食咗好耐依家先来打食评🤪成日觉得炸鸡闲闲哋都要$200松啲,唔系抵食嘅,唔系突然想食都唔会去食👺 今次衰在又口痕食第二间韩国炸鸡!ANY肥,呢个期间限定嘅年糕肠仔无骨脆鸡系柚子味嘅鸡件,作为唱K次次叫柚子蜜嘅忠粉,真系好钟意呢碟野!!🤤柚子味同鸡件非常之夹, 酸酸甜甜好开胃。配埋韩国肠仔同年糕, 识落唔会咁单一化,唔使半个钟就食晒🤤😎。至于韩式手抓饭,就可以DIY既:先将蟹柳、紫菜、鱼子同麻油饭捞匀,再用手搓成圆球咁食!搓泥胶咁鬼反智,我哋捞完个饭就咁食算🤪虽然配料普普通通,但胜在有麻油衬托,食落都几好味👍🏻🤤至于西柚味烧酒几特别,浓度强,试一次就够啦👌🏻🥴都系果句啦,韩国嘢真系价钱过高,唔多抵食🤣-年糕肠仔无骨脆鸡 | $195韩式手抓饭 | $78西柚味烧酒 | $68-
食咗好耐依家先来打食评🤪
年糕肠仔无骨脆鸡

韩式手抓饭

西柚味烧酒

至于西柚味烧酒几特别,浓度强,试一次就够啦👌🏻🥴
都系果句啦,韩国嘢真系价钱过高,唔多抵食🤣
年糕肠仔无骨脆鸡 | $195
韩式手抓饭 | $78