2022-11-27
【 💚𝕾𝖚𝖇 𝖔𝖋 𝖙𝖍𝖊 𝕯𝖆𝖞 ᶠᴼᴿℝ𝕠𝕒𝕤𝕥 ℂ𝕙𝕚𝕔𝕜𝕖𝕟 】---💰价钱:$29 ~~~📍评分:8/10~~~⏩ 星期六返 campus 唔系间间餐厅开,经过 Subway 有开又见冇乜人👀,就贪方便又便咁喺度买左件包食🤣!其实 Subway 又唔系咁差既,都系个粮尾好选择😌!~~~🐔烧鸡胸口感唔会好柴,几有嚼劲,加埋烤过后既半溶芝士片🧀,芝士香绝对系重要唔少得!🥖面包种类拣左小麦包,食落外脆内软,麦包口感紥实烟韧😚, 有d麦香冇白包咁寡!Subway好既地方就系佢真系落好多唔同既veggies 🥗,好似番茄、青瓜、洋葱等等,全部都系多汁爽口野💦,食落够洒fresh!而橄榄、青椒等等就系重口味d😈,配埋自选酱汁、黑椒,够洒味又唔会干啦!~~~✅ 其实我都好耐冇食 Subway😹,但系想快又唔多钱剩既时候,Subway 又何尝唔系一个人的浪漫呢🥹!~~~性价比:5/5回头度:4/5卖相:3/5环境卫生:4/5服务态度:4/5
ℝ𝕠𝕒𝕤𝕥 ℂ𝕙𝕚𝕔𝕜𝕖𝕟 】
---