2023-06-29 375 浏览
因為工作關係過大海,試左呢間係鰂魚涌附近既扒房 離地鐵站大慨5-10分鐘距離倘算就腳,餐廳環境乾淨企理。 聽講呢度扒出名就專登試左佢既USDA Rib Eye,5成熟岩岩好口感夠嫩而且唔會乾,好耐無食過高質既牛扒,值得一讚 最後埋單500有找,總結黎講性價比高,有機會會再翻桌
因為工作關係過大海,試左呢間係鰂魚涌附近既扒房

離地鐵站大慨5-10分鐘距離倘算就腳,餐廳環境乾淨企理。

最後埋單500有找,總結黎講性價比高,有機會會再翻桌
📍鰂魚涌米芝蓮推介餐廳‼️• 牛扒海鮮大餐🤩 -- The Butchers Club Grille 🥩🔪·=======================前排去咗位於鰂魚涌嘅butcher club grille~今次試咗secret menu,有齊牛扒同海鮮,好滿足😍由於係off menu, 大家想試嘅話記住同落單嘅時候記住同店員講想試secret menu😆------------------------------Summer Steak & Seafood Menu $338 pp𝓢𝓽𝓪𝓻𝓽𝓮𝓻⭐️Caesar salad⭐️Mushroom soup·𝓜𝓪𝓲𝓷⭐️Australian Steak Fillet 牛扒要咗medium rare~面頭燒至焦香,厚身軟腍無筋好juicy!!肉味濃郁😍‼️點埋旁邊少少海鹽調味更加正🤩·⭐️SeafoodUS Lobster TailButter Baked Crab Cake 龍蝦尾彈牙,點埋牛油更正😍蟹餅外皮焗得好香脆,切開有絲絲鮮甜嘅蟹肉😆👍·𝓢𝓲𝓭𝓮𝓼⭐️Truffle fries ⭐️Roaster Broccolini 黑松露薯條好香!🤤如
=======================

Butter Baked Crab Cake

𝓢𝓲𝓭𝓮𝓼

⭐️Truffle fries
⭐️Roaster Broccolini

黑松露薯條好香!🤤如果脆啲會更加出色~Broccolini燒得幾惹味👍

𝓓𝓮𝓼𝓼𝓮𝓻𝓽

⭐️Creme brulee
⭐️70% Chocolate Molten Cake

Creme brulee嘅焦糖香脆,燉蛋香滑~朱古力心太軟熱辣辣,一切開就有流心🥰朱古力味道香醇濃郁😋加埋雲呢拿雪糕冷熱交錯好正🤩
賣相:3.8/5
味道:4.4/5
性價比:3.5/5
推介度:3.8/5
店舖資料
名稱:The Butchers Club Grille
地址:鰂魚涌華蘭路12號惠安苑地舖
前往方法:太古站B出口
📍鰂魚涌 𝚀𝚞𝚊𝚛𝚛𝚢 𝙱𝚊𝚢❝抵食扒房✨Secret Menu㊙️牛排&海鮮!🐮🦞❞性價比高 仲係米芝連推介✌🏻Secret Menu有齊牛排同海鮮on the board😋超滿足呢~🐮🦞𝑺𝒕𝒆𝒂𝒌 & 𝑺𝒆𝒂𝒇𝒐𝒐𝒅 𝑴𝒆𝒏𝒖 $388 pp.話明Secret Menu要問店員先order到🤭(menu冇寫架) 3-course set包澳洲牛排 仲可以揀一款海鮮😳仲有沙律/湯🥣同甜品🍰🐮𝐀𝐮𝐬𝐭𝐫𝐚𝐥𝐢𝐚 𝐒𝐭𝐞𝐚𝐤 𝐅𝐢𝐥𝐥𝐞𝐭 (4.5/5)揀左medium 厚身軟腍又juicy!🤤牛肉香味濃郁 唔洗額外點醬汁都好正😚1個人食晒成塊都冇問題!✌🏻🦞𝐔𝐒 𝐋𝐨𝐛𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐚𝐢𝐥 (4/5)🦀𝐁𝐮𝐭𝐭𝐞𝐫 𝐁𝐚𝐤𝐞𝐝 𝐂𝐫𝐚𝐛 𝐂𝐚𝐤𝐞 (3.5/5)海鮮我同朋友一人揀左一款✌🏻龍蝦尾好爽口彈牙 如果再多d鮮甜味就好😳至於蟹餅較膩share就岩啦! 香脆又啖啖蟹肉😙On the side揀左𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐬同𝐑𝐨𝐚𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐀𝐬𝐩𝐚𝐫𝐚𝐠𝐮𝐬😋薯條味道唔錯但唔夠脆身😣燒蘆筍好惹味可一試!😼🍫𝟕𝟎% 𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 𝐌𝐨𝐥𝐭𝐞𝐧 𝐂𝐚𝐤𝐞 (4/5)🍰𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞𝐜𝐚
📍鰂魚涌 𝚀𝚞𝚊𝚛𝚛𝚢 𝙱𝚊𝚢
❝抵食扒房✨Secret Menu㊙️牛排&海鮮!🐮🦞❞

