2024-11-07
好耐无食过牛摩,之前朋友话装修完多左野食又好食左,所以呢日同埋屋企人黎试下😝。平日放工时间都唔使等位,拣左Lv.5 M7和牛90min放题,$318/1(另加一)🔅肉类M7和牛🐮同极尚牛小排都唔错,够大片,唔会超薄切~牛舌都ok,最平既星级牛肌腹就油脂比较多。豚肉🐷就一般🔅海鲜蚝🦪都ok,扇贝唔算大只麻麻,墨鱼滑都一般🔅小食 & 炸物小食同炸物几出色😂,甜薯、腐皮虾宝🦐同紫金瓜丸都好好食🤭,鸡软骨唔加盐会好啲🔅自助区有少少寿司🍣、甜品同蔬菜拎,特别少少既有埋爆谷🍿(都够脆🤣)。蔬菜都refill得快,选择都多,有波波肠(?)、麻吉烧同蜂巢豆腐都唔错。雪糕就得部雪糕机,好似系乳酪同朱古力味,偏冰既口感,我就麻麻地🙈💬整体又唔觉得特别出色😂。屯市黎讲火锅会拣返山见,overall选择多啲。牛摩装修完都系颓颓地既feel😂,不过门口staff遮遮几好人👍🏻
🔅肉类
🔅海鲜
蚝🦪都ok,扇贝唔算大只麻麻,墨鱼滑都一般
🔅小食 & 炸物
🔅自助区