2024-01-13
😗😗😗😗😗尖沙咀外賣店!$35買到好食嘅飯?真架!本人已實測,用$200買咗2個大飯$55 + 2款卷$45,一於試哂佢!食完先知呢間係菲律賓~周街都有嘅人氣連鎖特色烤卷(Pita Wraps)外賣專門店,唔怪之得咁juicy !🔸滋味牛肉飯(大)🔸香嫩雞肉飯(大)🔸滋味牛肉烤卷🔸香嫩雞肉烤卷🔸💋烤卷真心推介!!極力推介!!印度烤卷嘅卷皮係甜嘅,會隨即加上大量!真係大量炒好咗並且一路熱住嘅肉碎。聞到肉碎好香,亦望到非常之多汁😌 再加上爽口嘅青瓜絲、蕃茄、芝士及惹味醬汁,三兩下就卷好,然後交到我手上!🔸滋味烤牛肉飯用嘅都係同一樣嘅肉碎,加上印度香料飯、兩款醬汁Mix埋(濃香蒜蓉醬、惹味香辣醬),又真係惹味🤩🤩放心呢個唔會辣,只係夠哂惹味😆😆😆🔸 香嫩雞肉飯俾咗屋企人食,得到一字真言回應「好」!
尖沙咀外賣店!$35買到好食嘅飯?
🔸滋味牛肉飯(大)
🔸香嫩雞肉飯(大)
🔸滋味牛肉烤卷
🔸香嫩雞肉烤卷
🔸💋烤卷真心推介!!極力推介!!
🔸 香嫩雞肉飯俾咗屋企人食,得到一字真言回應「好」!