一人前set menu $228/-日式渍茄子+蟹蟹棒蟹籽沙津茄子够清淡,沙津好大碗,蟹棒同蟹籽比例平均,沙津菜非常新鲜,入口啖啖肉🤤,感觉好满足!/-日式南瓜汤超超超浓郁嘅南瓜汤!一啲都唔淡,南瓜味够出~/-吉列广岛蚝入口好juicy,完全唔腥,仲食得出好新鲜,炸完唔觉得好油腻,蚝嘅juicy口感可以中和返👍🏼/-铁板蒜片牛柳粒冇谂过都有一碟,而且系成个铁板上,系你面前打开诚意搭够,牛柳粒入口都好嫩够香口,配埋羊葱一齐食可以减少肉嘅油脂,自己食一碟都仲可以食到其他/-迷你和风温泉蛋伴饭其实都唔迷你,又系好大碗~温泉蛋捞埋啲饭都食到好香蛋味,食到呢到已经feel到饱嘅状态🤣/-自家制绿茶蕨饼甜品系重头戏,一碟有四旧,蕨饼够烟韧,加埋红豆同黑糖食入口可以中和返个绿茶嘅苦涩味👍🏼/呢个一人前set menu如果细食其实可以两个人一齐食,因为啲野实在对得住个价钱,够大份!环境都非常有味道,复古摇滚风,周末岩哂同三五知己一齐黎chill下,佢仲有好多不同总类嘅日本酒~串烧、一品料理等等,价位唔算太贵,而且佢哋上菜速度好快,服务一流!会同朋友再去!
一人前set menu $228
-日式渍茄子+蟹蟹棒蟹籽沙津
-日式南瓜汤
超超超浓郁嘅南瓜汤!一啲都唔淡,南瓜味够出~
-吉列广岛蚝
-铁板蒜片牛柳粒