煙肉片, 配上蘑菇, 芝士, 大量香草及忌廉, 味道層次豐富,真係食到停唔到口
哇!!原來諾士佛臺也有這麼多遊戲玩的地方~~真的要再發多挖尖沙咀的酒吧 及餐廳了啦😆風沙鹹蛋黄炸雞6件 $88不止6件吧~ 我們一直聊一直吃還有!!他們的炸雞🍗外面的炸皮真的好薄~~偏軟嫩鹹蛋黄不是滿滿的包裹著 反而是剛好點到~不愛鹹蛋黄也可以一試~~黑松露薯條配黑松露 $58他們的份量也太大了吧才$58~沒想到份量又多 薯條🍟 還是粗長形的黑松靈的顆粒也 好大喲~ 而他們的黑松露醬 偏小甜是個大眾都很容易入口型!!Alice In Wonderland $148(Tequila, Fresh Strawberry, Creamy and Sweety)這杯不是酒吧!!這是士多啤梨🍓 的天堂,朋友喝得超開心😚 一臉滿意 還十分打卡able(相信沒有女生不喜歡 嘻嘻🤫Dark Anderson $138(Kraken Dark Rum, Coffee and Choco, Sweety)是 MOCHA 吧~~太容易入口了吧甜甜朱古力🍫 再來個咖啡香 有rum 感但不會令人抗拒(還會默默的偷喝偷喝 KUKU想不到不點的理由 甜甜 又有少咖啡☕️ 和酒的成熟~真的不得不說他們真的很會做妹酒~完
哇!!原來諾士佛臺也有這麼多遊戲玩的地方~~
真的要再發多挖尖沙咀的酒吧 及餐廳了啦😆
風沙鹹蛋黄炸雞6件
風沙鹹蛋黄炸雞6件 $88
不止6件吧~ 我們一直聊一直吃還有!!
他們的炸雞🍗外面的炸皮真的好薄~~偏軟嫩
鹹蛋黄不是滿滿的包裹著 反而是剛好點到~
不愛鹹蛋黄也可以一試~~
黑松露薯條配黑松露
黑松露薯條配黑松露 $58
他們的份量也太大了吧才$58~
沒想到份量又多 薯條🍟 還是粗長形的
黑松靈的顆粒也 好大喲~ 而他們的黑松露醬 偏小甜
是個大眾都很容易入口型!!
Alice In Wonderland
Alice In Wonderland $148
這杯不是酒吧!!這是士多啤梨🍓 的天堂,
朋友喝得超開心😚 一臉滿意 還十分打卡able
(相信沒有女生不喜歡 嘻嘻🤫
Dark Anderson
Dark Anderson $138
是 MOCHA 吧~~太容易入口了吧
甜甜朱古力🍫 再來個咖啡香 有rum 感
但不會令人抗拒(還會默默的偷喝偷喝 KUKU
想不到不點的理由 甜甜 又有少咖啡☕️ 和酒的成熟~