🦞𝐔𝐒 𝐋𝐨𝐛𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐚𝐢𝐥 (4/5)

🍰𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞𝐜𝐚𝐤𝐞 (2/5)
朱古力心太軟熱辣辣 一切流心 超香濃朱古力味🤤配雲尼拿雪糕冷熱交融😆朱古力控必點! 本身expect creme brulee但最後變左cheesecake🫠味道同質感都未如理想🥹去食既話記得問清楚甜品係咩~

꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍The Butchers Club Grille
鰂魚涌華蘭路12號惠安苑地舖

🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯…
#joys_鰂魚涌

🔖𝘔𝘰𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘤𝘶𝘪𝘴𝘪𝘯𝘦 /𝘧𝘰𝘰𝘥…
#joys_西式
  • 70% Molten Chocolate cake with vanilla ice cream
  • Australia Steak  Fillet
  • US  lobster  tail
  • Crab  cake
見到餐廳做緊HH優惠, 星期四免費送黑松露薯條!即刻約埋朋去放工後一齊去試吓! 一落完單, 服務生好快手就送上黑松露薯條, 熱辣辣, 送酒一流!佢既HH價錢都幾吸引, 但要留意薯條至到7點, 要食就早少少落定order
見到餐廳做緊HH優惠, 星期四免費送黑松露薯條!

坐下來,給你飲品及餐酒牌,寫著5-8PM,happy hour, 買一送一,叫了杯Chardonnay,然後叫了一瓶法國Pinot, 喝完杯白酒,請服務員拿第二杯才告訴我周未無happy hour, 算啦,反正有支紅酒,叫了bread $48, grilled prawns $298 & Angus steak & $598, 個蝦得兩隻,雪藏及無味道,呢個價錢係去搶,牛扒一般航,唔值$598,呢餐做笨蛋啦,唔會返去!食物一般,服務不足,價錢十足,地方普通🥺🥺。
2023-04-13 1774 浏览
今日嚟附近做嘢,而且好耐冇食牛扒,就上網搵咗一間西餐嚟食!見到呢間性價比都唔錯可以散叫或者捱午餐!梗係捱午餐底㗎啦我哋可以揀西冷牛扒和牛,牛柳或者魚或者其他好啱食!我鍾意食牛柳錢財可以揀湯或者其他,我揀咗凱撒沙律醬汁另上蔬菜好新鮮!份量都足同事嗰個南瓜蓉湯都唔會話平時嗰啲撳掣!我試咗兩啖都覺得好味幾有蔬菜感我哋全部都加$100要咗龍蝦味,睇落好靚仔好多肉,但係呢度就係全部,因為佢幫我哋將學人面嘅肉整埋出嚟!正常嘅龍蝦不嬲都唔會太大仲要係尾火候剪得啱啱好又唔會太油,龍蝦非常有彈性鮮味好味牛樓medium Rare,肉汁雖然唔係好多,不過剪得幾好亦都感覺唔會好似平時咁落咁多油,旁邊嘅盆菜豆苗都非常新鮮,整體呈現非常好而且服務態度同環境都一流!好過好多餐廳我另外都要咗啲芥末同埋茄汁,唔知呢度嘅芥末醬用咩牌子,非常好味魚睇落都幾靚仔正正常常!我好鍾意呢間餐廳整睇落油唔多, 係靠手勢同技術主菜同埋呢度開放式廚房,你可以望入去廚師做緊咩同事好似覺得係黃牛西冷整得一般般,我試咗一啖又覺得牛味幾重,不過我都係鍾意瘦啲嘅肉如果揀西冷黃牛就有焗蒜頭半碟食,試咗兩粒好味如果唔係好少嚟呢佢都會encore,推
可以散叫或者捱午餐!梗係捱午餐底㗎啦
我哋可以揀西冷牛扒和牛,牛柳或者魚或者其他
好啱食!我鍾意食牛柳

