2024-02-24
上週未仲放緊新年假期💕 就同兩個囡出去行下街街😚 行到攰攰地就想搵個地方食少少野同坐一下😆 正好媽媽想食下甜品~ 就去左SOYmart by 豆乳狂人啦🙌🏻呀囡一去到就周圍走😆因為個環境裝修都好靚~ 未食就先打打卡先🤟🏻 跟著我地就坐低叫左✴️狂人粢飯~ 牛油果鰻魚玉子粢飯 $55✴️狂人粢飯~ 吉列豬扒粢飯 $45✴️酥炸雞軟骨 $38✴️薑汁夠薑豆花 $20✴️黑糖豆花 $22✴️特濃可可豆乳 $28好耐都無食過粢飯啦😍😍 味道好出好正😋 大愛吉列豬扒粢飯~豬扒好脆身加埋粢飯配料好開胃好好味🤤~大囡就好專注咁飲佢指定要飲既特濃可可豆乳😆 一飲完就即刻話好好飲! 仲唔肯放手~ 話要拎著慢慢飲! 另外, 兩個都豆花都一流🤟🏻 爸鍾意薑味夠晒既豆花, 媽咪就喜歡黑糖味~ 甜味剛好!! 但食完粢飯已經好飽😆 個豆花都食唔晒! 幸好佢地包裝設計好細心~ 已經預計大家外帶🥡🥰 食唔晒都可以拎番屋企繼續食唔洗浪費! 😘價錢亦都好大眾化~ 下次再想食個甜品我都會再去SOYmart by 豆乳狂人呀🫶🏻
✴️狂人粢飯~ 牛油果鰻魚玉子粢飯 $55
✴️狂人粢飯~ 吉列豬扒粢飯 $45