真的不得不說他們真的很會做妹酒~
完全不沒在喝酒一樣 曖昧中~熱戀中~等等等
都要來喝🤭男生們意思懂了嗎😌
2024-03-04
風沙鹹蛋黄炸雞6件
黑松露薯條配黑松露
Alice In Wonderland
Dark Anderson
2024-03-09 68 浏览
#foodielagblab尖沙咀【食住玩,玩住食嘅酒Bar🥳!】今次同朋友再次覓食,去咗呢間位於諾士佛台的酒吧,吧內燈光昏暗,頗有情調,但每張沙發位仲有射燈打落枱,真係手殘都影到靚相😂😂(吧內仲有提供戶外座位,昏暗加上一串串燈飾好浪漫🌹)。另外,酒吧內仲有好多娛樂休閒設施,如酒吧遊戲檯、飛鏢機、桌球檯和電視直播球賽⚽️📺,啱晒男人們嚟浪漫一下‼️ 而食物方面,主打西餐及日式串燒,選擇多樣(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)。.食物🥘:1️⃣ 西班牙辣肉腸 Salami $128每塊切餅Pizza都有辣肉腸,有啲切餅仲要係有兩塊辣肉腸,好足料🍕😍食落好重芝士味🧀,熱辣辣上碟,個薄餅底有兩層,焗到好香脆,好似威化餅咁鬆脆,冇試過係出面食呢種餅底,真係好好食😋.2️⃣ 卡邦尼意粉 Carbonara $108意粉🍝上碟果陣仲好熱辣辣,出哂煙,香濃嘅菇味同芝士奶油味,加上香脆碎煙肉🥓,更加香口!.WTF 歡樂時光串燒🍡3️⃣日本多春魚$204️⃣日本黑豚腩肉$25串燒嘅類別好多樣化,平時想食串燒都只能去串燒店,呢度唔同!除左串燒之外又可以食西餐,又有唔同小食食!串燒亦有唔同嘅拼盤配搭,啱哂多心嘅你~(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)💓串燒好好味😋調
#foodielagblab尖沙咀
【食住玩,玩住食嘅酒Bar🥳!】

食物🥘:
1️⃣ 西班牙辣肉腸 Salami $128

2️⃣ 卡邦尼意粉 Carbonara $108

WTF 歡樂時光串燒🍡
3️⃣日本多春魚$20
4️⃣日本黑豚腩肉$25
串燒嘅類別好多樣化,平時想食串燒都只能去串燒店,呢度唔同!除左串燒之外又可以食西餐,又有唔同小食食!串燒亦有唔同嘅拼盤配搭,啱哂多心嘅你~(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)💓串燒好好味😋調味一流❣️

飲品🍸:
Willy Wonka(Coco and Orange, Frozen)🥶
Happy hour 🍻:$58
Non happy hour🍻 :$88

飲品係唔同時段有分H.H同N.H,有唔同嘅收費。身為朱古力控嘅我當然要叫返杯朱古力try try佢先,未試過朱古力🍫加橙,仲口感都幾清新,成座朱古力🍫山上打卡一流!
‼️‼️Btw 9pm-12:30am餐廳仲有做緊main course & pizza 25% off‼️‼️
📍: ShowTime Sports Bar (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣3樓
#bar#barandrestaurant#wine#beer#酒吧#酒#桌球#飛鏢機#串燒#pizza#卡邦尼#多春魚#豬腩肉#尖沙咀#尖沙咀酒吧
2024-03-07
庆祝纪念
纪念日
  • 卡邦尼意粉
  • 西班牙辣肉腸薄餅
2024-03-05 78 浏览
同朋去咗尖沙咀諾士佛台🍺酒吧有室內和室外還有美式桌球/掟標/飲酒Game可以盡興放鬆一晚餐廳有crazy time 時段(16:30 至19:30)指定飲品$38 , 仲有小食係半價The Chronicles of Narnia 🍹 非酒精飲品,飲落有芒果/菠蘿/椰子味,清新又唔甜,女仕最佳次之選😍Hoegaarden 比利時麥啤🍺一杯500 ml 可以盡興飲,啤酒麥味清香又順滑.意式火腿併盤有四種西班牙火腿份量勁多火腿鹹香既有豬油味,最啱飲啤酒同埋朋友吹水👍歡樂時光串燒組合🍢🐔🐷🐄🐑燒刺身帶子串羊肋串日本黑豚腩肉串牛舌芯串雞中翼串串燒非常出色,每一串燒得焦香又不過火,味道非常juicy有肉汁最啱送啤酒🍺
同朋去咗尖沙咀諾士佛台🍺
酒吧有室內和室外
還有美式桌球/掟標/飲酒Game
可以盡興放鬆一晚
餐廳有crazy time
時段(16:30 至19:30)
指定飲品$38 , 仲有小食係半價

The Chronicles of Narnia 🍹
非酒精飲品,
飲落有芒果/菠蘿/椰子味,
清新又唔甜,
女仕最佳次之選😍

Hoegaarden 比利時麥啤🍺
一杯500 ml 可以盡興飲,
啤酒麥味清香又順滑.