錢財可以揀湯或者其他,我揀咗凱撒沙律醬汁另上
蔬菜好新鮮!份量都足
火候剪得啱啱好又唔會太油,龍蝦非常有彈性鮮味好味

同埋呢度開放式廚房,你可以望入去廚師做緊咩
如果揀西冷黃牛就有焗蒜頭半碟食,試咗兩粒好味

如果唔係好少嚟呢佢都會encore,推薦
午餐
2023-04-09 392 浏览
隔咗一個星期先有時間寫返段食評。一餐非常令人失望嘅Dinner。一入門口,本來係選擇近街邊位置坐,但嗰邊嘅射燈不停咁眨,我地換咗兩次位,後來坐咗喺入面,跟住頭頂就開始冷氣機滴水。最終我地放棄換位了,就坐咗喺入面呢張枱。食物水準非常失望(1) 周打蜆湯 - 普通水準,但可能因為個碗係凍嘅,上枱時碗湯已經唔夠熱。(2) 青口 - 青口係急凍兼非常瘦,重味嘅醬汁用嚟掩飾啲青口嘅不足,跟青口上嘅麵包係凍嘅。(3) Crab Cake - 兩塊crab cake嘅size只係比帶子大粒少少,不過重點係佢用隻好靚但冇預熱嘅碟上菜,個crab  cake  面向碟嗰邊係凍嘅。(4) Rib Eye - 精彩嘅部分到了。$600一塊牛扒,面向碟嗰面又係凍嘅。味道鹹到食唔到任何肉味,因為都唔平,所以好努力咁食,最尾淨返兩舊都食唔落,係咁飲水。(5) Risotto - 更精彩嘅部分。對Risotto已經冇期望,點知沒有最差,只有…  又係面頭熱,近碟嗰邊啲飯係凍嘅。得幾塊同肉絲差不多size嘅牛肉係正常味道,全碟飯都鹹到直頭不能入口。碟邊伴碟見到有大量粗鹽粒。飲咗好多水。食咗少少,剩低嘅真係食唔到。$5

食物水準非常失望

New  England  Clam  Chowder

Mussel  pot  bouillabaisse

Butter  Baked  Crab  Cake

USDA  Prime  Angus  Wet  Aged  Rib  Eye  (350g)

Truffle  Risotto  with  Beef  Bourguignon

$500 per head嘅晚餐,無論環境同食物都非常令人失望。唯一值得稱讚嘅係個侍應服務好好,幫我地加暖水,同埋有向廚房反映過食物味道嘅問題,但係環境、食物呢啲基本面唔好,幾好服務、幾fancy嘅餐具都搞唔掂。難怪我地18:15入坐,19:00埋單起身走都未有第2枱客入嚟。

