2022-11-27
【 💚𝕾𝖚𝖇 𝖔𝖋 𝖙𝖍𝖊 𝕯𝖆𝖞 ᶠᴼᴿℝ𝕠𝕒𝕤𝕥 ℂ𝕙𝕚𝕔𝕜𝕖𝕟 】---💰價錢:$29 ~~~📍評分:8/10~~~⏩ 星期六返 campus 唔係間間餐廳開,經過 Subway 有開又見冇乜人👀,就貪方便又便咁喺度買左件包食🤣!其實 Subway 又唔係咁差既,都係個糧尾好選擇😌!~~~🐔燒雞胸口感唔會好柴,幾有嚼勁,加埋烤過後既半溶芝士片🧀,芝士香絕對係重要唔少得!🥖麵包種類揀左小麥包,食落外脆內軟,麥包口感紥實煙韌😚, 有d麥香冇白包咁寡!Subway好既地方就係佢真係落好多唔同既veggies 🥗,好似番茄、青瓜、洋蔥等等,全部都係多汁爽口野💦,食落夠灑fresh!而橄欖、青椒等等就係重口味d😈,配埋自選醬汁、黑椒,夠灑味又唔會乾啦!~~~✅ 其實我都好耐冇食 Subway😹,但係想快又唔多錢剩既時候,Subway 又何嘗唔係一個人的浪漫呢🥹!~~~性價比:5/5回頭度:4/5賣相:3/5環境衛生:4/5服務態度:4/5
ℝ𝕠𝕒𝕤𝕥 ℂ𝕙𝕚𝕔𝕜𝕖𝕟 】
---