2022-09-20 44 浏览
💖 All Day Cafe (上水)✨上水龙琛路39号上水广场5楼503A号舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️二访了😆之前一直已经好想再黎食,佢嘅咖啡☕️令我念念不忘😆之前因为太过饱,所以净系食咗佢哋嘅小食,今次黎终于可以试吓食其他正餐🤭-香蒜榄油鲜蕃茄意粉🍅 $68劲香蒜味,第一下食落口觉得好似食紧黑蒜油出前一丁😍好邪恶🙊榄油炒香蒜,再配合埋蕃茄汁,酸酸甜甜,意粉非常挂汁。-松露酱汁卡邦尼意大利粉🍝 $98 好香松露味🙌🏻卡邦尼一直系我嘅至爱,意大利粉面质弹牙,卡邦尼松露汁好creamy又有奶香,食落唔腻😍条条挂汁,仲有烟肉🥓同蘑菇,份量好足够😆-香橙意式浓缩咖啡🍊 $48好特别🥳橙汁好鲜甜,配埋浓缩咖啡,卖相有渐变色,好吸引。入口好Fresh,好香甜嘅橙味,搅拌后意,橙味会溶化系咖啡之中,饮到尾会慢慢被咖啡盖过,呢杯Espresso易入口,而且又醇厚👍🏻-Latte☕️ $40成日分唔清咖啡品种嘅朋友们嚟到呢度想饮咖啡就可以放心,因为呢度有个咖啡表,话俾你知唔同种类嘅咖啡,有啲乜嘢成份🤭非常贴心。Latte=牛奶🥛+咖啡☕️,面头嘅拉花十分精致,唔舍得饮,咖啡的味道较明显🫡想要

💖 All Day Cafe (上水)
✨上水龙琛路39号上水广场5楼503A号舖

-香蒜榄油鲜蕃茄意粉🍅 $68

-松露酱汁卡邦尼意大利粉🍝 $98

-香橙意式浓缩咖啡🍊 $48

-Latte☕️ $40

想要继续睇我分享唔同嘅嘢𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie
如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
2022-09-20