面对住屯门河畔既有jazz音乐🎶配上牛扒龙虾,非常适合2人拍拖仔.食饱后仲可以靠住河边行散下步.环境舒适,合理价钱.食物亦比预期中出色😋虾虾霸霸牛扒2人套餐($488)🔸浓郁蕃茄味餐汤好creamy而且酸酸地好开胃配上酥皮蘑菇酥,啖啖新鲜磨菇味.感受到前菜全无马虎求其🔸意粉2选1,拣咗比较特别嘅哈里萨辣酱黑毛猪米型意粉. 每粒米型意粉都沾满酱汁,少少辣味.伴住黑毛猪肉粒,口感丰富🔸主菜🦞龙虾铁板烧配牛油柠檬汁半只,爽口有弹性而且微微焦香,调味刚好😋加上发板牛扒7oz刚好5成熟🥩~肉味浓郁肉质鲜红嫩口,薯条炸得香脆,配牛扒同龙虾极为合适~🔸兔跳(水蜜桃香橙梳打)🔸环法公路赛(凤梨果肉草莓梳打)饮品选择亦好多.以上2款同样清新爽口值得一赞,食到嘅果肉并唔系罐头菠萝~下次人多d一定要试埋佢个龙虾手抓海鲜桶见到个menu都觉得吸引🤩犇道 Chef Ben- Cafe & Steak Bar (弦海) (屯门)屯门业旺路101号弦海地下G01B号舖

虾虾霸霸牛扒2人套餐($488)

🔸兔跳(水蜜桃香橙梳打)
🔸环法公路赛(凤梨果肉草莓梳打)

饮品选择亦好多.以上2款同样清新爽口
值得一赞,食到嘅果肉并唔系罐头菠萝~

下次人多d一定要试埋佢个龙虾手抓海鲜桶
见到个menu都觉得吸引🤩