2024-10-05
Triple O系我细细个食过最好食嘅burger,当然都系同麦当劳嘅汉堡包比较!细个真系觉得好好食!差唔多好多年都冇食,今日经过,谂住追番之前嘅回忆,即刻同朋友去试吓!金钟呢间分店,地方细细,本身就系一个supermarket 入面,系lunch Time见到人头涌涌,个个都买紧外卖,净系见过收银都大把人排队!但奇怪嘅系Triple O竟然冇人排队,而且仲有好多位坐,真系好奇怪!我有少少怀疑会唔会中伏,结果我都系坐低,同朋友各叫咗一份套餐,佢食鱼柳汉堡,我食传统牛肉汉堡。两个burger都系正常,绝对唔会唔好食,但可能试过其他burger,以前神级嘅burger已经变得失色,另外薯条一样系粗粗嘅薯条,但系都系一样,变得正常!人嘅期望会越嚟越高,我觉得佢都应该要进步,如果唔系最终会被淘汰!希望你加油!