2023-04-02
2023-03-24 353 浏览
琴晚有Friend話想嚟間試下就叫咗個兩份牛扒 又煮得幾好食喎肉都嫩下,份量都okay少少貴不過還好 質量都拍得住鵝肝除咗油咗少少之外貌相同味道都幾好佢地有自助酒架都幾唔錯環境都光掹 侍應都禮貌 整體都幾整齊第日再嚟🙂
琴晚有Friend話想嚟間試下就叫咗個兩份牛扒
又煮得幾好食喎肉都嫩下,份量都okay
少少貴不過還好 質量都拍得住
鵝肝除咗油咗少少之外貌相同味道都幾好
佢地有自助酒架都幾唔錯
環境都光掹 侍應都禮貌 整體都幾整齊
第日再嚟🙂
2023-03-23
2023-02-16 344 浏览
Set Lunch $198起,加一服務費。只有頭盤及主菜,咖啡/茶都無,感覺餐飯唔完整。頭盤有凱薩沙律、南瓜湯或其他加錢選擇。沙律正正常常,菜都夠新鮮既。不過去到主菜,一望就心諗:嘩,乜(份量)咁少架。。。主菜1:海鱸魚(1片)- side dish只有車厘茄,薯仔都無,女士都唔夠啦。主菜2:漢堡 - side dish既黑松露薯條算幾好,但塊漢堡肉太乾。相比之前主打賣burger果間,差好多喎。見到食評正評咁多,但自己呢餐食完係“唔會有下次”感覺。
Set Lunch $198起,加一服務費。
只有頭盤及主菜,咖啡/茶都無,感覺餐飯唔完整。
見到食評正評咁多,但自己呢餐食完係“唔會有下次”感覺。
2023-02-15 294 浏览
早前看到不同網站介紹這家新餐廳,所以特定預約情人節晚餐,但用膳體驗十分失望,不推薦到這家餐廳用餐。用膳安排、食物質素都強差人意,相似價錢有更多更好的選擇,希望救得一個得一個 用餐前一個星期透過whatsapp 預約當日晚餐時間晚上7時45分,交完deposit後才告訴已沒有空桌,只能提早 / 推遲入座 / 室外用餐,不準退款預約時由於不想到室外用餐,我們已跟餐廳說明不希望到室外,只能接受8點15分才入座。但最後我們被安排在入口的餐桌,而店門亦不會關上,用餐環境跟室外相似,十分大風當日入內時,餐廳只有一個侍應如中學點名般叫人入座,結果一些早到的客人在門口等了過十分鐘。當天所有食客都是預約入內,餐廳早有所有食客資料和安排,但不採用排隊報道當天追加了wine pairing (3杯酒),而餐廳在main course一次過送上3杯酒 (2個人6杯酒),連餐桌都放不下食物質素一般:前菜龍蝦湯:咸,十分咸。基本上我們沒有喝完,實在飲不下去配菜黑松露薯條:軟而且不夠熱鱸魚:自家調的芒果配汁完全不搭當日用餐2人一共1600左右

食物質素一般:

前菜龍蝦湯:咸,十分咸。基本上我們沒有喝完,實在飲不下去

配菜黑松露薯條:軟而且不夠熱

鱸魚:自家調的芒果配汁完全不搭

當日用餐2人一共1600左右

2023-02-14
2023-01-08 421 浏览
見屋企附近餐廳新裝修完,就入黎試下!本身想叫rib eye steak,但係咁岩呢日冇,所以就試左和牛扒同埋pork ribs。價錢係超抵,性價比好高有機會再黎試其他部位既牛扒
見屋企附近餐廳新裝修完,就入黎試下!

價錢係超抵,性價比好高
有機會再黎試其他部位既牛扒
The Butcher Club Grille最近推出左Tomahawk Tuesday優惠!逢星期二只需要$598就嘆到原價$888嘅重量級美國安格斯斧頭扒!平日3pm-8pm 仲係Happy hour,$50就有兩杯紅/白酒▪️Butter baked crab cake $168/2pcs蟹餅外層微脆,內𥚃偏粉偏實,唔太食到蟹肉嘅絲絲質感,不過好在都有啲蟹味。旁邊配左Coriander yoghurt dressing ,醬汁甜甜酸酸幾清新~▪️New England Clam Chowder $78周打蜆湯順滑,加左唔少配料,有煮到好淋嘅洋蔥、蘿蔔、煙肉、西芹、香脆麵包粒等等。胡椒味突岀,忌廉味唔會太重太膩,不過就無咩蜆味鮮味。▪️USDA CAB Tomahawk 1.1 kg $598 (原價$888)美國安格斯斧頭扒超大塊,條骨同手臂一樣長!外層微脆帶焦香~ 嗌左medium,切開呈粉嫩嘅紅色,肉汁豐富有牛味,肥膏位入口即化,調味岩岩好。肉質軟腍帶彈性,不過部分位置就少柴。食到最後,好建議大家好似我咁超豪邁咁拎住條骨,咬埋貼住骨嘅肉,好香好嫩呢▪️70% Molten Choco