意式火腿併盤
有四種西班牙火腿
份量勁多
火腿鹹香既有豬油味,
最啱飲啤酒同埋朋友吹水👍

日本黑豚腩肉串
牛舌芯串
雞中翼串
串燒非常出色,
每一串燒得焦香又不過火,
味道非常juicy有肉汁
最啱送啤酒🍺
  • 串燒組合
  • 串燒
週末chill一chill之《Show Time Sport Bar》《Show Time Sport Bar》適合一班朋友去飲酒,餐廳有一系列娛樂,包括枱波、飛標、唱K、酒Game等等……應有盡有,串燒:牛肉組合/$158組合牛肉組合包括安格斯牛、牛肉串、牛肋串及牛舌:整體牛肉鮮甜,燒得啱啱到火喉。$158組合則有羊肋串、雞肶肉、墨魚香腸、日本厚油楊及青椒仔:特別要贊羊肋串,羊味夠又唔會太騷。日式拉麵套餐:札幌叉燒拉麵 & 唐揚炸雞意想不到既湯底,非常鮮甜,炸雞同麵既份量十足。Pizza:黑松露野菌pizza係啊,又係黑松露啊,pizza配料十足,無偷工減料,芝士味又香又濃,入口即溶,食完亦無好濟既感覺。飲品:Alice in Wonderland & Wizard of OZ朋友同我都喜歡打卡,所以叫左兩杯適合打卡既Cocktail,當然味道方面亦係水準之內,而值得一贊既係朋友果杯Alice in Wonderland,士多啤梨味幾濃,Cream味唔會概過左本身野飲既主味,總結:週末狂chill,適合成班朋友週末喪飲。

串燒:牛肉組合/$158組合

日式拉麵套餐:札幌叉燒拉麵 & 唐揚炸雞
意想不到既湯底,非常鮮甜,炸雞同麵既份量十足。

Pizza:黑松露野菌pizza

總結:
週末狂chill,適合成班朋友週末喪飲。
2024-02-20
2024-02-09 99 浏览
Showtime Sports Bar 👋🏻呢間餐廳好多嘢玩,例如桌球🎱、掉波波😂、掟飛鏢啲客人都玩得好盡興,又大飲特飲,仲有一系列嘅小食同主食,而家錢亦都非常合理😌串燒係由$10起 去到凌晨12點都係呢個價錢比得上出邊啲燒烤舖 我淨係食咗少少叫咗一串大蔥 都幾香嘅嘢味🤭跟住我仲飲咗一碗🦞龍蝦湯 呢碗龍蝦湯熱辣辣 個碟都幾靚㗎入邊有龍蝦肉碎,都幾有口感,而且仲好似有少少脆脆地,可能係炒過嚟😗跟住嗌咗兩杯嘢飲🍹第一杯因為我唔知叫咩好,所以我叫咗taste of today,而是即係隨便🤪 侍應就問我想飲啲咩,我就話想要Creamy啲🥛跟住佢就整咗一杯frozen Bailey + 上高有一層泡& 朱古力嘅嘢飲俾我🍫又幾特別喎🤪另一杯我就揀咗Avalon🍹(Gin Base, Fino Sherry, Egg White, Sweet and Sour)我覺得自己揀得好好,因為呢個外貌好靚係用一個長方形盒載住,然後有適當嘅裝飾🎍例如花同埋階磚,係藍色架💙飲落口係酸酸地 仲有啲好有質感egg white

串燒係由$10起 去到凌晨12點都係呢個價錢

跟住我仲飲咗一碗🦞龍蝦湯 呢碗龍蝦湯熱辣辣 個碟都幾靚㗎

跟住嗌咗兩杯嘢飲🍹
又幾特別喎🤪

另一杯我就揀咗Avalon🍹
我覺得自己揀得好好,因為呢個外貌好靚
飲落口係酸酸地 仲有啲好有質感egg white