2020-11-21
𝘛𝘢𝘱𝘢 𝘳𝘰𝘰𝘮 • 流心西班牙薯仔蛋餅🇪🇸原來除咗cwb店 係牛頭角都有分店💡好易認~2間店都有霓虹燈門口打卡位呢間就係新開嘅牛頭角樂感樓下其實我好鍾意食西班牙tapas細細份可以試好多野 而且濃味送酒一流叫咗4個tapas 1個main➠ Cold tapas炙燒呑拿魚腩$88比想像中更油香同辣椒片食幾惹味🤤cold cut platter$88就普通~火腿無乜油香,紅酒燴梨我麻麻地~芝士就正常➠ Hot tapas鵝肝BIKINI三文治$78🥪正阿! 影完相都仲好脆,鵝肝醬唔算好厚但都好濃味😋西班牙薯仔蛋餅$78流心狀態做得唔錯,不過個人覺得淡咗少少🤏🏻➠ Main course 西班牙海鮮鍋飯2人份$188🥘都算抵食,海鮮份量足,🦐蝦大大隻又有膏,但整體都係相對淡味,覺得可以再重手啲!➠Tapa room G&T🍸呢到有10款口味嘅Spanish style GIN TONIC叫咗有🍊西柚同血橙嘅pink G&T,同埋Before sunrise有啲🍓莓味,飲嗰陣有一陣燒香過嘅rosemary味📍Tapa Room觀塘國際貿易中心地下G02號舖
𝘛𝘢𝘱𝘢 𝘳𝘰𝘰𝘮 • 流心西班牙薯仔蛋餅🇪🇸
原來除咗cwb店 係牛頭角都有分店