2022-10-31
相信大家去到某一啲节日就会想买一个蛋糕庆祝😌但系其实拣蛋糕都系一个学问🧐总会觉得外面连锁蛋糕店嘅蛋糕冇乜特别,但系比较特别啲嘅又觉得贵🥹如果自己整,整完之后清洁个下又会觉得好痛苦😖所以推荐比大家,home 焙小日子 真系好喜欢系个度整蛋糕,有得玩又有得食,仲要每隔一排就会有新款式嘅蛋糕整🫶🏻🍰Lee间店有好多款式嘅烘培野比你选择,一般系$300-500左右🤡同埋好适合亲子或者情侣一齐去,只要加大约$50-80入场费就可以一齐整同一个蛋糕👭🏻👫都几抵玩🙆🏻♀️我今次去当然系整万圣节蛋糕啦🕸️ 而我朋友就整左万圣节cupcake🎃其实成个过程都好轻松疗愈,地方好大,设备好齐全,材料摆放都好整齐👍🏻只需要跟住ipad流程慢慢做就一定整到个靓靓蛋糕,不过就算唔知点整好,其实在场都会有好多店员会帮助你🤡◽️抹茶生巧精灵城 6吋/2 hr $450自己整嘅,一定觉得好食😆 因为系乳酪慕丝蛋糕,所以系比较清,中间有一层啫喱夹芯,个饼底系朱古力Oreo饼碎,连埋一齐食就会浓味翻少少😌整嘅步骤其实都唔算难,只系比较多步骤,所以相信如果大家有兴趣去整都会整到嘅🥳
◽️抹茶生巧精灵城 6吋/2 hr $450