2021-01-21 747 浏览
今次走返去港岛区 。湾仔。十年难得一次会到嘅地方湾仔,偶然途经见到呢间店。马六。系内街,真系唔多起眼嘅位置!就系因为佢唔起眼嘅关系我就走左入去试,好彩有人去食咋,超好食呀!连饮品都好正架!。新加坡喇沙掺掺。 呢碗喇沙面好食到呢,虽然海鲜一定系冰鲜嘢,但都女重料好多架(不过不失啦) ,重点系个汤底,非常香浓,杰身架,岀面好多时食都好水,呢间唔一样,好差唔多饮晒呀,面质都相当弹牙,正!。槟城老鼠粉。 炒得够干身够入味,加埋啲配料,花生,鱼干仔,蛋粒,非常夹!。柚子沙律。虽然系小吃,但都非常有诚意架,柚子系甜新鲜,唔似岀面好多都又苦又干!。虾春卷。 够脆口,普普通通啦🤪。白咖啡。 好好味,咖啡爱好者(普通),应该会钟意呢个味!。桔仔柠檬茶。 味道特别,桔仔味非常香!都系果句啦,有机会经过不妨试下,有意外惊喜架!
今次走返去港岛区 。湾仔。
连饮品都好正架!

。虾春卷。 够脆口,普普通通啦🤪

。白咖啡。 好好味,咖啡爱好者(普通),应该会钟意呢个味!

。桔仔柠檬茶。 味道特别,桔仔味非常香!

都系果句啦,有机会经过不妨试下,有意外惊喜架!

海鲜喇沙
2020-12-07