2023-07-15
《閔大人滋味炸雞🐣》———————————————-#SimplyWafflesXMr閔 🇰🇷-聽將軍澳街坊朋友介紹咗呢間好粉紅既韓式餐廳,少女心爆發,而且CP值極高,好抵食💰-🐥 無骨雞半份都已經份量好足,兩個人一齊食都好飽,醬料選擇多元,有原味、蒜香、香辣、酸甜同麻辣,亦可升級做蜜糖芥末、蜂蜜醬油同雪花芝士,仲可以揀做雙拼😚 無骨雞好正,啖啖肉,懶人必食😝 外皮香脆,雞肉嫩滑多汁😎-💦 韓國水冷麵而家真係好熱,揀咗個水冷麵降下溫,配搭蔬菜凍湯好清爽,上面配料好豐富,有泡菜、蟹柳絲、腐皮、鵪鶉蛋、蘿蔔絲等等😉-小食方面都好多選擇,我哋食咗大杏鮑菇同蕃薯條🍟 炸粉都好薄,口感香脆,內裡juicy 😙-🥐 意大利提拉米蘇牛角包窩夫金黄酥脆嘅croffle賣相好靚,上面佈滿一層厚厚嘅忌廉,甘甜唔膩🤎 牛角包口感軟熟,牛油香濃郁🧈-⭐價錢參考:無骨雞半份: $68韓國水冷麵配蔬菜凍湯: $58大杏鮑菇:$30蕃薯條:$30意大利提拉米蘇牛角包窩夫: $48青蘋果梳打: 28荔枝梳打: $28🍌抵deal 指數:7/10💰人均消費:$150
———————————————-
#SimplyWafflesXMr閔 🇰🇷