2021-06-12 272 浏览
📍 The Pizza Project🚶🏻‍♂️ 中环苏豪卑利街26号地舖🔎 #foodsnap_中环又系时间throwback一下💫呢间系中环嘅pizza🍕店lunch menu系非常之抵食‼️只系$118 p.p. 就有齐前菜+一款pizza+甜品😍 质素仲非常唔错!仲有pici嘅tiramisu🥳😋不过由于我已经系几个月前食 已经唔记得晒啲pizza系咩名 大家今次就将就睇下相先啦🤪 有兴趣绝对可以放心去试 所有嘢都不错!🥰必食指数👅💦💦:7/10 #hkfoodie #香港美食 #香港打卡 #天水围美食 #川菜 #黄店 #天水围黄店 #中环美食 #中环 #寿司 #sushi #香港打卡 #港女下午茶 #元朗美食 #美食 #日式料理 #日式定食 #荃湾美食 #元朗cafe #荃湾cafe #cafehunting #西环美食 #墨西哥菜 #日本菜 #汉堡包
📍 The Pizza Project
🚶🏻‍♂️ 中环苏豪卑利街26号地舖