Butter baked crab cake

New England Clam Chowder

USDA CAB Tomahawk 1.1 kg

USDA CAB Tomahawk 1.1 kg

▪️70% Molten Chocolate cake with vanilla ice cream $128
心太軟流心效果一流!蛋糕體濕潤唔會太厚,入面嘅朱古力醬順滑濃郁,唔會太苦~ 唯獨旁邊配左個好普通嘅雲呢拿雪糕,扣左啲分
港島太古坊這個近年火紅起來的商業區,不少食店亦跟著風向進駐其中務求能夠分一杯羹。早前就由朋友帶領下來到華蘭路近太古方向的一間餐廳,細查下原來是米芝蓮推介小店The Butchers Club新近落戶的分店扒房,見到這樣的牌頭自然蠻有期待! 🔹裝潢帶工業風,佔地頗大座位亦闊落,滲著美式Vintage的味道,配上柔和燈光滿有氣氛;入門處更有2枱室外特色雅座,形做出露天雅座的感覺。 🔹以乾式和濕式熟成牛扒為主打,提供不同部位靚扒即點即燒,專業高質 🔹除了牛扒之外,亦有其他肉類和海鮮、小食、主食供應,質素亦不俗;配上不同的酒類和特調Cocktail,豐筵淺酌。 🔹由10月11日至12月31日逢星期二下午5時起將推出Tomahawk Tuesday套餐,每份的1.1公斤的美國安格斯斧頭扒將以優惠價HK$598另加一服務費發售,配合美國頂級Montague高溫烤箱,將肉汁完美封鎖,保持鮮嫩原味,敬請提早預訂。 🔹溫馨提示,由於餐廳扒類全部即叫即燒,所以有時帶點油煙在所難免,如介意的話請有心理準備。 🥃Barrrel Aged Old Fashioned $45(Happy Hour),以波本威士忌

Barrrel Aged Old Fashioned

🥃Barrrel Aged Old Fashioned $45(Happy Hour),以波本威士忌調製,入口帶甜滲著淡淡橙香,還帶點Smoky味道,較外面一般的添上特色,濃淡適中餐前開胃最合適。

牛油果凱撒沙律

🥗牛油果凱撒沙律 $88,牛油果的綿滑配搭羅文生菜的爽脆,加上脆蒜和煙肉,口感豐富,清新醒胃。

香煎蟹餅

🦀香煎蟹餅 $168,海量蟹肉打成的蟹肉餅煎得金黃微脆,鮮甜綿密,蘸上特調雷莫拉德蛋黃醬汁添上酸甜,又是另一番風味。

新英倫周打蜆湯

🍲新英倫周打蜆湯 $78,湯汁Creamy順滑,除了蜆肉海鮮還加了甘筍和西芹粒,全部都煮得粉綿,面頭還加了麵包脆粒,用料十分豐富口感像極中式湯羹一般,據說這是一款澳洲風格的湯,較一般的周打蜆湯來得濃郁,充滿了海產和蔬菜的鮮甜,算是近年飲過最好飲的周打蜆湯之一。

香烤鱸魚200克

🐟香烤鱸魚200克 $188,鱸魚於西餐來說算是常見的食材,而令到這款做為餐廳人氣菜式確實有其獨到之處,魚皮烤得極薄脆,魚肉則異常嫩滑完全不乾,直接品嚐原鮮味已不錯,佐上蜜糖麵豉醬帶甜香,能提鮮亦減少了濃膩,有點像照燒的感覺,開胃惹味,

卡邦尼松露扁意粉

🍝卡邦尼松露扁意粉 $158,一端上來已傳來陣陣松露幽香,扁意粉煮得彈牙,掛上Creamy稠身的醬汁,濃郁鹹香,當中加入了不少雜菌和煙肉和松露同炒,還刨上巴馬臣芝士,每一口都複雜豐盈又不會膩,十分有驚喜,讓人回味。

1.1公斤斧頭扒

🥩斧頭扒是焦點所在,1.1公斤算入於重量級的份量,大大份送上來十分壯觀!Medium Rare火喉控制得宜,外層燒得焦香肉質卻能保持粉嫩,入口鬆軟幼滑,肉汁爆瀉,牛香滿滿,簡單沾少許鹽、不蘸任何醬汁品嚐原味道最佳。伴碟的車厘串茄經燒香後更是爆汁即溶,吃到最後店員還很貼心拿走剩餘骨肉再燒,貼骨的肉絲脂肪經燒過後更為香口富油香,是為精華所在,實行連骨都啜乾淨。

