2023-05-02
💖 Soulgood Bakery (尖沙咀)✨尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 MuseaB2樓B201-39號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️母親節👩🏻就嚟嚟到喇,大家準備咗啲乜嘢送俾媽咪呢?我哋每年母親節都會搞個小派對,興祝一下,不過我哋屋企帶埋隻狗得四位家庭成員🤔,有陣時買完蛋糕又好怕食哂曬之後變壞又嘥左😩好彩上網搵到呢間蛋糕店😳-母親節限定派對款式👩🏻💝有一個4寸芋泥麻薯巴斯克芝士蛋糕、4寸開心果巴斯克芝士蛋糕同埋一個提拉米蘇罐裝蛋糕💁🏻♀️其實幾抵食㗎。其實呢一間舖頭有好多唔同口味嘅蛋糕點解我會揀開心果?因為佢哋嘅開心果除咗係來自西西里島之外仲要係係全人手磨碎😽工序比較繁複,質素有保證😌另外個麻糬就更加唔使講!因為煙煙韌韌不嬲都係我嘅至愛💖提拉米蘇罐裝蛋糕都係好正㗎 !味道好濃郁😚估唔到佢細細罐份量都幾多😏另外店舖仲有好多唔同嘅特色口味,例如:4吋芒果麻糬巴斯克芝士蛋糕🥭、4吋抹茶麻糬巴斯克芝士蛋糕🍵、仲有其他罐裝藍莓、百利甜酒等等嘅蛋糕添,每款都有細size咁就可以一次過試幾隻味👀想要繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @g
💖 Soulgood Bakery (尖沙咀)
-母親節限定派對款式👩🏻💝
想要繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