2019-07-06 137 浏览
自从呢个位变咗呢间食店,食咗一次之后,都唔敢再试,再之后都有行过来望下餐牌,连餐牌都转哂,我俩都系依然无兴趣黎食⋯⋯但午餐⋯⋯真系食到无嘢好食,呢个星期五,终于大胆地入咗去! 叫了最叫平嘅食物,我拣了我一向都钟意嘅喇沙,居然有杂菜,试试佢!汤味正常㖞,料都算几足,但个面就”淋”咗啲,45蚊又唔加一,都接受嘅⋯⋯跟住女友个炒饭到⋯⋯段估你哋斋睇相都唔知系咩炒饭🤭 一上枱,点解唔系橙橙哋色🤨  亦估唔到有只蛋添,个pan... 似乎系上一手留下的,感觉不太清洁!至于味道,无咩啰,唔知咩五香肉丁,但几辣,亦好油,即时提一提女友唔好食哂,近底个啲嘥咗就算😕结论系,应该都唔会再来👋🏼👋🏼

喇沙汤杂菜面
五香肉丁炒饭

结论系,应该都唔会再来👋🏼👋🏼
2019-07-05
$51.5 (午餐)