70%朱古力心太軟蛋糕配雪尼拿雪糕

🍮70%朱古力心太軟蛋糕配雪尼拿雪糕 $128,送上來已傳來陣陣可可香,一刀切開內裡流心即時熔岩般湧出,70%朱古力漿味道不太甜,夾上微脆外層和冰凍雪糕,冰火加上微脆順滑的口感豐盈中富對比,作為整頓晚餐的結尾十分完美。
2022-10-25
Barrrel Aged Old Fashioned
牛油果凱撒沙律
香煎蟹餅
新英倫周打蜆湯
卡邦尼松露扁意粉
70%朱古力心太軟蛋糕配雪尼拿雪糕
2022-11-24 487 浏览
餐廳好有格調 好適合Happy Friday過黎放鬆下😌餐廳係pet friendly 有個corner位可以同寵物一齊享用美食🐶想chill下飲下酒仲有高椅枱仔🥂餐廳食品高質 值得推薦❣️.📌Avocado Caesar Salad Garlic Chips and Bacon $88生菜新鮮 鮮甜爽脆 好夠水份🥬牛油果好滑🥑一般Caesar salad都會用麵包粒 但呢度係用蒜片 唔脆 唔會苦 好香蒜味🧄芝士我最愛 煙肉粒好加分 配埋沙律醬 鹹鹹香香🧀🥓🥗.📌Butter Baked Crab Cake 2pcs Served with Red Pepper Remoulade $168蟹肉餅煎到兩邊金黃色 入面全部滿滿既蟹肉🦀就咁食好膩 但唧啲檸檬汁落去好解膩🍋醬汁係墨西哥風味 好香紅椒味🇲🇽同蟹肉餅好夾🌶️.📌USDA Prime Angus USDA CAB Tomahawk 1.1kg $888只有最高品質既安格斯牛先會有CAB認證 通常只有2% 數量極少🤩呢塊斧頭扒真係好巨型 成隻手臂咁長🪓好有衝動想成枝拎住咬😝牛扒well done都好易切 靚牛真係well done都唔會

蟹肉餅煎到兩邊金黃色 入面全部滿滿既蟹肉🦀

牛扒well done都好易切 靚牛真係well done都唔會難𡁻 唔會柴🥹 配合美國頂級Montague高溫烤箱 將鮮甜肉汁封鎖 一路切肉汁一路流出黎🔥肉質鮮嫩同時保留食材嘅原味道🥩靚牛扒加少少海鹽已經好足夠🧂焗蒜焗完之後冇咗蒜頭本身嗰種辛辣嘅味道 好香 口感煙煙韌韌 切片放上牛扒上面 層次更豐富🧄仲有一串新鮮番茄仔比你醒胃 真係無可挑剔🍅

📌70% Molten Chocolate Cake With Vanilla ice cream $128
心太軟暖暖地 一切開啲朱古力好似熔岩咁流哂出黎🍫
焗得啱啱好 蛋糕鬆軟 朱古力滑溜😚70%少少苦味 再加埋雲尼拿雪糕一齊食 中和番朱古力既苦🍦一啖心太軟 一啖雪糕 冰火交融🧊🔥再灑啲旁邊既nuts同薄脆上去 好香🍪🌰紅桑子 酸酸甜甜 好解甜膩🍒

📌Coke $28
食牛扒黎番杯冰凍可樂真係好爽🥤
Coke
Coke
2022-11-20 406 浏览
最初訂咗枱幾次都冇位,今晚泊車後去睇下有冇,成個場坐咗九成滿,好彩有一張,坐低後冇人理,自己攞餐牌,過咗十分鐘先有人落單⋯⋯人手好唔夠!最後鬼佬老闆都埋嚟打番招乎講sorry. 一件事要讚,餐廳pet friendly專區,有免費pet snacks, 水,玩具,主子加主人都舒舒服服食餐飯。叫咗一份沙律,一件美國肉眼350g, medium rare, 唔使三百,扺食,一碟意粉,一個甜品,全餐共七百有找,全部食物質素好高,一定再來。