2024-10-05
Triple O係我細細個食過最好食嘅burger,當然都係同麥當勞嘅漢堡包比較!細個真係覺得好好食!差唔多好多年都冇食,今日經過,諗住追番之前嘅回憶,即刻同朋友去試吓!金鐘呢間分店,地方細細,本身就係一個supermarket 入面,係lunch Time見到人頭湧湧,個個都買緊外賣,淨係見過收銀都大把人排隊!但奇怪嘅係Triple O竟然冇人排隊,而且仲有好多位坐,真係好奇怪!我有少少懷疑會唔會中伏,結果我都係坐低,同朋友各叫咗一份套餐,佢食魚柳漢堡,我食傳統牛肉漢堡。兩個burger都係正常,絕對唔會唔好食,但可能試過其他burger,以前神級嘅burger已經變得失色,另外薯條一樣係粗粗嘅薯條,但係都係一樣,變得正常!人嘅期望會越嚟越高,我覺得佢都應該要進步,如果唔係最終會被淘汰!希望你加油!