2021-10-04 212 浏览
Little Bao有几特别嘅fusion菜式,食落有惊喜,而且环境几舒服,值得一试👍🏻【Pork Belly Bao 招牌猪腩包】$88个包唔系平时西式𠮶啲汉堡包,而系有少少似中式甜甜地嘅馒头,但就更加软熟香口🤤猪腩肉肥瘦适中,煎得香口,再加芝麻酱几好味😆【Fried Chicken Bao 三黄鸡包】$98炸鸡外脆内嫩,而且有轻微花椒味嘅沙律酱,加酸酸嘅黑醋,喺其他地方冇食过呢个汁,几特别又惹味😋【Shrimp Tacos 墨西哥炸云吞】$98炸虾云脆卜卜,上面有啲菠萝同牛油果酱,有花椒嘅味道,食完有少少麻,但唔系好辣,几特别😆【Yuzu Maple Soda】$48好清新嘅柚子梳打,再加左柚子枫糖同紫苏,好refreshing😛【Guavalada】$58番石榴汁加柚子梳打,再加一片热情果,仲有杯边沾满梅子粉,酸酸甜甜,饮完好开胃,我好钟意❤️

【Pork Belly Bao 招牌猪腩包】$88

【Fried Chicken Bao 三黄鸡包】$98